Kies uit de 5% beste marketing zzp’ers

Sluit je aan bij het Jellow netwerk en kom direct in contact met de beste en beschikbare marketing zzp’ers.

  • Direct contact met 23.685 marketing zzp'ers
    Direct contact met zzp'ers, zonder tussenpersonen.
  • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
    Onbeperkt opdrachten plaatsen en inhuren zonder marges
  • Inhuren zonder marges
    Plaats je opdracht en ontvang binnen een dag de eerste reacties
T-Mobile Action Nederlandse Loterij Anne Frank stichting KNVB Gemeente Groningen

+3.099 andere bedrijven vinden hun zzp’ers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox

Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com

Marketing en operations Booking.com

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van marketing zzp'ers

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van marketing zzp’ers

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. 3.099 bedrijven en 23.685 marketing zzp’ers bouwen met Jellow samen aan één eerlijk en kwalitatief netwerk, daar worden we allemaal beter van. De manier om samen snel te groeien en te kunnen beschikken over de juiste expertise zonder dat je de hulp van een intermediair nodig hebt.

Onbeperkt marketing zzp'ers inhuren zonder marges

Onbeperkt marketing zzp’ers inhuren zonder marges

Met Jellow krijg je direct en 24/7 toegang tot 23.685 zzp’ers die als marketing actief zijn. Daarnaast heb je meteen toegang tot 42.702 zzp’ers binnen de zakelijke dienstverlening, gespecialiseerd van ZZP manager, tot jurist of developer. Neem zelf de regie en selecteer eenvoudig een zzp’er marketing die voor jou relevant is. Dat kan met de slimme software, of je kan een van de Jellowers vragen om je te helpen. Jellow is software mét een service.

Marketing zzp'ers zoeken met een zzp'er pool

Marketing zzp’ers zoeken met een zzp’er pool

Met een zzp’er pool behoud je de beste marketing zzp’ers en raak je nooit meer gegevens kwijt. De basis regelen wij. Binnen no-time bouwen wij een pool voor jou met de beste marketing zzp’ers in jouw vakgebied en jouw omgeving. Vervolgens breid je deze uit door marketing zzp’ers uit te nodigen, waarmee jij in de toekomst graag zou willen samenwerken.

Zoek jij een marketing freelancer voor jouw opdracht?

Wanneer jij een opdracht plaatst in het netwerk, krijg je binnen 24 uur reactie op jouw opdracht. Omdat bemiddelingsbureaus, intermediairs of andere tussenpersonen geen toegang hebben tot het netwerk, heb jij direct contact met de freelancers die reageren. Twijfel je nog of de juiste freelancer zich in het netwerk bevindt voor jouw interim opdracht? Wil je meer informatie over het opbouwen van een freelance poule, of heb je gewoon een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

1.143

Nieuwe zzp’ers
in January

3.099

Opdrachtgevers

42.702

Ingeschreven zzp’ers

Vind direct jouw zzp’er!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare zzp’ers.

Vind mijn zzp’er

 

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen