Je vindt zelf de beste marketing zzp’ers

Krijg toegang tot de beste 17.300 marketing zzp’ers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede zzp'ers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede zzp'ers

Logo Deloitte klein T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van zzp marketing Logo NN Group klein Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van zzp marketing Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van zzp marketing

+4.728 andere bedrijven vinden hun zzp’ers via Jellow

 

 

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste marketing zzp'ers binnen handbereik

Altijd de beste marketing zzp’ers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw marketing zzp’er. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.728 opdrachtgevers en 51.922 zzp’ers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 17.300 binnen marketing. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste zzp marketing expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om marketing zzp'ers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om marketing zzp’ers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste marketing zzp’ers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 17.300 zzp’ers binnen marketing, maar je vindt bij Jellow o.a. ook zzp expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante marketing zzp’er of plaats direct een zzp opdracht.

Rechtstreeks contact met marketing zzp'ers

Rechtstreeks contact met marketing zzp’ers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste marketing zzp’er is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste marketing zzp’ers. Een zzp’er zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke zzp expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

 

 

Jellow Go

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Helemaal zelf doen via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’. Geadviseerd aan bedrijven tot 20 medewerkers en voor opdrachten van minder dan 100 uur.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 51.922 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Voor bedrijven die graag een beetje extra service willen. Zelf freelancers vinden of met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘ no cure no pay’. Wij adviseren Jellow Standaard aan bedrijven met 20 tot 200 medewerkers en voor opdrachten die groter zijn dan 100 uur.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 51.922 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Een ‘branded’ omgeving, een vast aanspreekpunt, een eigen freelance pool opbouwen en nog veel meer. Wij adviseren Jellow Enterprise voor organisaties vanaf 200 medewerkers.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 51.922 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager binnen Jellow
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind zzp specialismen vergelijkbaar met marketing:

Is een marketing toch niet helemaal de zzp expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast marketing ook duizenden andere gespecialiseerde zzp’ers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte zzp’er in het netwerk van 51.922 zzp’ers. Heb je vragen bij het vinden van zzp marketing? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Ben jij op zoek naar een marketing zzp’er? 

Dan is het netwerk van Jellow geschikt voor jou. Binnen het netwerk van Jellow bevinden zich meer dan 51.922 freelancers waaronder meer dan 17.300 marketing zzp’ers. Een marketing zzp’er is een breed begrip en geen specifieke functietitel. Jellow heeft verschillende marketing zzp’ers binnen haar netwerk zoals marketing managers, online marketeers, CRM specialist en marketingcommunicatie adviseurs

Hieronder behandelen wij een aantal meest gestelde vragen over het netwerk van Jellow. 

Wat doet een zzp marketingprofessional?

Een zzp marketingprofessional is werkzaam binnen marketing en zorgt ervoor dat bepaalde producten of diensten bij potentiële klanten onder de aandacht komen. Daarnaast zorgt de marketingprofessional ervoor dat transacties behaald worden. Aanvullende hierop zijn er binnen marketing verschillende disciplines, zodat het belangrijk is om vooraf goed na te denken wat voor marketingprofessional je zoekt. Zo kan een marketeer gespecialiseerd zijn specifiek online marketing. Lees hier verder wanneer je wil weten wat een online marketeer precies doet. 

Wil je je website beter vindbaar maken voor uw klanten? Denk dan aan een SEO specialist of SEA expert. Wil je vanuit data-inzichten effectievere marketingcampagnes? Hier kan een zzp webanalist je helpen. Wil je een webshop starten of uitbreiden? Met een zzp e-commerce marketeer maak je direct een goede start.

Wat voor uurtarief vraagt een marketing zzp’er?

Bij Jellow geeft de zzp’er zelf een indicatie van zijn/haar uurtarief, maar uiteindelijk spreek je samen met de zzp’er af wat het definitieve uurtarief wordt. Een marketing zzp’er binnen het netwerk van Jellow vraagt een gemiddeld uurtarief van €80,-. Het bedrag kan erg verschillen. Het ligt er maar net aan naar wat voor marketing zzp’er jij op zoekt bent. De tarieven starten dan ook bij €25,- per uur en kunnen oplopen tot €150,- per uur. 

Het tarief is afhankelijk van de opdracht, specifieke werkervaring, vaardigheden en overige kosten. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld reiskostenvergoeding. Reken je dit bij het uurtarief in of niet? Het is belangrijk om deze aspecten te bespreken, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Maak daarom duidelijk van te voren afspraken over dit soort zaken en leg dit ook vast in een overeenkomst of contract.

Hoe huur ik een zzp marketeer in?  

Dit is vrij simpel! Als opdrachtgever kun je een abonnement bij Jellow afsluiten en krijg je vervolgens direct toegang tot het netwerk en kan je direct jouw meest geschikte zzp’er vinden. Na inschrijving zal Jellow je welkom heten en de opdracht grondig met je doornemen. Via onze automatische matchmaking zullen alleen relevante marketing zzp’ers voor jouw opdracht worden uitgenodigd. 

Ook is het mogelijk om zelf selecties binnen het netwerk van Jellow te maken. Dit betekent dat jij zelf een aantal zzp’ers selecteert en uitnodigt waarvan jij denkt dat ze het meest geschikt zijn voor jouw opdracht. 

Hoe schrijf ik de juiste opdrachtomschrijving voor een marketing zzp’er? 

Heb jij voor ogen naar wat voor marketing zzp’er je op zoek bent of juist nog niet? Bepaal vooraf wat voor marketing interim volgens jou geschikt is en maak in jouw opdrachtomschrijving duidelijk naar wat voor interim jij op zoekt bent. Om een duidelijk beeld te geven naar waar je op zoek bent, is het handig om de volgende aspecten te benoemen: 

 • Het verwachte eindresultaat
 • Welke vaardigheden, competenties, certificeringen, denk- en opleidingsniveau zijn nodig?
 • Is specifieke werkervaring een vereiste (denk aan bepaalde branches; b2b of b2c)
 • Het aantal uur per week 
 • De duur van de opdracht (bijvoorbeeld 7 maanden lang fulltime, of voor een periode van 13 weken 2 dagen per week) 
 • Denk ook aan praktische zaken: Werkt de freelancer professional in teamverband of alleen? Wordt verwacht dat de freelancer op kantoor werkt of vanuit huis? Geldt er een reiskostenvergoeding of eventuele andere vergoedingen? 

Weet je niet zeker of de juiste zzp marketing professional voor jouw opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

708

Nieuwe zzp’ers
in juni

4.728

Opdrachtgevers

17.300

Ingeschreven marketing zzp’ers

Vind direct jouw zzp marketing!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare zzp’ers.

Vind mijn zzp’er

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,5 / 5
104 beoordelingen