Je vindt zelf de beste juridisch zzp’ers

Krijg toegang tot de beste 1.968 juridisch zzp’ers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede zzp'ers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede zzp'ers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van zzp juridisch Action gebruikt Jellow voor het vinden van zzp juridisch Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van zzp juridisch Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van zzp juridisch KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van zzp juridisch Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van zzp juridisch

+3.926 andere bedrijven vinden hun zzp’ers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor zzp'ers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van zzp juridisch

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van zzp juridisch

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste juridisch zzp'ers binnen handbereik

Altijd de beste juridisch zzp’ers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw juridisch zzp’er. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 3.926 opdrachtgevers en 47.747 zzp’ers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 1.968 binnen juridisch. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste zzp juridisch expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om juridisch zzp'ers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om juridisch zzp’ers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste juridisch zzp’ers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 1.968 zzp’ers binnen juridisch, maar je vindt bij Jellow o.a. ook zzp expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante juridisch zzp’er of plaats direct een zzp opdracht.

Rechtstreeks contact met juridisch zzp'ers

Rechtstreeks contact met juridisch zzp’ers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste juridisch zzp’er is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste juridisch zzp’ers. Een zzp’er zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke zzp expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Tarieven voor opdrachtgevers

Zoek je per direct één freelancer of wil je jouw freelance pool laten groeien? Vind de optie die het beste bij je past.

  • Ontvang het overzicht met één klik in je mailbox;
  • Een overzicht van alle mogelijkheden;
  • Alle tarieven op een rij.

De tarieven downloaden

Ben je freelancer? Gratis aanmelden.

Vind zzp specialismen vergelijkbaar met juridisch:

Is een juridisch toch niet helemaal de zzp expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast juridisch ook duizenden andere gespecialiseerde zzp’ers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte zzp’er in het netwerk van 47.747 zzp’ers. Heb je vragen bij het vinden van zzp juridisch? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Op zoek naar een zzp advocaat, jurist of juridisch medewerker? 

Of je nu per direct op zoekt bent naar een zzp’er in de juridische sector of in de toekomst meerdere zzp’ers wil inhuren, bij Jellow ben je aan het juiste adres. Binnen het zzp-platform van Jellow zijn er veel zzp’ers ingeschreven met verschillende functietitels in de juridische branche. 

Kom je er niet helemaal uit? Wij helpen je graag! Heb jij een duidelijke opdrachtomschrijving, dan kunnen wij jou helpen met het zoeken van de meest geschikte zzp’er(s). Het is belangrijk om duidelijk te beschrijven wat jouw zzp opdracht precies inhoudt. Hierdoor vergroot je de kans om de meest geschikte zzp’er(s) te vinden. 

Welke zzp juridische specialisten vind ik het net Jellow-netwerk?

De functietitels en specialisaties van de zzp’ers kunnen erg verschillend zijn, wat betekent dat het belangrijk is om goed voor ogen te hebben naar wat voor zzp’er jij (in de toekomst) naar op zoek bent. 

Binnen het Jellow netwerk vind je gekwalificeerde zzp’ers met uiteenlopende juridische vaardigheden en functienamen. Bij Jellow kun je direct in contact komen met o.a. zzp juridisch adviseurs, juristen, advocaten, fiscaal juristen en juridisch medewerkers.

Wanneer je niet duidelijk weet welke juridisch professional jou kan helpen bij jouw opdracht, dan helpen wij je graag verder. Wij kunnen je inzicht geven in de beschikbare zzp’ers en met jou een selectie maken van de best passende kandidaten voor jouw opdracht. Hierna kun jij zelf direct in contact treden met de kandidaten van jouw voorkeur om de opdracht te bespreken.

Hoe specifiek moet een opdracht zijn voor een juridische zzp’er?

Hoe specifieker de opdrachtomschrijving, hoe meer je de kans vergroot om de meest geschikte zzp’er te vinden. Het is belangrijk om het aantal uren per week en de lengte van de opdracht te omschrijven en voor welke periode je de zzp’er verwacht nodig te hebben. Daarnaast is het belangrijk om na te denken welke vaardigheden jij belangrijk vindt bij een zzp’er voor jouw opdracht en welke eisen jij stelt. Je kan bijvoorbeeld eisen stellen aan: 

  • het aantal jaren ervaring óf specifieke ervaring in bepaalde kwesties of sectoren
  • competenties en vaardigheden
  • start- en einddatum van de opdracht

Vind jij het belangrijk dat de zzp’er ook op jouw werklocatie komt werken of krijgt de zzp’er alle vrijheid om zelf te bepalen waar die gaat werken? Geef dit ook aan in je opdrachtomschrijving. 

Waar moet je op letten wanneer je een juridisch zzp’er inhuurt? 

Het is belangrijk dat jij samen met de zzp’er duidelijke afspraken hebt gemaakt voordat de zzp’er aan jouw opdracht begint. Hiermee voorkom je misverstanden. Maak bijvoorbeeld afspraken ook vooruitbetaling, facturen en opdrachtduur en overige verwachtingen, zodat hierover vooraf geen misverstanden ontstaan.

Weet je niet zeker of de juiste zzp juridisch professional voor jouw opdracht in het Jellow-netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen interim netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

853

Nieuwe zzp’ers
in September

3.926

Opdrachtgevers

1.968

Ingeschreven juridisch zzp’ers

Vind direct jouw zzp juridisch!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare zzp’ers.

Vind mijn zzp’er

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen