Je vindt zelf de beste industrie zzp’ers

Krijg toegang tot de beste 14.575 industrie zzp’ers in Nederland en huur ze direct in.

 

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede zzp'ers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede zzp'ers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van zzp industrie
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van zzp industrie
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van zzp industrie

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste industrie zzp'ers binnen handbereik

Altijd de beste industrie zzp’ers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw industrie zzp’er. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.489 opdrachtgevers en 61.077 zzp’ers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 14.575 binnen industrie. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste zzp industrie expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om industrie zzp'ers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om industrie zzp’ers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste industrie zzp’ers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 14.575 zzp’ers binnen industrie, maar je vindt bij Jellow o.a. ook zzp expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante industrie zzp’er of plaats direct een zzp opdracht.

Rechtstreeks contact met industrie zzp'ers

Rechtstreeks contact met industrie zzp’ers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste industrie zzp’er is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste industrie zzp’ers. Een zzp’er zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke zzp expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.077 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.077 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 61.077 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind zzp specialismen vergelijkbaar met industrie:

Is een industrie toch niet helemaal de zzp expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast industrie ook duizenden andere gespecialiseerde zzp’ers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte zzp’er in het netwerk van 61.077 zzp’ers. Heb je vragen bij het vinden van zzp industrie? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Op zoek naar een zzp professional in de industriële en technische sector? 

Dan ben jij Jellow ben je op de juiste plek! Er zijn namelijk veel goede en ervaren zzp’ers op het Jellow-platform met een functie binnen de industrie/technische branche. Voordat je een zzp professional inhuurt, is het belangrijk dat je een aantal dingen goed voor ogen hebt. Heb je de opdracht of het project helder afgebakend voor jouw zzp opdracht en weet je welke expertise jij nodig hebt voor de opdracht of klus? Dat maakt het zoeken makkelijker en zorgt ervoor dat je sneller een match hebt met de zzp kandidaat van jouw voorkeur. 

Welke verschillende soorten zzp’ers zijn er binnen de industrie/technische sector in het Jellow-netwerk? 

Jellow heeft een ruim aanbod aan zzp’ers in de technische branche. Wij hebben onze branches voor je op een rij gezet: Bouw & Installatie, Chemie, Energie, Logistiek, Manufacturing en Civiel. 

In deze branches hebben we allerlei zzp professionals met verschillende functies. Zo vind je bij Jellow onder andere: projectleiders, werkvoorbereiders, inspecteurs, chemisch analist, toezichthouders, logistiek planners, engineers en calculators op ons platform. 

Daarnaast zijn er nog veel meer specialisaties op ons zzp platform te vinden. Deze kan je vinden door de omschrijving door je opdracht zo specifiek mogelijk te maken of je kan ze eenvoudig handmatig zoeken via de filters op ons platform.

Wat is het gemiddelde uurtarief van zzp’ers op het gebied van industrie?

Het uurtarief van zzp’ers in de industrie, logistiek of technische sector loopt uiteen, namelijk van €35 – €120 per uur. Belangrijke onderscheidend factor hierin zijn de specifieke functie, de gewenste vaardigheden en specifieke werk- en branche-ervaring van de zzp’er. Daarom wordt aan de zzp’ers gevraagd om een indicatie van het uurtarief op te geven wanneer zij een profiel aanmaken op Jellow. Hierdoor heb je als opdrachtgever enigszins houvast op het gehanteerde tarief van de zzp’er. Op basis van de vaardigheden van de door jouw geselecteerde kandidaat en jouw opdracht kunnen jullie gezamenlijk een uurtarief afspreken wanneer jij de zzp’er kunt inhuren. 

Waar heb jij een zzp’er in de industrie/techniek voor nodig?

Met een heldere opdrachtomschrijving vind je het snelst de zzp kandidaat die past bij jouw industrie/technische opdracht. Zo weet je namelijk als opdrachtgever en zzp’er direct of de kans op een match en een succesvolle start van de opdracht aanwezig is. 

Bedenk daarom van tevoren goed waar je de zzp professional voor nodig hebt en welke werkzaamheden en verantwoordelijkheden je van de zzp’er verwacht. Zorg er voor dat de opdracht goed is afgebakend en dat je je verwachtingen open en eerlijk uitspreekt. Het is namelijk handig dat de zzp’er die je gaat inhuren precies weet wat er van hem of haar verwacht wordt, zodat verwarring in de inhuurperiode wordt vermeden. Wij raden aan om de zzp’er daarom zo veel mogelijk mee te nemen in het proces wanneer je over wilt gaan tot inhuur en wanneer je de opdrachtvoorwaarden vastlegt. 

Hoe kies je de meest geschikte zzp’er voor jouw project of opdracht?

Wanneer de opdrachtomschrijving specifiek is, is de kans groot dat de reacties van de zzp’ers op jouw opdracht in industrie/techniek kwalitatief zijn. Dan is het vervolgens aan jou om het gesprek aan te gaan met de zzp’er door telefonisch, via de mail of de chatfunctie op de site contact met hen op te nemen. Bij Jellow heb je altijd 1-op-1 contact met zzp’ers van jouw keuze.

Jij kan vervolgens een of meerdere zzp’ers uitnodigen voor een gesprek om te kijken of de click aanwezig is. Daarnaast is het handig om direct de opdracht nader toe te lichten, zodat je tijd en kosten bespaart in je zoektocht. Zoek jij meer in een zzp’er dan alleen een succesvolle klus? Dan kan de persoonlijke klik heel belangrijk zijn voor de onboarding in jouw bedrijf. 

Waar moet je op letten wanneer je een zzp professional inhuurt? 

Het belangrijkste is dat jij en de zzp’er op een lijn zitten. Maak afspraken over de werkzaamheden, de beoogde resultaten en natuurlijk het uurtarief en de start- en einddatum en leg dit ook vast. Samen met de zzp’er kunnen de voorwaarden voor de opdracht of het project bepaald worden. 

Hoe specifiek moet de opdracht zijn voor een zzp’er? 

Hoe specifieker de opdrachtomschrijving is, hoe kwalitatiever de freelancers zullen zijn die reageren en dat maakt het zoeken ook makkelijker. Om een goede start te maken is het goed om vooraf voldoende tijd te besteden aan een heldere opdrachtomschrijving. 

Belangrijk zijn:

 • Korte omschrijving van de opdracht 
 • Het aantal uur per week 
 • De duur van de opdracht (bijvoorbeeld 7 maanden lang fulltime, of voor een periode van 13 weken 2 dagen per week) 
 • Wat jij als uiteindelijke resultaat verwacht 
 • De vaardigheden die je nodig hebt voor de opdracht
 • Welke eisen jij stelt aan de zzp’er die geschikt is voor de opdracht. Een voorbeeld hiervan is:  
  • Het denkniveau
  • Aantal jaar ervaring (is er specifieke branche-ervaring nodig)
  • Kennis/bepaalde vaardigheden/certificeringen
 • Het soort persoon dat jij zoekt en wil inhuren, met bijvoorbeeld een bepaalde competentie of interesse, een junior, senior of medior, of misschien ben je ook wel op zoek naar een zzp’er met leidinggevende ervaring die je team bij de hand kan nemen.
 • Denk ook aan praktische zaken: Werkt de zzp’er in teamverband of alleen? Wordt verwacht dat de kandidaat op kantoor werkt of vanuit huis? Geldt er een reiskostenvergoeding of eventuele andere vergoedingen? 

Vergeet daarnaast vooral niet om duidelijk afspraken te maken (en vast te leggen) over de exacte inhoud van de opdracht en het beoogde uiteindelijke resultaat. Zo weten jullie beiden wat je van elkaar kunt verwachten.

Weet je niet zeker of de juiste zzp’er voor jouw industrie/technische/logistieke/etc. opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen zzp netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

590

Nieuwe zzp’ers
in March

5.489

Opdrachtgevers

14.575

Ingeschreven industrie zzp’ers

Vind direct jouw zzp industrie!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare zzp’ers.

Vind mijn zzp’er

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen