Je vindt zelf de beste zzp Recruiter

Krijg toegang tot de beste 6.006 zzp recruiters in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede zzp'ers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede zzp'ers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van zzp recruiters
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van zzp recruiters
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van zzp recruiters

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste zzp recruiters binnen handbereik

Altijd de beste zzp recruiters binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw zzp Recruiter. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.603 opdrachtgevers en 61.921 zzp’ers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 6.006 recruiters.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste zzp expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om zzp recruiters te vinden

De makkelijkste en snelste manier om zzp recruiters te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste zzp Recruiter voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 6.006 recruiters, maar je vindt bij Jellow o.a. ook zzp expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante zzp Recruiter, of plaats direct een zzp opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met zzp recruiters

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste zzp Recruiter is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste zzp recruiters. Een zzp’er zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke zzp expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.921 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.921 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 61.921 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind zzp specialismen vergelijkbaar met recruiters:

Is een Recruiter toch niet helemaal de zzp expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast recruiters ook duizenden andere gespecialiseerde zzp’ers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte zzp’er in het netwerk van 61.921 zzp’ers. Heb je vragen bij het vinden van zzp recruiters? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

ZZP recruiter

Een ZZP recruiter is een zelfstandig professional die de complete werving en selectie voor bedrijven voor de rekening kan nemen. Steeds meer bedrijven doen een beroep op recruiters voor het vinden van het juiste personeel. Het is dan ook zo dat het voor bedrijven vaak lastig is om kandidaten te vinden die echt aan het complete functieprofiel voldoen. Een ZZP recruiter kan de zoektocht naar de juiste kandidaat voor de functie uit handen nemen.

De kerntaak van een ZZP recruiter

Een ZZP recruiter neemt meerdere taken voor zijn of haar rekening, maar werkt wel altijd op basis van een belangrijke kerntaak. Dit is namelijk het vinden van een perfecte match tussen een werkgever en een kandidaat. Deze perfecte match moet aan beide kanten zo ervaren worden. De werkgever vindt in de kandidaat dus de ideale medewerker, die aan het functieprofiel voldoet, en de kandidaat vindt in de werknemer en de functie de ideale plek voor het opbouwen van een carrière.

Hoe vindt een ZZP recruiter de juiste match?

Een ZZP recruiter is iemand die zelfstandig werkt. Dit betekent dat de ZZP recruiter niet is gebonden aan regels en richtlijnen van een onderneming voor het vinden van de juiste match. Een ZZP recruiter is volledig vrij in de manier waarop de juiste match wordt gevonden. Zo kan een zelfstandig recruiter social media inzetten tijdens de zoektocht naar de beste match, maar vaak worden er ook andere netwerken aangesproken. Een deel van de ZZP recruiters heeft een eigen website, welke ook bijdraagt aan het vinden en leggen van de juiste combinaties tussen werkgevers en kandidaten. Uiteindelijk werkt iedere ZZP recruiter naar de perfecte match toe, maar volgt elke professional hierin ook zijn of haar eigen weg.

Een ZZP recruiter neemt veel taken uit handen

Een zelfstandig werkend recruiter biedt vaak een zeer complete dienstverlening. Dit betekent dat de gemiddelde ZZP recruiter een bedrijf veel werk uit handen kan nemen. In bepaalde gevallen is het zelfs zo dat de onderneming helemaal niets hoeft te doen in het hele proces. Uiteraard is dit mede afhankelijk van de wensen en eisen van het bedrijf waarvoor de ZZP recruiter zich inzet. Onder de meest voorkomende werkzaamheden van de ZZP recruiter vinden we bijvoorbeeld:

 • Functieprofielen voor vacatures inrichten
 • Binnenkomende sollicitaties screenen
 • Contactmomenten administreren
 • Gesprekken met kandidaten voeren
 • Coaching tijdens de sollicitatieprocedure
 • Kandidaten screenen
 • Onderhandelingen voeren

Wil je meer weten over wat een recruiter binnen een organisatie doet? We hebben een uitgebreid diepte-artikel geschreven over de taken en verantwoordelijkheden van een recruiter.

Is een ZZP recruiter de juiste keuze voor jouw bedrijf?

Er zijn verschillende soorten recruiters die je kunt inzetten voor het vinden van het juiste talent voor jouw bedrijf. De ZZP recruiter is hier uiteraard één van. Deze recruiter zet zich op zelfstandige basis, ook wel projectbasis, voor jouw bedrijf in. De samenwerking eindigt dan ook in de meeste gevallen wanneer de juiste kandidaat voor de functie is aangenomen. Heb je een groot bedrijf en moet er met regelmaat worden gezocht naar nieuwe medewerkers? Dan ligt een corporate recruiter, die in dienst van het bedrijf komt, vaak een keuze die meer voor de hand ligt. Headhunters zijn recruiters die kandidaten vinden voor zeer hoog betaalde functies. Tot slot zijn er de intercedenten en de recruitment consultants, die in dienst zijn van een werving- en selectiekantoor of een uitzendbureau.

De opleiding van een ZZP recruiter

Recruiters die zich op zelfstandige basis inzetten voor opdrachtgevers hebben vaak diverse achtergronden. Zo zijn er ZZP recruiters die de WO opleiding Organisatiewetenschappen hebben gevolgd of die de WO opleiding Psychologie (master Arbeids- en organisatiepsychologie) hebben doorlopen. Daarnaast zien we ook dat er enkele HBO opleidingen zijn die vaker worden gezien in de achtergrond van een ZZP recruiter. Hierbij gaat het onder meer om de opleidingen Personeel en Arbeid, Human Resource Management en Bedrijfskunde.

Vind een ervaren ZZP recruiter via Jellow

Jellow is dé plek waar jij op zoek gaat naar de juiste ZZP’ers, freelancers en andere (interim) professionals voor je bedrijf. Wil jij een ervaren ZZP recruiter inschakelen om het juiste talent te vinden voor jouw onderneming? Dan start je jouw zoektocht op Jellow. Plaats jouw opdracht en binnen 24 uur mag je al de eerste reacties verwachten. Op dit moment zijn er via Jellow 6.006 Recruiter zzp’ers beschikbaar.

 

2

Nieuwe zzp’ers
in June

5.603

Opdrachtgevers

6.006

Ingeschreven recruiters

Vind direct jouw zzp Recruiter!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare zzp’ers.

Vind mijn zzp’er

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen