Je vindt zelf de beste HRM zzp’ers

Krijg toegang tot de beste 2.006 HRM zzp’ers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede zzp'ers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede zzp'ers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van zzp HRM Action gebruikt Jellow voor het vinden van zzp HRM Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van zzp HRM Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van zzp HRM KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van zzp HRM Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van zzp HRM

+4.194 andere bedrijven vinden hun zzp’ers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor zzp'ers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van zzp HRM

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van zzp HRM

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste HRM zzp'ers binnen handbereik

Altijd de beste HRM zzp’ers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw HRM zzp’er. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.194 opdrachtgevers en 49.696 zzp’ers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 2.006 binnen HRM. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste zzp HRM expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om HRM zzp'ers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om HRM zzp’ers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste HRM zzp’ers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 2.006 zzp’ers binnen HRM, maar je vindt bij Jellow o.a. ook zzp expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante HRM zzp’er of plaats direct een zzp opdracht.

Rechtstreeks contact met HRM zzp'ers

Rechtstreeks contact met HRM zzp’ers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste HRM zzp’er is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste HRM zzp’ers. Een zzp’er zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke zzp expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

Jellow Jaarlijks

Doorlopend freelancers vinden en bouwen aan jouw freelance pool.

euro per maand (excl. btw)

Specialist spreken

 • 12 opdrachten per jaar delen
 • Toegang voor jou en een collega
 • Ondersteuning door Jellow
 • Optioneel: contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 49.696 freelancers
 • Eigen freelance pool
Meest gekozen

Jellow Go

Direct en vrijblijvend één opdracht delen. Gratis als je niet de juiste freelancer vindt.

euro per gewerkt uur (excl. btw)

Direct starten

 • Vind je niet de juiste freelancer? Dan hoef je niets te betalen
 • Toegang voor jou en een collega
 • Optioneel: ondersteuning door Jellow
 • Contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 49.696 freelancers
 • Eigen freelance pool

Jellow Enterprise

Voor bedrijven die actief werken met een freelance pool en meer dan 12 freelancers per jaar inhuren.

euro per maand (excl. btw)

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Toegewezen contactpersoon
 • Vanaf 2 gebruikersaccounts
 • Optioneel: contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 49.696 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard

Vind zzp specialismen vergelijkbaar met HRM:

Is een HRM toch niet helemaal de zzp expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast HRM ook duizenden andere gespecialiseerde zzp’ers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte zzp’er in het netwerk van 49.696 zzp’ers. Heb je vragen bij het vinden van zzp HRM? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Een Human Resource Management (HRM) zzp’er zoeken?

Voor een zzp opdracht binnen HRM ben je bij Jellow.nl op het juiste adres. Er zijn veel zzp’ers beschikbaar in de richting van HRM. Voordat jij je opdracht plaatst of een omschrijving toevoegt, is het belangrijk dat jij goed in kaart hebt hoe je opdracht eruitziet en welke zzp’er het beste bij deze opdracht past. Weet je bijvoorbeeld al een startdatum en de omvang van de opdracht? En weet jij welke (soft)skills een zzp’er nodig heeft om de opdracht goed te vervullen? Wij kunnen jou ook helpen bij het vinden van de meest geschikte zzp HR professional. Hieronder vind je de meest gestelde vragen en antwoorden.

Wat is een Human Resource Management (HRM) zzp’er?

Een HRM zzp’er richt zich vooral op personeel en arbeid: mensen en hun werk binnen organisaties. Een andere veelgebruikte naam voor HRM is dan ook personeelszaken. Bij Jellow vind je HR professionals gespecialiseerd in o.a. ARBO en Gezondheid, talentontwikkeling en recruitment, maar ook andere disciplines zoals:

 • HR managers
 • Hr-medewerkers
 • Zzp recruiters
 • Corporate recruiters
 • Payroll accountants
 • Talent manager
 • Salarisadministratie medewerker
 • Hr-adviseur

Waar kan een zzp’er met expertise in HRM voor gebruikt worden?

Dit hangt af van waarvoor jij een HR professional wil inhuren. Wil je inspelen op een bepaalde drukte in jouw organisatie, wil je dat er binnen de organisatie een bepaalde verandering plaatsvindt of heb je skills nodig die ‘niet aanwezig zijn’ in jouw bedrijf op dit moment? Je kan denken aan het resultaat dat jij graag wilt behalen met het inzetten van een zzp HR professional.

Een zzp HR manager wordt door opdrachtgevers vaak gebruikt om een organisatie of bedrijf te reorganiseren of ‘herstructureren’. Daarnaast worden zzp specialisten in HRM ingehuurd wanneer een bedrijf te klein is om iemand hiervoor fulltime in dienst te nemen, als zzp hr-medewerker, als zzp recruiter, als zzp planner, als zzp payroll specialist, begeleiding bij sociale inspectie of bijvoorbeeld om bepaalde HRM-software te implementeren en uit te leggen. Ook voor bijvoorbeeld een functie als office manager is er bij kleine bedrijven vaak geen volledige functie beschikbaar, waardoor er voor een zzp office manager of zzp secretaresse wordt gekozen.

Een zzp recruiter wordt bijvoorbeeld als specialist ingehuurd bij het werven en selecteren van personeel om een openstaande vacature in te vullen. Een recruiter probeert een match te vinden tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt, waarbij zijn of haar taken o.a. bestaan uit het schrijven van een functieprofiel, screening en selectie van kandidaten en onderhandeling over de functievoorwaarden.

Is de opdracht voor een HRM zzp’er voor een speciale branche/doelgroep?

Elk bedrijf is anders. Het kan zijn dat jij het belangrijk vindt dat een zzp HR professional een bepaalde affiniteit heeft met dat waar jouw bedrijf zich mee bezig houdt, of dat je bepaalde soft skills belangrijk vindt. Bij Jellow kan je, eenmaal ingelogd, cv’s van zzp’ers bekijken en direct contact hebben met de beste HR experts, die werken in de zakelijke dienstverlening. Ook kunnen wij je helpen om de beste zzp’er te vinden voor jouw opdracht. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is een specifieke omschrijving te geven van een opdracht. 

Wat is het gemiddelde uurtarief van zzp’ers op het gebied van Human Resource Management?

Het uurtarief van zzp’ers in HRM verschilt heel erg, afhankelijk van: ervaring, opleiding en vaardigheden. Het gemiddelde loon ligt rond de € 80,- per uur, terwijl het uiteenloopt tussen € 35,- en € 150,- per uur. Let wel op dat deze uurtarieven een indicatie zijn. Geen enkele kandidaat heeft dezelfde ervaring, maar geen enkele opdracht is ook hetzelfde. Het kan zijn dat een kandidaat voor de ene opdracht wat meer vraagt dan voor de andere. Dit kan weer afhangen van de werkzaamheden, afstand of andere dingen. Zorg daarom dat je met een zzp HR professional duidelijk afspraken maakt over het uurtarief.

Hoe schrijf je een duidelijke HRM opdrachtomschrijving?

Zoals hierboven al genoemd kunnen de functies, vaardigheden en ervaring van een zzp’er binnen het HR-vakgebied erg uiteen lopen. Dit betekent ook dat het belangrijk is om jouw klus zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dit betekent dat je het beste op kan schrijven welke bijdrage je van de HRM-professional verwacht.  Denk hierbij aan:

 • Het verwachte eindresultaat
 • Waar wil je de focus op leggen? Zijn hiervoor bepaalde vaardigheden of competenties van belang.
 • Het aantal uur per week 
 • De duur van de opdracht (bijvoorbeeld 7 maanden lang fulltime, of voor een periode van 13 weken 2 dagen per week) 
 • Denk ook aan praktische zaken: Werkt de sales professional in teamverband of alleen? Wordt verwacht dat de interim op kantoor werkt of vanuit huis? Geldt er een reiskostenvergoeding of eventuele andere vergoedingen? 

Heb jij eenmaal je opdracht voor jouw gevoel zo specifiek mogelijk omschreven, dan vergroot je de kans dat de geselecteerde zzp kandidaten die reageren ook relevant en geschikt zijn voor jouw klus. Het is daarom belangrijk om goed na te denken wat voor skills de HRM-professional nodig heeft en welke eisen jij stelt aan de zzp’er. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat de kandidaat een goede klik heeft met je team? Dan is het belangrijk dat jij dit voor jezelf duidelijk in kaart brengt. 

Weet je niet zeker of de juiste zzp’er voor jouw HRM opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

169

Nieuwe zzp’ers
in december

4.194

Opdrachtgevers

2.006

Ingeschreven HRM zzp’ers

Vind direct jouw zzp HRM!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare zzp’ers.

Vind mijn zzp’er

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,4 / 5
84 beoordelingen