Je vindt zelf de beste finance zzp’ers

Krijg toegang tot de beste 20.737 finance zzp’ers in Nederland en huur ze direct in.

 

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede zzp'ers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede zzp'ers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van zzp finance
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van zzp finance
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van zzp finance

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste finance zzp'ers binnen handbereik

Altijd de beste finance zzp’ers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw finance zzp’er. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.489 opdrachtgevers en 61.077 zzp’ers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 20.737 binnen finance. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste zzp finance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om finance zzp'ers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om finance zzp’ers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste finance zzp’ers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 20.737 zzp’ers binnen finance, maar je vindt bij Jellow o.a. ook zzp expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante finance zzp’er of plaats direct een zzp opdracht.

Rechtstreeks contact met finance zzp'ers

Rechtstreeks contact met finance zzp’ers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste finance zzp’er is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste finance zzp’ers. Een zzp’er zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke zzp expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.077 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.077 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 61.077 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind zzp specialismen vergelijkbaar met finance:

Is een finance toch niet helemaal de zzp expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast finance ook duizenden andere gespecialiseerde zzp’ers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte zzp’er in het netwerk van 61.077 zzp’ers. Heb je vragen bij het vinden van zzp finance? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Op zoek naar een zzp finance specialist? 

Ben jij op zoek naar een zzp finance professional binnen bank- en verzekeringswezen voor een tijdelijke ondersteuning binnen jouw organisatie? De juiste zzp kandidaat vinden kan een tijdrovende klus zijn omdat de vereiste vaardigheden, competenties en ervaring per kandidaat uiteen kunnen lopen wat vergelijking en selectie van de juiste kandidaat bemoeilijkt. Bij Jellow ben je echter aan het juiste adres. 

Op het on-demand platform van Jellow vind je in totaal meer dan 61.077 zzp’ers en al meer dan 5.489 werkgevers. Hier vind je dan ook een ruim aanbod aan beschikbare zzp finance professionals.

Jellow kan je helpen om de perfecte zzp professional in banking, accountancy en insurance te vinden. Van junior tot senior, met verschillende achtergronden, ervaringsniveaus, specialistische vaardigheden en kennis. Heb je al volledig voor ogen waarvoor je een zzp specialist nodig hebt, of wil je samen met een zzp’er overleggen wat voor jou de beste strategie is? Bij Jellow helpen we je graag om snel en eenvoudig de juiste kandidaat te vinden voor jouw opdracht.

Om meer inzicht te geven hoe Jellow werkt, geven we hieronder antwoord op veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Welke specialisaties hebben de finance zzp’ers in het Jellow zzp netwerk?

In het netwerk van Jellow bevinden zich verschillende soorten zzp’ers, werkzaam in bancair en verzekeren, zoals een: 

Wanneer je al weet welk functieprofiel je zoekt, dan kun je dit direct aangeven in je opdrachtomschrijving. Om de opdracht nog specifieker te maken kun je ook denken aan de toevoeging van een specifiek vakgebied. Zzp professionals in de finance sector zijn vaak actief in vakgebieden, zoals: 

 • Boekhouding 
 • Accounting & Control
 • Bank & verzekering
 • Financiële dienstverlening 
 • Audit Risk Compliance

Hoe vind je de juiste finance zzp voor jouw opdracht? 

Als werkgever is het belangrijk om een duidelijk beeld te schetsen van wat voor zzp finance specialist je nodig hebt. Zoek je bijvoorbeeld iemand die bepaalde vaardigheden of branchespecifieke ervaring bezit. Omschrijf dit dan ook zo uitvoerig mogelijk in je opdracht. Dit is niet alleen handig om ervoor te zorgen dat je de meest geschikte zzp professional vindt, maar voor de professional is het ook handig om te weten waar hij aan toe is. Zo maak je eerder een succesvolle match.

Ook informatie betreft de werkomgeving is handig om mee geven. Zal hij of zij moeten werken in een team of individueel? Is het mogelijk voor de zzp professional om de taken op afstand (remote) uit te voeren, of verwacht je dat hij of zij naar jouw bedrijf komt?

Heb je dit eenmaal in kaart gebracht, dan kun je ook handmatig zoeken en de beste zzp finance professionals naar jouw wensen selecteren. Indien gewenst kunnen wij jou ook een shortlist aanbieden met geschikte kandidaten voor jouw opdracht.

Wat is het gemiddelde uurtarief van finance zzp’ers?

Het uurtarief van finance zzp professionals verschilt per opdracht. De belangrijkste componenten voor het bepalen van het uurtarief zijn werkervaring, specifieke vaardigheden en kennis.

Op basis van onze data hebben we verschillende gemiddelden berekend. Gericht op opleidingsniveau (hbo/wo) en met verschil in werkervaring in jaren. Met een werkervaring van 0 tot 5 jaar, is het gemiddelde uurtarief dat finance zzp’ers (vakgebied bank & verzekering) vragen € 60,-; met een werkervaring van 5 tot 10 jaar is het gemiddelde uurtarief € 70; met meer dan 10 jaar werkervaring is het gemiddelde uurtarief € 75. 

Zzp’ers in de branche ‘Accounting & Control’ vragen bij 0-5 jaar werkervaring gemiddeld € 55,-; met 5-10 jaar werkervaring gemiddeld € 65,-; met meer dan 10 jaar werkervaring € 75,-.

Het uurtarief dat zzp’ers aangeven bij Jellow in het profiel is indicatief. Dat betekent dat dit uurtarief niet vaststaat, maar uiteraard wel richtinggevend is. Bij Jellow heb je als opdrachtgever altijd direct persoonlijk contact met door jou geselecteerde kandidaten. Wanneer je dus met een zzp professional contact hebt, kunnen jullie samen praten over de inhoud van de opdracht en het exacte uurtarief afspreken. 

Weet je niet zeker of de juiste zzp’er binnen de zakelijke dienstverlening voor jou wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

590

Nieuwe zzp’ers
in March

5.489

Opdrachtgevers

20.737

Ingeschreven finance zzp’ers

Vind direct jouw zzp finance!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare zzp’ers.

Vind mijn zzp’er

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen