Je vindt zelf de beste development zzp’ers

Krijg toegang tot de beste 6.947 development zzp’ers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede zzp'ers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede zzp'ers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van zzp development Action gebruikt Jellow voor het vinden van zzp development Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van zzp development Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van zzp development KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van zzp development Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van zzp development

+3.926 andere bedrijven vinden hun zzp’ers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor zzp'ers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van zzp development

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van zzp development

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste development zzp'ers binnen handbereik

Altijd de beste development zzp’ers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw development zzp’er. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 3.926 opdrachtgevers en 47.747 zzp’ers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 6.947 binnen development. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste zzp development expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om development zzp'ers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om development zzp’ers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste development zzp’ers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 6.947 zzp’ers binnen development, maar je vindt bij Jellow o.a. ook zzp expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante development zzp’er of plaats direct een zzp opdracht.

Rechtstreeks contact met development zzp'ers

Rechtstreeks contact met development zzp’ers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste development zzp’er is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste development zzp’ers. Een zzp’er zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke zzp expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Tarieven voor opdrachtgevers

Zoek je per direct één freelancer of wil je jouw freelance pool laten groeien? Vind de optie die het beste bij je past.

  • Ontvang het overzicht met één klik in je mailbox;
  • Een overzicht van alle mogelijkheden;
  • Alle tarieven op een rij.

De tarieven downloaden

Ben je freelancer? Gratis aanmelden.

Vind zzp specialismen vergelijkbaar met development:

Is een development toch niet helemaal de zzp expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast development ook duizenden andere gespecialiseerde zzp’ers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte zzp’er in het netwerk van 47.747 zzp’ers. Heb je vragen bij het vinden van zzp development? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Ben jij op zoek naar een zzp developer? 

Bij Jellow beschikken wij over meer dan 6.947 development zzp’ers en hebben daarom een ruim aanbod voor je. Via Jellow kun je eenvoudig en snel de beste developer inhuren voor jouw project of tijdelijke vervanging. Wij kunnen je helpen met het schrijven van een heldere opdracht, het maken van de juiste kandidaatselectie en begeleiden je bij het proces tot aan de inhuur. Bij Jellow heb je altijd direct contact met de zzp’er van jouw keuze. Geen tussenpersonen, maar juist korte lijnen.

Waar moet je opletten bij het inhuren van een development zzp’er?

Het is daarnaast wel belangrijk om een aantal aspecten goed onder de loep te nemen voordat je een zzp’er als inhuurt. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je zelf goed weet waarom je deze zzp developer in wil huren. Ook is het handig om te weten voor welke periode je een zzp’er nodig hebt. Dit zorgt ervoor dat je sneller de juiste developer/ontwikkelaar/programmeur vindt. 

Wat doet een development zzp’er

Bij Jellow vind je development zzp’ers met verschillende functietitels, senioriteits- en ervaringsniveaus en vaardigheden uit heel Nederland. Zo vind je in ons freelancenetwerk verschillende soorten developers/ontwikkelaars binnen o.a. de volgende vakgebieden: PHP, Web Development, App Development, Sharepoint. Daarnaast vind je bij Jellow developers met ruime ervaring binnen frameworks als Angular, React en Vue, maar ook andere programmeertalen zoals Python, Java, JavaScript en C#.

Weet je niet precies welke vaardigheden een development zzp’er dient te hebben voor jouw opdracht? Wij helpen je graag bij het definiëren van de opdracht en de selectie van de beste beschikbare kandidaat.

Wat kost een zzp developer bij Jellow? 

Een zzp developer bij Jellow vraagt ongeveer tussen de €40 – €100 per uur. Dit uurtarief is erg afhankelijk van hoeveel werkervaring de developer heeft en over welke specifieke vaardigheden, kennis en competenties de developer beschikt. 

Maar het uurtarief dat de zzp’er vraagt staat niet vast. Samen met de kandidaat overleg je als opdrachtgever altijd wat het daadwerkelijke uurtarief wordt. Op het platform vind je echter altijd een indicatie van het uurtarief bij iedere zzp development professional.

Zoek je een zzp developer met ervaring binnen een speciale branche of doelgroep?

Het komt regelmatig voor dat een opdrachtgever actief is binnen een bepaalde branche of doelgroep en daarop op zoek is naar iemand die al ervaring heeft binnen de desbetreffende branche of doelgroep. Is jouw website applicatie bijvoorbeeld gebouwd op een specifiek framework als ReactJS, AngularJS of VueJS? Of wil je bijvoorbeeld je e-commerceplatform optimaliseren en heb je daarbij hulp nodig van een development professional met ervaring in Shopify, Magento of WooCommerce?

Dan zoek je uiteraard een development zzp’er, die hier ervaring mee heeft. Ben jij op zoek naar een development zzp’er met ervaring binnen een speciale branche of doelgroep? Geef dit dan aan in je opdrachtomschrijving! Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het verwachte eindresultaat
  • Welke vaardigheden, competenties denk- en opleidingsniveau zijn nodig?
  • Is specifieke werkervaring een vereiste? 
  • Het aantal uur per week 
  • De duur van de opdracht (bijvoorbeeld 7 maanden lang fulltime, of voor een periode van 13 weken 2 dagen per week) 
  • Denk ook aan praktische zaken: Werkt de freelance professional in teamverband of alleen? Wordt verwacht dat de freelancer op kantoor werkt of vanuit huis? Geldt er een reiskostenvergoeding of eventuele andere vergoedingen? 

Kortom: hoe gedetailleerder jouw opdrachtomschrijving, hoe beter! Een specifieke opdrachtomschrijving laat ons toe om de best passende development zzp’er voor jouw bedrijf te vinden. 

Hoe beslis je welke zzp development expert je kiest? 

Heb je eenmaal je opdracht live gezet voor een selectie van developers/programmeurs, dan zullen er verschillende developers reageren. Je beslist vervolgens zelf aan de hand van deze reacties wie je benadert door telefonisch, per mail en via de chatfunctie contact te zoeken met de kandidaat. 

Vanuit dit directe contact heb je de mogelijkheid om de zzp’er uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een programmeur die ook binnen jouw team past? Dan is het handig om een persoonlijk gesprek aan te gaan om elkaar beter te leren kennen.

Zijn er aspecten waar je op moet letten als je een zzp developer inhuurt? 

Zorg er in ieder geval voor dat je duidelijke afspraken met de zzp’er hebt gemaakt voordat de opdracht van start gaat. Maak afspraken over bijvoorbeeld de begin- en eindtijd, werklocatie, maar bespreek ook of er een reiskostenvergoeding of andere vergoedingen worden gegeven. Leg deze afspraken daarnaast altijd vast. Zo kunnen misverstanden voorkomen worden en is bij de start van de opdracht duidelijk wat je van elkaar kunt verwachten.

Weet je niet zeker of de juiste zzp’er voor jouw development opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

853

Nieuwe zzp’ers
in September

3.926

Opdrachtgevers

6.947

Ingeschreven zzp development

Vind direct jouw zzp development!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare zzp’ers.

Vind mijn zzp’er