Je vindt zelf de beste development zzp’ers

Krijg toegang tot de beste 23.638 development zzp’ers in Nederland en huur ze direct in.

 

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede zzp'ers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede zzp'ers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van zzp development
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van zzp development
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van zzp development

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste development zzp'ers binnen handbereik

Altijd de beste development zzp’ers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw development zzp’er. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.489 opdrachtgevers en 61.077 zzp’ers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 23.638 binnen development. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste zzp development expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om development zzp'ers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om development zzp’ers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste development zzp’ers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 23.638 zzp’ers binnen development, maar je vindt bij Jellow o.a. ook zzp expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante development zzp’er of plaats direct een zzp opdracht.

Rechtstreeks contact met development zzp'ers

Rechtstreeks contact met development zzp’ers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste development zzp’er is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste development zzp’ers. Een zzp’er zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke zzp expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.077 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.077 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 61.077 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind zzp specialismen vergelijkbaar met development:

Is een development toch niet helemaal de zzp expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast development ook duizenden andere gespecialiseerde zzp’ers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte zzp’er in het netwerk van 61.077 zzp’ers. Heb je vragen bij het vinden van zzp development? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Ben jij op zoek naar een zzp developer? 

Bij Jellow beschikken wij over meer dan 23.638 development zzp’ers en hebben daarom een ruim aanbod voor je. Via Jellow kun je eenvoudig en snel de beste developer inhuren voor jouw project of tijdelijke vervanging. Wij kunnen je helpen met het schrijven van een heldere opdracht, het maken van de juiste kandidaatselectie en begeleiden je bij het proces tot aan de inhuur. Bij Jellow heb je altijd direct contact met de zzp’er van jouw keuze. Geen tussenpersonen, maar juist korte lijnen.

Waar moet je opletten bij het inhuren van een development zzp’er?

Het is daarnaast wel belangrijk om een aantal aspecten goed onder de loep te nemen voordat je een zzp’er als inhuurt. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je zelf goed weet waarom je deze zzp developer in wil huren, bijvoorbeeld front-end development, back-end development of full stack development. Ook is het handig om te weten voor welke periode je een zzp’er nodig hebt. Dit zorgt ervoor dat je sneller de juiste developer/ontwikkelaar/programmeur vindt. 

Wat doet een development zzp’er?

Bij Jellow vind je development zzp’ers met verschillende functietitels, senioriteits- en ervaringsniveaus en vaardigheden uit heel Nederland. Zo vind je in ons freelancenetwerk verschillende soorten developers/ontwikkelaars binnen o.a. de volgende vakgebieden: zzp PHP developers, zzp web developers, zzp app developers en zzp full stack developers. Daarnaast vind je bij Jellow developers met ruime ervaring binnen frameworks als Angular, React en Vue, maar ook andere programmeertalen zoals Python, Java, JavaScript en C#.

Weet je niet precies welke vaardigheden een development zzp’er dient te hebben voor jouw opdracht? Wij helpen je graag bij het definiëren van de opdracht en de selectie van de beste beschikbare kandidaat.

Wat kost een zzp developer bij Jellow? 

Een zzp developer bij Jellow vraagt ongeveer tussen de € 40 – € 100 per uur. Dit uurtarief is erg afhankelijk van hoeveel werkervaring de developer heeft en over welke specifieke vaardigheden, kennis en competenties de developer beschikt. 

Maar het uurtarief dat de zzp’er vraagt staat niet vast. Samen met de kandidaat overleg je als opdrachtgever altijd wat het daadwerkelijke uurtarief wordt. Op het platform vind je echter altijd een indicatie van het uurtarief bij iedere zzp development professional.

Zoek je een zzp developer met ervaring binnen een speciale branche of doelgroep?

Het komt regelmatig voor dat een opdrachtgever actief is binnen een bepaalde branche of doelgroep en daarop op zoek is naar iemand die al ervaring heeft binnen de jouw branche of doelgroep. Is jouw website-applicatie bijvoorbeeld gebouwd op een specifiek framework als ReactJS, AngularJS of VueJS? Of wil je bijvoorbeeld je e-commerceplatform optimaliseren en heb je daarbij hulp nodig van een development professional met ervaring in Shopify, Magento of Woocommerce?

Dan zoek je uiteraard een development zzp’er, die hier ervaring mee heeft. Ben jij op zoek naar een development zzp’er met ervaring binnen een speciale branche of doelgroep? Geef dit dan aan in je opdrachtomschrijving! Denk bijvoorbeeld aan:

 • Het verwachte eindresultaat
 • Welke vaardigheden, competenties denk- en opleidingsniveau zijn nodig?
 • Is specifieke werkervaring een vereiste? 
 • Het aantal uur per week 
 • De duur van de opdracht (bijvoorbeeld 7 maanden lang fulltime, of voor een periode van 13 weken 2 dagen per week) 
 • Denk ook aan praktische zaken: Werkt de freelance professional in teamverband of alleen? Wordt verwacht dat de freelancer op kantoor werkt of vanuit huis? Geldt er een reiskostenvergoeding of eventuele andere vergoedingen? 

Kortom: hoe gedetailleerder jouw opdrachtomschrijving, hoe beter! Een specifieke opdrachtomschrijving laat ons toe om de best passende development zzp’er voor jouw bedrijf te vinden. 

Hoe beslis je welke zzp development expert je kiest? 

Heb je eenmaal je opdracht live gezet voor een selectie van developers/programmeurs, dan zullen er verschillende developers reageren. Je beslist vervolgens zelf aan de hand van deze reacties wie je benadert door telefonisch, per mail en via de chatfunctie contact te zoeken met de kandidaat. 

Vanuit dit directe contact heb je de mogelijkheid om de zzp’er uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een programmeur die ook binnen jouw team past? Dan is het handig om een persoonlijk gesprek aan te gaan om elkaar beter te leren kennen.

Zijn er aspecten waar je op moet letten als je een zzp developer inhuurt? 

Zorg er in ieder geval voor dat je duidelijke afspraken met de zzp’er hebt gemaakt voordat de opdracht van start gaat. Maak afspraken over bijvoorbeeld de begin- en eindtijd, werklocatie, maar bespreek ook of er een reiskostenvergoeding of andere vergoedingen worden gegeven. Leg deze afspraken daarnaast altijd vast. Zo kunnen misverstanden voorkomen worden en is bij de start van de opdracht duidelijk wat je van elkaar kunt verwachten.

Weet je niet zeker of de juiste zzp’er voor jouw development opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

590

Nieuwe zzp’ers
in March

5.489

Opdrachtgevers

23.638

Ingeschreven development

Vind direct jouw zzp development!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare zzp’ers.

Vind mijn zzp’er

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen