Je vindt zelf de beste design zzp’ers

Krijg toegang tot de beste 6.876 design zzp’ers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede zzp'ers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede zzp'ers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van zzp design Action gebruikt Jellow voor het vinden van zzp design Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van zzp design Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van zzp design KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van zzp design Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van zzp design

+4.194 andere bedrijven vinden hun zzp’ers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor zzp'ers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van zzp design

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van zzp design

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste design zzp'ers binnen handbereik

Altijd de beste design zzp’ers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw design zzp’er. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.194 opdrachtgevers en 49.696 zzp’ers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 6.876 binnen design. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste zzp design expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om design zzp'ers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om design zzp’ers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste design zzp’ers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 6.876 zzp’ers binnen design, maar je vindt bij Jellow o.a. ook zzp expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante design zzp’er of plaats direct een zzp opdracht.

Rechtstreeks contact met design zzp'ers

Rechtstreeks contact met design zzp’ers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste design zzp’er is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste design zzp’ers. Een zzp’er zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke zzp expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

Jellow Jaarlijks

Doorlopend freelancers vinden en bouwen aan jouw freelance pool.

euro per maand (excl. btw)

Specialist spreken

 • 12 opdrachten per jaar delen
 • Toegang voor jou en een collega
 • Ondersteuning door Jellow
 • Optioneel: contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 49.696 freelancers
 • Eigen freelance pool
Meest gekozen

Jellow Go

Direct en vrijblijvend één opdracht delen. Gratis als je niet de juiste freelancer vindt.

euro per gewerkt uur (excl. btw)

Direct starten

 • Vind je niet de juiste freelancer? Dan hoef je niets te betalen
 • Toegang voor jou en een collega
 • Optioneel: ondersteuning door Jellow
 • Contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 49.696 freelancers
 • Eigen freelance pool

Jellow Enterprise

Voor bedrijven die actief werken met een freelance pool en meer dan 12 freelancers per jaar inhuren.

euro per maand (excl. btw)

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Toegewezen contactpersoon
 • Vanaf 2 gebruikersaccounts
 • Optioneel: contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 49.696 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard

Vind zzp specialismen vergelijkbaar met design:

Is een design toch niet helemaal de zzp expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast design ook duizenden andere gespecialiseerde zzp’ers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte zzp’er in het netwerk van 49.696 zzp’ers. Heb je vragen bij het vinden van zzp design? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Ben jij op zoek naar een zzp designer voor jouw opdracht?

Jellow’s netwerk bevat een groot aantal zzp professionals, werkzaam in design. Zij hebben zich bij Jellow ingeschreven en zijn beschikbaar voor jouw zzp opdracht. Wil je bijvoorbeeld een zzp grafisch ontwerper inhuren? Bij Jellow vind je designers gespecialiseerd in diverse disciplines en toolings met uiteenlopende ervaringsniveaus. Zij kunnen jou dan ook effectief helpen met jouw zzp opdracht of project. Via het freelance netwerk zie je direct of de zzp’er voor jouw opdracht er bij zit!

In welke vakgebieden zijn zzp designers doorgaans actief?

Jellow heeft meer dan 6.876 design zzp’ers in het netwerk, beschikbaar voor inhuur. Deze design professionals zijn bij Jellow actief in verschillende vakgebieden, zoals: fotografie, videografie, grafisch design of ontwerp, visual design, user experience design (UX) en webdesign.

Waar kan een design zzp’er voor worden ingezet?

Binnen de designsector vind je zzp’ers met verschillende achtergronden en functietitels. Zo vind je bij Jellow altijd de designer voor jouw klus of opdracht. Binnen design kun je denken aan de volgende functies:

 • zzp grafisch ontwerper
 • illustrator
 • vormgever
 • concept designer
 • visual / brand designer, 
 • creative designer
 • art director
 • dtp’er
 • logo designer
 • consultant merkidentiteit
 • fotograaf / videograaf
 • filmproducent
 • video editor

Zoals je ziet is bijna iedere creatieve vorm van design in het netwerk van Jellow vertegenwoordigd door ervaren professionals die graag van start gaan met jouw opdracht.

Jellow doet het anders

Door onze slimme combinatie van software en service vind je bij Jellow de meest geschikte zzp designer voor jouw opdracht. Bij Jellow gaat dit snel en eenvoudig en betaal je nooit te veel. Zo doen wij niet aan tussenpersonen of intermediairs en eindeloze zoektochten via online marktplaatsen.

Bij Jellow omschrijf je zelf waar jouw design opdracht aan moet voldoen, selecteer je zelf geschikte designers en heb je 1-op-1 contact met de zzp designer van jouw keuze. Zo bespreek je gemakkelijk de opdracht en de voorwaarden voor een succesvolle samenwerking. Beide tevreden? Dan kan jouw design opdracht van start! Zo simpel is het. Bij Jellow hebben veel opdrachtgevers dan ook vaak binnen 24 uur al contact met wel 5 goede zzp’ers voor hun opdracht.

Met een Jellow-abonnement heb je direct toegang tot alle freelancers en zzp’ers in ons netwerk. Je zoekt zelf de beste zzp designer, nodigt de kandidaat van jouw keuze met 1 click uit en kun je ook een zzp netwerk opbouwen van betrouwbare professionals. Wil je dit allemaal liever uitbesteden aan ons? Dat kan ook. Deel de opdracht met ons, zodat wij een shortlist van goede kandidaten voor je samenstellen. Hierna heb je direct contact met de designer van jouw keuze.

Wil je eerst meer weten over ons netwerk en de mogelijkheden die het biedt? Dan kan je ook altijd een demo aanvragen. Ervaar zelf kosteloos hoe Jellow werkt.

Gezocht: zzp designer met specifieke branchekennis of ervaring

Het komt regelmatig voor dat een opdrachtgever binnen een specifieke branche actief is. Of dat ervaring met een bepaalde doelgroep belangrijk is. Zo komt het bijvoorbeeld voor dat een werkgever het fijn vindt om een zzp vormgever in te huren met uitgebreide ervaring binnen de evenementenbranche of een portfolio binnen een specifiek thema zoals muziek of theater. Deze specifieke wensen kun je aangeven bij je opdracht. 

Ditzelfde geldt ook voor de doelgroep. Is jouw bedrijf bijvoorbeeld gericht op webdesign voor B2B-klanten? Vul dit dan in bij de opdrachtomschrijving. Aan de hand van de opdrachtomschrijving wordt het ook voor de zzp’er duidelijk wat de opdracht of het project inhoudt.

Beschrijf de opdracht voor de zzp designer zo duidelijk mogelijk

Een heldere en uitgebreide opdrachtomschrijving zorgt ervoor dat het selectieproces snel en gemakkelijk verloopt. Heb je al helder wat je verwachtingen zijn bij de start van de opdracht? Geef dit dan zo volledig mogelijk aan in de opdrachtomschrijving. Laat ook weten wat het verwachte eindresultaat dient te zijn. Een heldere opdrachtomschrijving maakt het verschil in een succesvolle samenwerking. In onderstaand overzicht vind je tips voor het schrijven van een goede opdrachtomschrijving.

 • Het verwachte eindresultaat
 • Welke vaardigheden, competenties denk- en opleidingsniveau zijn nodig?
 • Is specifieke werkervaring een vereiste? 
 • Het aantal uur per week 
 • De duur van de opdracht (bijvoorbeeld 7 maanden lang fulltime, of voor een periode van 13 weken 2 dagen per week) 
 • Heb je daarnaast specifieke wensen qua vaardigheden en tooling (Adobe Creative Cloud, Sketch). 
 • Denk ook aan praktische zaken: Werkt de design professional in teamverband of alleen? Wordt verwacht dat de kandidaat op kantoor werkt of vanuit huis? Geldt er een reiskostenvergoeding of eventuele andere vergoedingen? 

Weet je niet zeker of de juiste zzp designer voor jouw design opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

169

Nieuwe zzp’ers
in december

4.194

Opdrachtgevers

6.876

Ingeschreven design zzp’ers

Vind direct jouw zzp design!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare zzp’ers.

Vind mijn zzp’er

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,4 / 5
84 beoordelingen