Kies uit de 5% beste communicatie zzp’ers

Sluit je aan bij het Jellow netwerk en kom direct in contact met de beste en beschikbare communicatie zzp’ers.

  • Direct contact met 23.583 communicatie zzp'ers
    Direct contact met zzp'ers, zonder tussenpersonen.
  • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
    Onbeperkt opdrachten plaatsen en inhuren zonder marges
  • Inhuren zonder marges
    Plaats je opdracht en ontvang binnen een dag de eerste reacties
T-Mobile Action Nederlandse Loterij Anne Frank stichting KNVB Gemeente Groningen

+3.099 andere bedrijven vinden hun zzp’ers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox

Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com

Marketing en operations Booking.com

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van communicatie zzp'ers

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van communicatie zzp’ers

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. 3.099 bedrijven en 23.583 communicatie zzp’ers bouwen met Jellow samen aan één eerlijk en kwalitatief netwerk, daar worden we allemaal beter van. De manier om samen snel te groeien en te kunnen beschikken over de juiste expertise zonder dat je de hulp van een intermediair nodig hebt.

Onbeperkt communicatie zzp'ers inhuren zonder marges

Onbeperkt communicatie zzp’ers inhuren zonder marges

Met Jellow krijg je direct en 24/7 toegang tot 23.583 zzp’ers die als communicatie actief zijn. Daarnaast heb je meteen toegang tot 42.702 zzp’ers binnen de zakelijke dienstverlening, gespecialiseerd van ZZP manager, tot jurist of developer. Neem zelf de regie en selecteer eenvoudig een zzp’er communicatie die voor jou relevant is. Dat kan met de slimme software, of je kan een van de Jellowers vragen om je te helpen. Jellow is software mét een service.

Communicatie zzp'ers zoeken met een zzp'er pool

Communicatie zzp’ers zoeken met een zzp’er pool

Met een zzp’er pool behoud je de beste communicatie zzp’ers en raak je nooit meer gegevens kwijt. De basis regelen wij. Binnen no-time bouwen wij een pool voor jou met de beste communicatie zzp’ers in jouw vakgebied en jouw omgeving. Vervolgens breid je deze uit door communicatie zzp’ers uit te nodigen, waarmee jij in de toekomst graag zou willen samenwerken.

Zoek jij een communicatie freelancer voor jouw tijdelijke opdracht?

Wanneer jij jouw opdracht plaatst bij Jellow, krijg je binnen 24 uur reactie van de eerste freelancers. Jij hebt dan direct contact, zonder tussenpersonen. Jij kan kijken of de freelancer goed bij jouw opdracht past en of er een wederzijdse klik. Vervolgens kunnen jullie afspreken, voor een koffie of bijvoorbeeld via Google hangouts, om de communicatie opdracht tot in de puntjes door te spreken. Vervolgens kan je de freelancer inhuren met een eenvoudige druk op de knop. Heb je nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

1.143

Nieuwe zzp’ers
in January

3.099

Opdrachtgevers

42.702

Ingeschreven zzp’ers

Vind direct jouw zzp’er!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare zzp’ers.

Vind mijn zzp’er

 

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen