Zzp'er gezocht? Huur een zzp'er in voor jouw tijdelijke opdracht via Jellow

Sluit je aan bij het Jellow netwerk en kom direct in contact
met de beste en beschikbare zzp'ers voor jouw opdracht.

  • Vergroot je netwerk met meer dan 36.071 zzp'ers
  • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
  • Inhuren zonder marges
per direct36.071beschikbaar
T-mobile Action Nederlandse Loterij Rode Kruis KNVB Gemeente Groningen
+2484 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

foxsports

Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

booking.com

Marketing en operations Booking.com

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van zzp-ers

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk met zzp’ers

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. Bedrijven en zzp’ers bouwen met Jellow samen aan één eerlijk en kwalitatief netwerk, daar worden we allemaal beter van. De manier om samen snel te groeien en te kunnen beschikken over de juiste expertise zonder dat je de hulp van een tussenpersoon nodig hebt.

Onbeperkt toegang, direct contact en inhuren zonder marges

Met Jellow krijg je direct en 24/7 toegang tot zzp’ers die als actief zijn binnen de zakelijke dienstverlening. Daarnaast heb je meteen toegang tot 25.381 zzp’ers met specialismes van marketing, finance tot development en management. Neem zelf de regie en selecteer eenvoudig een zzp'er die voor jou relevant is. Dat kan met de slimme software, of je kan een van de Jellowers vragen om je te helpen. Jellow is software mét een service.

Onbeperkt toegang tot zzp’ers binnen de zakelijke dienstverlening
Opzetten en uitbreiden van een eigen freelance pool met zzp’ers actief als een {function}

Opzetten en uitbreiden van een eigen freelance pool

Met een freelancepool voeg je eenvoudig de beste zzp'ers toe en raak je nooit meer gegevens kwijt. De basis regelen wij. Binnen no-time bouwen wij een pool voor jou met de beste zzp’ers in jouw vakgebied en jouw omgeving. Vervolgens breid je deze uit door bijvoorbeeld een goede management zzp'er uit te nodigen, waarmee jij in de toekomst graag zou willen samenwerken.

Met spoed een zzp'er gezocht?

Door je aan te sluiten bij het netwerk van Jellow krijg je direct de mogelijkheid om je opdracht te plaatsen waardoor meer dan 25.000 zzp’ers op jouw opdracht kunnen reageren. Vervolgens heb je de mogelijkheid om direct te reageren op deze reacties door middel van onze ‘chat’. Vanuit hier kan je ervoor kiezen om een persoonlijk gesprek aan te gaan met een zzp’er of de zzp’er direct aan te nemen voor de klus.

Naast deze kosten bespreek je natuurlijk met de zzp’er welk uurtarief jullie hanteren voor de klus. Dit wordt allemaal vastgelegd in een overeenkomst. Heb jij zelf geen administratieve afdeling en/of heb jij hier geen tijd voor? Wij kunnen je hierbij helpen! Klik hier voor alle contactgegevens. /p>

Nieuwe Freelancers 383 Nieuwe Freelancers in juni
Opdrachtgevers
2.484 Opdrachtgevers
Ingeschreven freelancers
36.071 Ingeschreven freelancers

Vind direct jouw zzp'er freelancer!

Sluit je aan bij het Jellow netwerk en vind binnen 24 uur de beste zzp'er voor jouw opdracht

Vind mijn zzp'er

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.