Zzp'er gezocht? Huur een zzp'er in voor jouw tijdelijke opdracht via Jellow

Sluit je aan bij het Jellow netwerk en kom direct in contact
met de beste en beschikbare zzp'ers voor jouw opdracht.

 • Vergroot je netwerk met meer dan 31.767 zzp'ers
 • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
 • Inhuren zonder marges
per direct31.767beschikbaar
+1819 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

foxsports

Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

booking.com

Marketing en operations Booking.com

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van zzp-ers

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk met zzp’ers

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. Bedrijven en zzp’ers bouwen met Jellow samen aan één eerlijk en kwalitatief netwerk, daar worden we allemaal beter van. De manier om samen snel te groeien en te kunnen beschikken over de juiste expertise zonder dat je de hulp van een tussenpersoon nodig hebt.

Onbeperkt toegang, direct contact en inhuren zonder marges

Met Jellow krijg je direct en 24/7 toegang tot zzp’ers die als actief zijn binnen de zakelijke dienstverlening. Daarnaast heb je meteen toegang tot 25.381 zzp’ers met specialismes van marketing, finance tot development en management. Neem zelf de regie en selecteer eenvoudig een zzp'er die voor jou relevant is. Dat kan met de slimme software, of je kan een van de Jellowers vragen om je te helpen. Jellow is software mét een service.

Onbeperkt toegang tot zzp’ers binnen de zakelijke dienstverlening
Opzetten en uitbreiden van een eigen freelance pool met zzp’ers actief als een {function}

Opzetten en uitbreiden van een eigen freelance pool

Met een freelancepool voeg je eenvoudig de beste zzp'ers toe en raak je nooit meer gegevens kwijt. De basis regelen wij. Binnen no-time bouwen wij een pool voor jou met de beste zzp’ers in jouw vakgebied en jouw omgeving. Vervolgens breid je deze uit door bijvoorbeeld een goede management zzp'er uit te nodigen, waarmee jij in de toekomst graag zou willen samenwerken.

Met spoed een zzp'er gezocht?

Wanneer jij een zzp'er zoekt voor jouw opdracht binnen de zakelijke dienstverlening ben je bij Jellow aan het juiste adres. Bij Jellow hebben zich inmiddels meer dan 25.000 freelancers aangesloten, die graag aan de slag gaan met een nieuwe opdracht of klus. • Waarom kan je bij Jellow de beste zzp’ers vinden?

  Jellow is een eerlijk platform met een slimme software. Niet iedereen heeft zomaar toegang tot het netwerk van Jellow omdat wij ervoor willen zorgen dat de kwaliteit van ons platform zo hoog mogelijk blijft. Daarnaast willen we dat opdrachtgever en freelancer direct contact hebben, zonder dat daar iemand tussenkomt.

  Daarom hebben intermediairs, bemiddelingsbureaus en andere tussenpersonen geen toegang tot het netwerk van Jellow. Hoe wij dit controleren? Als je je wilt inschrijven bij ons netwerk vragen wij eerst een aantal gegevens van je. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan of jij een intermediair bent.

  Doordat wij geen gebruik maken van tussenpersonen, heb je zelf alle keuze uit alle zzp’ers. Hierdoor kan jij zorgvuldig de beste zzp’er naar jouw behoeften en wensen vinden.

 • Hoeveel kost het om een zzp’er in te huren?

  Opdrachtgevers kunnen door middel van een abonnement toegang krijgen tot het netwerk van Jellow. Wij bieden hiervoor drie abonnementen aan:

  - Jellow Zelf €199,- per maand bij een jaarcontract
  - Jellow Samen €399,- per maand bij een jaarcontract
  - Jellow Op Maat (offerte)

Je kan bij Jellow terecht wanneer jij met spoed, snel of direct een zzp'er nodig hebt, maar ook wanneer jij graag op lange termijn gebruik wil maken van de slimme software.

Heb jij vragen over de het platform, de software? Het Jellow team staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden of om je te helpen. Neem gerust contact met ons op. Je kan onze contactgegevens hier vinden.

 • Hoeveel tijd kost het om een geschikte zzp'er te vinden voor mijn opdracht?

  Natuurlijk verschilt het per opdracht (en opdrachtgever) hoeveel tijd het kost om de juiste freelancer te vinden voor jouw opdracht, maar over het algemeen krijg je binnen 24 uur reacties van de freelancers op jouw opdracht. Wanneer jij met spoed een zzp'er zoekt, kan jij bij Jellow terecht.

  Omdat je via Jellow direct contact hebt met de freelancers, gaat het schakelen snel. Wij vinden het namelijk belangrijk dat er zo min mogelijk schakels zijn tussen de opdrachtgever en de freelancers. Daarom vind je geen tussenpersonen of bemiddelingsbureaus in het netwerk.

  Jij kan met een Jellow account direct meekijken naar de reacties die freelancers sturen. Deze krijg je uiteraard ook in jouw inbox. Je kan ervoor kiezen om verder te communiceren via de chat, maar je kan ook contact opnemen met de freelancer door te bellen en een kennismakingsgesprek in te plannen. Dat is aan jou!

 • Moet ik mij registreren om het netwerk van Jellow te kunnen zien?

  Wij vinden het belangrijk dat opdrachtgevers en zzp'ers 'ongestoord' gebruik kunnen maken van de Jellow software/het platform. Een belangrijk onderdeel hiervan, is dat opdrachtgevers en zzp ers direct met elkaar schakelen. Dit houdt in dat wij intermediairs, bemiddelingbureaus of tussenpersonen helaas niet toelaten tot het platform.

  Daarom vragen wij van een iedere opdrachtgever die graag gebruik wil maken van het platform, om zich te registreren en een aantal gegevens achter te laten. Zo kunnen wij je het beste helpen en kunnen wij zeker weten dat je geen intermediair bent!

Door je aan te sluiten bij het netwerk van Jellow krijg je direct de mogelijkheid om je opdracht te plaatsen waardoor meer dan 25.000 zzp’ers op jouw opdracht kunnen reageren. Vervolgens heb je de mogelijkheid om direct te reageren op deze reacties door middel van onze ‘chat’. Vanuit hier kan je ervoor kiezen om een persoonlijk gesprek aan te gaan met een zzp’er of de zzp’er direct aan te nemen voor de klus.

Naast deze kosten bespreek je natuurlijk met de zzp’er welk uurtarief jullie hanteren voor de klus. Dit wordt allemaal vastgelegd in een overeenkomst. Heb jij zelf geen administratieve afdeling en/of heb jij hier geen tijd voor? Wij kunnen je hierbij helpen! Klik hier voor alle contactgegevens. /p>

Nieuwe Freelancers 1.785 Nieuwe Freelancers in januari
Opdrachtgevers
1.819 Opdrachtgevers
Ingeschreven freelancers
31.767 Ingeschreven freelancers

Vind direct jouw index

Sluit je aan bij het Jellow netwerk en vind binnen 24 uur de beste zzp'er voor jouw opdracht

Vind mijn freelancer

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.