Je vindt zelf de beste interim Business development Manager

Krijg toegang tot de beste 3.496 interim Business development managers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

Logo Deloitte klein T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van interim Business development managers Logo NN Group klein Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van interim Business development managers Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van interim Business development managers

+4.831 andere bedrijven vinden hun interimmers via Jellow

 

 

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste interim Business development managers binnen handbereik

Altijd de beste interim Business development managers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw interim Business development Manager. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.831 opdrachtgevers en 52.618 interimmers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 3.496 Business development managers.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste interim expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om interim Business development managers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om interim Business development managers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste interim Business development Manager voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 3.496 Business development managers, maar je vindt bij Jellow o.a. ook interim expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante interim Business development Manager, of plaats direct een interim opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met interim Business development managers

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste interim Business development Manager is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste interim Business development managers. Een interimmer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke interim expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

 

 

Jellow Go

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Helemaal zelf doen via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’. Geadviseerd aan bedrijven tot 20 medewerkers en voor opdrachten van minder dan 100 uur.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 52.618 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Voor bedrijven die graag een beetje extra service willen. Zelf freelancers vinden of met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘ no cure no pay’. Wij adviseren Jellow Standaard aan bedrijven met 20 tot 200 medewerkers en voor opdrachten die groter zijn dan 100 uur.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 52.618 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Een ‘branded’ omgeving, een vast aanspreekpunt, een eigen freelance pool opbouwen en nog veel meer. Wij adviseren Jellow Enterprise voor organisaties vanaf 200 medewerkers.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 52.618 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager binnen Jellow
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind interim specialismen vergelijkbaar met Business development managers:

Is een Business development Manager toch niet helemaal de interim expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Business development managers ook duizenden andere gespecialiseerde interimmers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte interimmer in het netwerk van 52.618 interimmers. Heb je vragen bij het vinden van interim Business development managers? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Zoek jij een business developement manager?

Wil je jouw commerciële activiteiten uitbreiden? Schakel dan de hulp van een freelance business development manager in. Die helpt je groeien en innoveren!

Wat doet een business development manager?

Een business development manager, of kortweg business developer, werkt op de salesafdeling en houdt zich bezig met het uitbreiden van commerciële activiteiten. Hij of zij onderhoudt direct contact met bestaande klanten, leads en andere relaties in zijn eigen klantportfolio. De focus ligt op de klant en de markt. Een business developer is altijd op zoek naar nieuwe manieren voor groei en/of innovatie binnen de bedrijfsvoering.

Jouw freelance business development manager is dan ook continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, waardoor snel schakelen tussen klantbehoefte en aanbod mogelijk is. Een business developer ontdekt nieuwe markten en stelt strategische toekomstplannen op om die te veroveren, signaleert trends en kansen en speelt daarop in. Het doel? Het concreet uitbreiden van jouw business.

Samenwerking tussen business development en salesEen business development manager vertaalt innovatie en technologie naar klantvoordeel en legt een basis voor zijn salesteam. Hij breidt de afzetmarkt uit, waarna de sales manager de nieuwe mogelijkheden die nieuwe markten en prospects bieden converteert. Teamwork is hier onmisbaar.Een goede business developer is de sparringspartner tussen de marketing,- sales- en researchafdelingen. Zijn collega’s zijn sales- en accountmanagers, projectmanagers en marketeers, maar ook analisten, vertegenwoordigers en product owners. Hij moet kennis van alle drie de vlakken hebben om met al deze professionals te kunnen schakelen, maar zich altijd focussen op de klant.Samen met zijn sales- en marketingcollega’s stelt hij prijsmodellen vast en biedt hij ondersteuning bij het verkennen van nieuwe markten. Om dat proces soepel te laten verlopen, onderhoudt hij partnerships die bij zijn portfolio passen. Hij is een geboren netwerker die contact heeft met relevante spelers in zijn werkveld, die hem nieuwe opdrachten en mogelijkheden opleveren. Om het vervolg van het zakelijke proces voor zijn salescollega’s makkelijker te maken, leidt en organiseert hij salesmeetings en traint en coacht hij zijn medewerkers.

De business development manager en jouw bedrijfsidentiteit

Of je nu een freelance business developer inhuurt voor een specifiek traject of voor langere tijd, het bewaken van de missie en visie van jouw organisatie is een belangrijk onderdeel van zijn takenpakket. Hij bewaakt de zakelijke visie en missie van jouw organisatie en helpt je deze verder te ontwikkelen. Het uitgangspunt is daarbij een combinatie van meer winst en klanttevredenheid, waarmee je een volwaardige markt opbouwt die zelfstandig en duurzaam groeit.

Competenties van een freelance business developer

Een goede freelance business development manager heeft engelengeduld. No means not yet is zijn devies, terwijl hij met inlevingsvermogen, een vlotte babbel en goede kennis van zaken van jouw leads klanten en van klanten ambassadeurs maakt. Er bestaat geen studie ‘Business Development’. Een goede business developer heeft het liefst een opleiding in commerciële of economische richting en is een mensenmens met uitstekende sociale vaardigheden.Misschien nog wel belangrijker is enkele jaren ervaring in sales. Een leidinggevende of coachende functie kan de juiste freelance business developer ook goed gebruiken, omdat het hem helpt zijn salespersoneel aan te sturen, te motiveren en te trainen.

Hier werkt een freelance business developer

Ieder bedrijf in de commerciële sector kan een (freelance) business development manager in de gelederen hebben. Het belangrijkste is een bedrijfsstrategie gericht op groei of innovatie, die de business developer kan aanjagen. De grootte van het bedrijf maakt daarbij niet uit – zowel start-ups als multinationals kunnen de skills van een business developer goed gebruiken. Kortom: ieder commercieel bedrijf met groeiambitie kan een freelance business development manager inhuren om de doelen te behalen.

Uurtarief van een freelance business developer

Tarieven tussen 100 en 150 euro per uur zijn gangbaar. Vaak is een freelance business development manager in te huren voor een specifieke klus of traject, zoals het ontginnen van een nieuwe markt in een bepaald gebied of het uitzetten van een nieuwe strategie. Daarom zijn ook projectprijzen een optie. Overleg met je freelance business developer via Jellow!

492

Nieuwe interimmers
in augustus

4.831

Opdrachtgevers

3.496

Ingeschreven Business development managers

Vind direct jouw interim Business development Manager!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare interimmers.

Vind mijn interimmer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,5 / 5
104 beoordelingen