Je vindt zelf de beste interim Business development Manager

Krijg toegang tot de beste 3.626 interim Business development managers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van interim Business development managers Action gebruikt Jellow voor het vinden van interim Business development managers Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van interim Business development managers Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van interim Business development managers KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van interim Business development managers Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van interim Business development managers

+4.351 andere bedrijven vinden hun interimmers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor interimmers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van interim Business development managers

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van interim Business development managers

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste interim Business development managers binnen handbereik

Altijd de beste interim Business development managers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw interim Business development Manager. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.351 opdrachtgevers en 50.311 interimmers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 3.626 Business development managers.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste interim expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om interim Business development managers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om interim Business development managers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste interim Business development Manager voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 3.626 Business development managers, maar je vindt bij Jellow o.a. ook interim expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante interim Business development Manager, of plaats direct een interim opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met interim Business development managers

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste interim Business development Manager is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste interim Business development managers. Een interimmer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke interim expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

Jellow Jaarlijks

Voor bedrijven die duurzame samenwerkingen met freelancers aangaan en meer dan 3 freelancers per jaar inhuren.

euro per maand (excl. btw)

Specialist spreken

 • Tot 6 opdrachten delen per jaar
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • 1 Gebruikersaccount
 • Customer support light
 • Direct toegang tot alle 50.311 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Optioneel: Contract- en urenregistratie via Jellow (€2,50- per gewerkt uur)
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard
Meest gekozen

Jellow Go

Voor een snelle en eenmalige zoektocht naar een freelancer. Via Jellow op basis van ‘No cure no pay’.

euro per gewerkt uur (excl. btw)

Direct starten

 • 1 Opdracht delen
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • 1 Gebruikersaccount
 • Customer support light
 • Contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 50.311 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard

Jellow Enterprise

Voor bedrijven die actief werken met een freelance pool en meer dan 6 freelancers per jaar inhuren.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Meer dan 6 opdrachten delen
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Vanaf 2 gebruikersaccounts
 • Customer support
 • Direct toegang tot 50.311 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard
 • Optioneel: Contract- en urenregistratie via Jellow (€2,50- per gewerkt uur)

Vind interim specialismen vergelijkbaar met Business development managers:

Is een Business development Manager toch niet helemaal de interim expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Business development managers ook duizenden andere gespecialiseerde interimmers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte interimmer in het netwerk van 50.311 interimmers. Heb je vragen bij het vinden van interim Business development managers? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Zoek jij een business developement manager?

Wil je jouw commerciële activiteiten uitbreiden? Schakel dan de hulp van een freelance business development manager in. Die helpt je groeien en innoveren!

Wat doet een business development manager?

Een business development manager, of kortweg business developer, werkt op de salesafdeling en houdt zich bezig met het uitbreiden van commerciële activiteiten. Hij of zij onderhoudt direct contact met bestaande klanten, leads en andere relaties in zijn eigen klantportfolio. De focus ligt op de klant en de markt. Een business developer is altijd op zoek naar nieuwe manieren voor groei en/of innovatie binnen de bedrijfsvoering.

Jouw freelance business development manager is dan ook continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, waardoor snel schakelen tussen klantbehoefte en aanbod mogelijk is. Een business developer ontdekt nieuwe markten en stelt strategische toekomstplannen op om die te veroveren, signaleert trends en kansen en speelt daarop in. Het doel? Het concreet uitbreiden van jouw business.

Samenwerking tussen business development en salesEen business development manager vertaalt innovatie en technologie naar klantvoordeel en legt een basis voor zijn salesteam. Hij breidt de afzetmarkt uit, waarna de sales manager de nieuwe mogelijkheden die nieuwe markten en prospects bieden converteert. Teamwork is hier onmisbaar.Een goede business developer is de sparringspartner tussen de marketing,- sales- en researchafdelingen. Zijn collega’s zijn sales- en accountmanagers, projectmanagers en marketeers, maar ook analisten, vertegenwoordigers en product owners. Hij moet kennis van alle drie de vlakken hebben om met al deze professionals te kunnen schakelen, maar zich altijd focussen op de klant.Samen met zijn sales- en marketingcollega’s stelt hij prijsmodellen vast en biedt hij ondersteuning bij het verkennen van nieuwe markten. Om dat proces soepel te laten verlopen, onderhoudt hij partnerships die bij zijn portfolio passen. Hij is een geboren netwerker die contact heeft met relevante spelers in zijn werkveld, die hem nieuwe opdrachten en mogelijkheden opleveren. Om het vervolg van het zakelijke proces voor zijn salescollega’s makkelijker te maken, leidt en organiseert hij salesmeetings en traint en coacht hij zijn medewerkers.

De business development manager en jouw bedrijfsidentiteit

Of je nu een freelance business developer inhuurt voor een specifiek traject of voor langere tijd, het bewaken van de missie en visie van jouw organisatie is een belangrijk onderdeel van zijn takenpakket. Hij bewaakt de zakelijke visie en missie van jouw organisatie en helpt je deze verder te ontwikkelen. Het uitgangspunt is daarbij een combinatie van meer winst en klanttevredenheid, waarmee je een volwaardige markt opbouwt die zelfstandig en duurzaam groeit.

Competenties van een freelance business developer

Een goede freelance business development manager heeft engelengeduld. No means not yet is zijn devies, terwijl hij met inlevingsvermogen, een vlotte babbel en goede kennis van zaken van jouw leads klanten en van klanten ambassadeurs maakt. Er bestaat geen studie ‘Business Development’. Een goede business developer heeft het liefst een opleiding in commerciële of economische richting en is een mensenmens met uitstekende sociale vaardigheden.Misschien nog wel belangrijker is enkele jaren ervaring in sales. Een leidinggevende of coachende functie kan de juiste freelance business developer ook goed gebruiken, omdat het hem helpt zijn salespersoneel aan te sturen, te motiveren en te trainen.

Hier werkt een freelance business developer

Ieder bedrijf in de commerciële sector kan een (freelance) business development manager in de gelederen hebben. Het belangrijkste is een bedrijfsstrategie gericht op groei of innovatie, die de business developer kan aanjagen. De grootte van het bedrijf maakt daarbij niet uit – zowel start-ups als multinationals kunnen de skills van een business developer goed gebruiken. Kortom: ieder commercieel bedrijf met groeiambitie kan een freelance business development manager inhuren om de doelen te behalen.

Uurtarief van een freelance business developer

Tarieven tussen 100 en 150 euro per uur zijn gangbaar. Vaak is een freelance business development manager in te huren voor een specifieke klus of traject, zoals het ontginnen van een nieuwe markt in een bepaald gebied of het uitzetten van een nieuwe strategie. Daarom zijn ook projectprijzen een optie. Overleg met je freelance business developer via Jellow!

739

Nieuwe interimmers
in januari

4.351

Opdrachtgevers

3.626

Ingeschreven Business development managers

Vind direct jouw interim Business development Manager!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare interimmers.

Vind mijn interimmer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,4 / 5
84 beoordelingen