Je vindt zelf de beste interim Marketing manager

Krijg toegang tot de beste 23.340 interim Marketing managers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van interim Marketing managers
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van interim Marketing managers
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van interim Marketing managers

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste interim Marketing managers binnen handbereik

Altijd de beste interim Marketing managers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw interim Marketing manager. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.618 opdrachtgevers en 62.015 interimmers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 23.340 Marketing managers.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste interim expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om interim Marketing managers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om interim Marketing managers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste interim Marketing manager voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 23.340 Marketing managers, maar je vindt bij Jellow o.a. ook interim expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante interim Marketing manager, of plaats direct een interim opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met interim Marketing managers

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste interim Marketing manager is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste interim Marketing managers. Een interimmer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke interim expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 62.015 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 62.015 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 62.015 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind interim specialismen vergelijkbaar met Marketing managers:

Is een Marketing manager toch niet helemaal de interim expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Marketing managers ook duizenden andere gespecialiseerde interimmers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte interimmer in het netwerk van 62.015 interimmers. Heb je vragen bij het vinden van interim Marketing managers? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Interim marketing manager

Een interim marketing manager is dé professional die je in kunt schakelen om een marketingafdeling te leiden. Verreweg de meeste bedrijven die een marketingafdeling hebben, hebben een marketing manager in dienst. Echter, in bepaalde situaties is het beter of gewoonweg noodzakelijk om voor bepaalde tijd iemand van buitenaf binnen te halen. Heb je voor tijdelijk een marketing manager nodig om jouw marketingafdeling te leiden? Dan kun je via Jellow een ervaren interim marketing manager inschakelen.

De inzet van een interim marketing manager

Je wilt voor je bedrijf de beste resultaten verkrijgen uit je marketingpersoneel. De marketingafdeling draagt zorg voor alle online marketing activiteiten en deze moeten volgens een goed doordachte strategie worden uitgevoerd. Daarnaast is het belangrijk dat de verschillende marketing activiteiten op elkaar worden afgestemd. Zeker met het oog hierop is het belangrijk dat de marketingafdeling onder leiding van een professional staat. Een interim marketing manager is een specialist die zich tijdelijk inzet voor jouw marketingteam. Hij of zij zorgt voor de juiste sturing van alle marketingmedewerkers, waardoor de teamprestaties verbeteren en je optimaal resultaat haalt uit alle marketing activiteiten.

Waar houdt een interim marketing manager zich mee bezig?

Een interim marketing manager zorgt op de eerste plaats voor de juiste vorm van leidinggeven aan de marketingafdeling. Daarnaast voert de interim marketing manager tal van andere taken uit. Hij of zij onderneemt meerdere stappen om de diensten of producten van de onderneming online onder de aandacht te brengen. Zowel de sterke punten als de zwakke punten van de onderneming worden door de interim marketing manager vastgesteld, evenals de kansen en bedreigingen. Vervolgens worden er nog tal van analyses uitgevoerd, waar de concurrentieanalyse vaak ook toe behoort. Uiteindelijk worden alle uitkomsten gecombineerd met een marktonderzoek, zodat er een effectief marketingplan kan worden ontwikkeld en geïmplementeerd. Een ervaren interim marketing manager blijft ook goed op de hoogte van trends, ontwikkelingen en branchenieuws, zodat hier – indien nodig – direct op ingespeeld kan worden door het marketingteam.

Het veelzijdige takenpakket van de interim marketing manager

Ieder bedrijf pakt de marketing op geheel eigen wijze aan. Dit is ook belangrijk, want je scoort door uniek te zijn en het anders te doen dan anderen. In de praktijk betekent dit ook dat het takenpakket van de interim marketing manager niet binnen iedere onderneming hetzelfde is. Uiteraard zijn er wel taken die vrijwel altijd worden uitgevoerd door de interim marketing manager, zoals:

 • Offline en online campagnes inrichten en activeren
 • Evalueren van marketingprestaties
 • Doorvoeren van marketing optimalisaties
 • Consumentenpercepties analyseren voor productpositionering
 • Marktkennis verzamelen en analyseren
 • Leidinggeven aan, en motiveren van, marketingmedewerkers

Wat voor opleiding heeft een interim marketing manager?

Er zijn meerdere opleidingen die een goede basis vormen voor de functie van (interim) marketing manager. De opleidingen Marketing Management en Bedrijfskunde zijn hier uitstekende voorbeelden van, maar ook de HBO opleidingen Commerciële Economie en International Marketing & Management zijn perfect. In Nederland is er een speciaal instituut voor marketeers, waar zij extra certificeringen kunnen behalen door examens te voltooien op diverse niveaus. Dit instituut is het NIMA, ook wel het Nederlands Instituut voor Marketing. Voor diverse marketingrichtingen zijn er certificaten te behalen, waaronder voor Marketingcommunicatie, Consumentenmarketing en eMarketing.

Heb jij een ervaren interim marketing manager nodig?

Iedere marketingafdeling heeft een goede, ervaren marketing manager nodig. Heb jij voor tijdelijk een professional nodig die het beste uit jouw marketingafdeling haalt? Kies dan voor één van de ervaren interim marketing managers van Jellow. Bij ons kun je op dit moment maar liefst 4.729 marketing manager interimmers vinden! Je kunt direct jouw opdracht op ons platform plaatsen om binnen 24 uur al de eerste reacties te ontvangen. Sneller kan het eigenlijk niet! Via Jellow zoek én vind jij snel de ervaren interim marketing manager die jouw bedrijf nodig heeft.
Op dit moment zijn er 23.340 Marketing manager interimmers beschikbaar.

187

Nieuwe interimmers
in June

5.618

Opdrachtgevers

23.340

Ingeschreven Marketing managers

Vind direct jouw interim Marketing manager!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare interimmers.

Vind mijn interimmer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen