Je vindt zelf de beste interim Recruiter

Krijg toegang tot de beste 1.559 interim recruiters in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

Logo Deloitte klein T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van interim recruiters Logo NN Group klein Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van interim recruiters Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van interim recruiters

+4.728 andere bedrijven vinden hun interimmers via Jellow

 

 

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste interim recruiters binnen handbereik

Altijd de beste interim recruiters binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw interim Recruiter. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.728 opdrachtgevers en 51.918 interimmers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 1.559 recruiters.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste interim expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om interim recruiters te vinden

De makkelijkste en snelste manier om interim recruiters te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste interim Recruiter voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 1.559 recruiters, maar je vindt bij Jellow o.a. ook interim expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante interim Recruiter, of plaats direct een interim opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met interim recruiters

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste interim Recruiter is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste interim recruiters. Een interimmer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke interim expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

 

 

Jellow Go

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Helemaal zelf doen via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’. Geadviseerd aan bedrijven tot 20 medewerkers en voor opdrachten van minder dan 100 uur.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 51.918 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Voor bedrijven die graag een beetje extra service willen. Zelf freelancers vinden of met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘ no cure no pay’. Wij adviseren Jellow Standaard aan bedrijven met 20 tot 200 medewerkers en voor opdrachten die groter zijn dan 100 uur.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 51.918 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Een ‘branded’ omgeving, een vast aanspreekpunt, een eigen freelance pool opbouwen en nog veel meer. Wij adviseren Jellow Enterprise voor organisaties vanaf 200 medewerkers.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 51.918 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager binnen Jellow
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind interim specialismen vergelijkbaar met recruiters:

Is een Recruiter toch niet helemaal de interim expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast recruiters ook duizenden andere gespecialiseerde interimmers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte interimmer in het netwerk van 51.918 interimmers. Heb je vragen bij het vinden van interim recruiters? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Interim recruiter

Een interim recruiter zet zich tijdelijk in om voor jou de juiste kandidaten te vinden. Heb je openstaande vacatures binnen je organisatie en wil je de werving en selectie uitbesteden aan een professional? Dan kan een interim recruiter je van dienst zijn. Recruiters zetten niet alleen kennis en kunde in om de juiste kandidaten voor functies te vinden, maar zij hebben over het algemeen ook de beschikking over een groot netwerk en andere (sociale) bronnen voor het vinden van de perfecte match tussen functie en kandidaat.

Wat voor interim recruiter heb je nodig?

Er zijn verschillende soorten professionals die de taken van een interim recruiter uitvoeren. Wil je een kandidaat vinden voor een tijdelijke baan? Dan kun je een beroep doen op een intercedent, die actief is voor een uitzendbureau, of op een recruitment consultant, die werkt vanuit een werving- en selectiebureau. Ben je op zoek naar de ideale kandidaat voor een functie met een hoog salaris, vaak vanaf 100.000 euro op jaarbasis? Dan is de headhunter vaak de juiste recruiter om voor jou de beste match te vinden. Natuurlijk kan het ook zijn dat je tijdelijk iemand in eigen dienst wilt hebben voor het vullen van een aantal vacatures. Een interne recruiter noemen we ook wel een corporate recruiter.

Wat kan een interim recruiter voor je doen?

In de meeste gevallen kies je voor het inschakelen van een interim recruiter wanneer je een vacature hebt die gevuld moet worden. Het kan zijn dat het je zelf niet lukt om de perfecte kandidaat te vinden, bijvoorbeeld omdat er aan een gedetailleerd profiel voldaan moet worden. Natuurlijk zijn er ook andere redenen, zoals een gebrek aan tijd of een gebrek aan kennis van het vinden van de beste kandidaat. Je kunt dan kiezen voor de inzet van een interim recruiter die voor jou de werving en selectie verzorgt. Interim recruiters stellen een effectief profiel op en gaan hiermee aan de slag. Zij zetten een compleet traject op om de juiste kandidaten te werven en zorgen vervolgens voor een strenge selectie om de beste matches eruit te pikken.

Een interim recruiter vindt de juiste kandidaat

Veel bedrijven hebben moeite met het vinden van de juiste kandidaat voor de juiste vacature. Anderzijds zijn er natuurlijk ook werkzoekenden die eenvoudigweg niet de functie kunnen vinden die hen echt op het lijf geschreven is. Een interim recruiter zet zich in om de twee partijen aan elkaar te koppelen. De interim recruiter weet precies wat een kandidaat in huis moet hebben om een perfecte match te zijn voor het bedrijf. Daarnaast weet de interim recruiter ook precies waaraan het bedrijf moet voldoen om een perfecte match te vormen voor de kandidaat. Zo kijken interim recruiters onder meer naar interesses, ambities, competenties, kennis, ervaring en opleidingen van kandidaten, terwijl zij ook kijken naar wat het bedrijf te bieden heeft aan een kandidaat. Uiteindelijk gaat het om het afstemmen van de twee partijen om de beste combinatie te vinden. Binnen de Human Resource Management sector ben je bij Jellow ook aan het juiste adres voor interim HR professionals, interim HR medewerkers en interim HR adviseurs.

Hoe ziet het takenpakket van de interim recruiter eruit?

Een interim recruiter kan de meest uiteenlopende taken vervullen. Uiteraard is het vooral goed om te kijken waar een interim recruiter aan moet voldoen. Onder het takenpakket van een ervaren interim recruiter vallen onder meer:

 • Functieprofielen opstellen
 • Recruitmentkanalen bepalen
 • Innemen van sollicitatiebrieven en motivaties
 • Screening van kandidaten
 • Selecteren van de juiste kandidaten
 • Voeren van diverse gesprekken met kandidaten
 • Coaching tijdens de sollicitatieperiode
 • Onderhandelingen over primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Onderhouden van contact

Wil je meer weten over wat een recruiter binnen een organisatie doet? We hebben een uitgebreid diepte-artikel geschreven over de taken en verantwoordelijkheden van een recruiter.

Wat voor opleiding heeft een interim recruiter?

Zeker niet elke interim recruiter heeft dezelfde opleiding gevolgd. In veel gevallen heeft een recruiter een HRM opleiding gevolgd, vaak op HBO niveau, maar ook de opleiding Bedrijfskunde zien we vaker voorkomen bij interim recruiters. Een recruiter kan ook een opleiding hebben gevolgd op WO niveau, zoals een opleiding in Organisatiewetenschappen of Arbeids- en organisatiepsychologie.

Heb jij een ervaren interim recruiter nodig?

Een interim recruiter is dé professional die een match vindt tussen jouw vacature en de perfecte kandidaat. Vind je het lastig om zelf de beste kandidaten te vinden of heb je eenvoudigweg geen tijd om de werving en selectie zelf uit te voeren? Dan kun je een interim recruiter inschakelen. Bij Jellow kun je altijd de juiste professionals in de zakelijke dienstverlening vinden. Als jij op zoek bent naar de beste interim recruiter voor jouw bedrijf, dan vind je de juiste recruitment specialist bij ons. Bij Jellow heb je direct toegang tot 40.546 interimmers binnen de zakelijke dienstverlening. Denk hierbij aan interim HR officers, interim organisatieadviseurs, interim talent managers en nog veel meer.

 

678

Nieuwe interimmers
in juni

4.728

Opdrachtgevers

1.559

Ingeschreven recruiters

Vind direct jouw interim Recruiter!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare interimmers.

Vind mijn interimmer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,5 / 5
104 beoordelingen