Je vindt zelf de beste interim HR manager

Krijg toegang tot de beste 13.308 interim HR managers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van interim HR managers
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van interim HR managers
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van interim HR managers

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste interim HR managers binnen handbereik

Altijd de beste interim HR managers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw interim HR manager. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.606 opdrachtgevers en 61.958 interimmers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 13.308 HR managers.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste interim expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om interim HR managers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om interim HR managers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste interim HR manager voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 13.308 HR managers, maar je vindt bij Jellow o.a. ook interim expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante interim HR manager, of plaats direct een interim opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met interim HR managers

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste interim HR manager is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste interim HR managers. Een interimmer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke interim expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.958 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.958 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 61.958 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind interim specialismen vergelijkbaar met HR managers:

Is een HR manager toch niet helemaal de interim expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast HR managers ook duizenden andere gespecialiseerde interimmers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte interimmer in het netwerk van 61.958 interimmers. Heb je vragen bij het vinden van interim HR managers? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Interim HR manager

Een interim HR manager is een ervaren professional die zich inzet als de verbinding tussen de medewerkers van een bedrijf en het bedrijfsbestuur. De ervaren interim HR manager is verantwoordelijk voor het aanbrengen van een zogenaamde link tussen de bovenste laag van het bedrijf en de medewerkers die op de werkvloer een belangrijke rol spelen. Vaak zit er een behoorlijke kloof tussen de topfuncties binnen een bedrijf en de reguliere functies op de werkvloer. Deze kloof wordt uitgevlakt door een ervaren interim HR manager.

Wat doet een interim HR manager precies?

Een interim HR manager zorgt ervoor dat boodschappen van hoog naar laag goed door het bedrijf heen worden gecommuniceerd. Het is dé schakel die de directie of het bestuur van de onderneming met het personeel verbindt. Dit betekent dat de interim HR manager een aanspreekpunt is voor zowel de directie of het bestuur als de medewerkers die op de werkvloer of in het veld actief zijn. Boodschappen van de top van het bedrijf worden in begrijpelijke taal overgebracht aan het personeel via de interim HR manager. De ervaren interim HR manager is verantwoordelijk voor het verzorgen van diverse rapportages en het realiseren van meer efficiency.

De interim HR manager motiveert en signaleert

Het is binnen de meeste organisaties ook de interim HR manager die het personeel motiveert. Deze professional is het aanspreekpunt als er iets niet in orde is of als er iets beter kan op de werkvloer. Daarnaast is de ervaren interim HR manager ook iemand die zelf signaleert. Ziet hij of zij dat een bepaalde medewerker niet het maximale uit zichzelf kan halen binnen een bepaalde functie? Dan wordt hier verder naar gekeken en wordt er onderzocht hoe deze medewerker wél het optimale uit zichzelf kan halen. Op deze manier zet de interim HR manager zich ook in om ervoor te zorgen dat alle aanwezige talenten binnen het bedrijf optimaal benut worden.

De interim HR manager is dé schakel die verbindt

Een ervaren interim HR manager is iemand die zorgt voor een optimale communicatie tussen medewerker en bestuur / directie en andersom. Het is vaak zo dat beide lagen binnen het bedrijf een andere taal spreken. De interim HR manager is in dit geval de schakel tussen de twee lagen en zorgt ervoor dat boodschappen van A naar B op de juiste wijze worden gecommuniceerd. Is er een massaontslag nodig of moet er een grootschalige reorganisatie worden gerealiseerd? Dan is het in de meeste gevallen ook de ervaren interim HR manager die hiervoor in wordt gezet.

Opleidingen van een interim HR manager

Een ervaren interim manager kan een MBO of HBO opleiding hebben gevolgd. De opleiding Human Resource Management is een vakopleiding die in Nederland op MBO niveau wordt aangeboden. In de meeste gevallen kiezen deze professionals ervoor om ook de opleiding HBO HR-Management te volgen. Deze opleiding is ook beschikbaar op HMBO. De professionals die zich echt willen specialiseren hebben in de meeste gevallen de opleiding HBO Associate degree Human Resource Management gevolgd en afgerond. Overigens zijn er ook veel cursussen en trainingen beschikbaar voor HR managers die ervoor willen zorgen dat zij zich blijven ontwikkelen om steeds beter te worden in de functie die zij bekleden.

Soft skills van de interim HR manager

De interim manager heeft in de regel een goede opleiding en een ruime ervaring. Deze ervaring is afkomstig van het werken binnen diverse ondernemingen, waardoor de kennis, ervaring en expertise in de meeste gevallen zeer veelzijdig zijn. Daarnaast hebben ervaren interim HR managers ook een goed setje soft skills om op terug te vallen tijdens het uitvoeren van hun taken. Onder deze soft skills vinden we bijvoorbeeld:

 • Organiseren
 • Motiveren
 • Coaching
 • Luisteren
 • Conflictbeheersing

Heb jij een ervaren interim HR manager nodig?

Wil jij voor korte of langere periode aan de slag met een ervaren interim HR manager? Dan plaats je jouw opdracht eenvoudig en snel op het platform van Jellow. De 13.308 interim HR managers die bij Jellow zijn aangesloten hebben de mogelijkheid om op deze opdracht te reageren. Dit gebeurt vaak al binnen een dag na plaatsing van de opdracht. Je krijgt deze aanmeldingen uiteraard doorgestuurd, zodat je zelf kunt kiezen welke interim HR manager bij jouw bedrijf aan de slag kan.

76

Nieuwe interimmers
in June

5.606

Opdrachtgevers

13.308

Ingeschreven HR managers

Vind direct jouw interim HR manager!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare interimmers.

Vind mijn interimmer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen