Je vindt zelf de beste interim HR adviseur

Krijg toegang tot de beste 1.613 interim HR adviseurs in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

Logo Deloitte klein T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van interim HR adviseurs Logo NN Group klein Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van interim HR adviseurs Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van interim HR adviseurs

+4.728 andere bedrijven vinden hun interimmers via Jellow

 

 

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste interim HR adviseurs binnen handbereik

Altijd de beste interim HR adviseurs binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw interim HR adviseur. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.728 opdrachtgevers en 51.922 interimmers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 1.613 HR adviseurs.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste interim expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om interim HR adviseurs te vinden

De makkelijkste en snelste manier om interim HR adviseurs te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste interim HR adviseur voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 1.613 HR adviseurs, maar je vindt bij Jellow o.a. ook interim expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante interim HR adviseur, of plaats direct een interim opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met interim HR adviseurs

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste interim HR adviseur is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste interim HR adviseurs. Een interimmer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke interim expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

 

 

Jellow Go

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Helemaal zelf doen via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’. Geadviseerd aan bedrijven tot 20 medewerkers en voor opdrachten van minder dan 100 uur.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 51.922 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Voor bedrijven die graag een beetje extra service willen. Zelf freelancers vinden of met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘ no cure no pay’. Wij adviseren Jellow Standaard aan bedrijven met 20 tot 200 medewerkers en voor opdrachten die groter zijn dan 100 uur.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 51.922 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Een ‘branded’ omgeving, een vast aanspreekpunt, een eigen freelance pool opbouwen en nog veel meer. Wij adviseren Jellow Enterprise voor organisaties vanaf 200 medewerkers.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 51.922 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager binnen Jellow
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind interim specialismen vergelijkbaar met HR adviseurs:

Is een HR adviseur toch niet helemaal de interim expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast HR adviseurs ook duizenden andere gespecialiseerde interimmers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte interimmer in het netwerk van 51.922 interimmers. Heb je vragen bij het vinden van interim HR adviseurs? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

HR adviseur

Een HR adviseur is een professional op het gebied van organisatiebeleid en personeelsbeleid. Grote ondernemingen hebben in de meeste gevallen minimaal één HR adviseur in vaste dienst, echter, het komt ook vaak voor dat er een complete HR afdeling actief is. Dit is vaak het geval bij grote, internationale ondernemingen met veel personeel. MBK bedrijven kunnen een HR adviseur in loondienst hebben, maar kiezen er ook vaker voor om een HR adviseur van buitenaf aan te trekken in situaties waarin dit wenselijk is. Een ervaren HR adviseur op freelancebasis of als ZZP’er biedt dan uitkomst. Deze HR professional vind je eenvoudig via Jellow.

Wat doet een HR adviseur precies?

De HR adviseur heeft zich gespecialiseerd in HRM, ofwel Human Resource Management, wat vooral focust op het personeelsbeleid. Daarnaast is een HR adviseur een expert op het gebied van organisatiebeleid. Een ervaren HR professional heeft op de eerste plaats een adviserende functie, maar heeft ook een coachende functie en een bemiddelende functie. Tot slot wordt het pakket aangevuld met leidinggevende taken. HR adviseurs houden zich onder meer bezig met conflictbemiddeling en –regulering en met advisering op tal van vlakken. Zo adviseert een HR adviseur onder meer bij en over de volgende zaken:

 • Functioneringsgesprekken
 • Salarisbepalingen
 • Beoordelingsgesprekken
 • Werving en selectie
 • Personeelsontwikkeling

De HR adviseur neemt meerdere rollen aan

Een HR adviseur is zeker niet iemand die uitsluitend actief is in de adviserende rol. Deze professional wordt vaak gezien als de link tussen het personeel op de werkvloer en de leidinggevenden van hogerop. Personeel en directie worden vaak samengebracht door de HR adviseur. Belangrijke boodschappen van bovenaf worden door de HR adviseur vertaald naar een begrijpelijke boodschap voor het personeel op de werkvloer. Uiteindelijk neemt een HR adviseur binnen het bedrijf meerdere belangrijke rollen aan. Zo is hij of zij een intermediair, een coach, een bemiddelaar, een regelaar en een informatiepunt.

Professional in bemiddeling bij conflicten

Waar gewerkt wordt met elkaar ontstaan conflicten. Iedereen werkt met de beste bedoelingen, maar dit betekent niet dat er geen botsingen kunnen ontstaan. Uiteindelijk komen binnen iedere onderneming conflicten voor. Hierbij kan het gaan om conflicten binnen de directie, tussen leidinggevende en medewerker(s) of tussen medewerkers onderling. Een HR adviseur neemt hierin een onpartijdige rol aan en leidt het gesprek. Het doel van de HR adviseur is om ieder conflict op te lossen naar tevredenheid van beide partijen, zonder dat dit vervelende gevolgen heeft voor een betrokken partij, een niet-betrokken partij of het bedrijf zelf.

De HR adviseur weet het als er iets aan de hand is

Een belangrijk doel van een HR adviseur is om het beste uit ieder personeelslid te halen. Een ervaren HR adviseur ziet het direct wanneer een medewerker niet op de juiste plek zit. De HR adviseur merkt talenten en kwaliteiten op, maar ziet ook zwakten die optimaal functioneren in de weg staan. Hierop kan een HR adviseur effectief inspelen. Het kan bijvoorbeeld nodig zijn om medewerkers te wisselen van functie, waarbij talenten beter kunnen worden ingezet en personeelsleden meer uit zichzelf kunnen halen. De HR adviseur kan ook adviezen uitbrengen op het vlak van ontwikkeling en bijscholing van specifieke medewerkers.

De opleidingen van een HR adviseur

HR adviseurs hebben in de regel een opleiding in Human Resource Management. Dit kan een hoofdopleiding zijn, maar HRM kan ook deel hebben uitgemaakt van een andere, breder georiënteerde opleiding. HR adviseur hebben in de meeste gevallen een opleiding afgerond op minimaal HBO niveau. Vaak volgen HR adviseurs de nodige trainingen om zichzelf te blijven ontwikkelen. Wanneer zij het maximale uit zichzelf kunnen halen, dan zijn zij beter in staat om ook het maximale uit de medewerkers te halen.

De soft skills van een HR adviseur

Ervaren HR adviseurs hebben niet alleen goede opleidingen en trainingen om naar te handelen in de praktijk, maar zij hebben ook een mooie set soft skills om in te zetten tijdens het uitvoeren van hun taken. Onder de meest voorkomende soft skills van HR adviseurs vinden we bijvoorbeeld:

 • Samenwerkingsvermogen
 • Overtuigingskracht
 • Conflictbeheersing
 • Luisterend vermogen
 • Coachende instelling

Heb jij een ervaren HR adviseur nodig?

Heb jij een goede, ervaren en gemotiveerde HR adviseur nodig? Plaats dan je opdracht bij Jellow. Onder onze aangesloten freelancers en ZZP’ers zijn diverse professionele HR adviseurs aanwezig die jou graag van dienst zijn. Vaak ontvang je de eerste reacties al binnen 24 uur. Zo vind je altijd snel en makkelijk de juiste HR adviseur via Jellow. Maak je keuze uit 1.613 HR adviseur interimmers en jullie kunnen aan de slag!

708

Nieuwe interimmers
in juni

4.728

Opdrachtgevers

1.613

Ingeschreven HR adviseurs

Vind direct jouw interim HR adviseur!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare interimmers.

Vind mijn interimmer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,5 / 5
104 beoordelingen