Kies uit de 5% beste interim CFO

Krijg op basis van jouw opdracht een handgemaakte selectie van de beste en beschikbare interim CFO.

 • Direct contact met 243 CFO interimmers
  Direct contact met interimmers, zonder tussenpersonen.
 • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
  Onbeperkt opdrachten plaatsen en inhuren zonder marges
 • Inhuren zonder marges
  Plaats je opdracht en ontvang binnen een dag de eerste reacties
T-Mobile Action Nederlandse Loterij Anne Frank stichting KNVB Gemeente Groningen

+3.398 andere bedrijven vinden hun interimmers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox

Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com

Marketing en operations Booking.com

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk met interimmers zoals een CFO

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk met interimmers zoals een CFO

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. 3.398 bedrijven en 243 CFO interimmers bouwen met Jellow samen aan één eerlijk en kwalitatief netwerk, daar worden we allemaal beter van. De manier om samen snel te groeien en te kunnen beschikken over de juiste expertise zonder dat je de hulp van een intermediair nodig hebt.

Onbeperkt CFO interimmers inhuren zonder marges

Onbeperkt CFO interimmers inhuren zonder marges

Met Jellow krijg je direct en 24/7 toegang tot 243 interimmers die als CFO actief zijn. Daarnaast heb je meteen toegang tot 46.107 interimmers binnen de zakelijke dienstverlening, gespecialiseerd van ZZP manager, tot jurist of developer. Neem zelf de regie en selecteer eenvoudig een interimmer CFO die voor jou relevant is. Dat kan met de slimme software, of je kan een van de Jellowers vragen om je te helpen. Jellow is software mét een service.

Opzetten en uitbreiden van eigen freelance pool

CFO interimmers zoeken met een interimmer pool

Met een interimmer pool behoud je de beste CFO interimmers en raak je nooit meer gegevens kwijt. De basis regelen wij. Binnen no-time bouwen wij een pool voor jou met de beste CFO interimmers in jouw vakgebied en jouw omgeving. Vervolgens breid je deze uit door CFO interimmers uit te nodigen, waarmee jij in de toekomst graag zou willen samenwerken.

Interim CFO

Een interim CFO is een financieel directeur of directrice die zich op tijdelijke basis inzet voor jouw bedrijf. Organisaties, instellingen en ondernemingen hebben over het algemeen een vaste financieel CFO, echter, omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat het nodig is om de plek tijdelijk te laten innemen door een andere professional. In dat geval staat de interim CFO voor je klaar. CFO staat voor Chief Financial Officer. Deze financieel directeur bekleedt één van de belangrijkste functies binnen een bedrijf. Is het nodig om de rol van CFO tijdelijk te laten vervullen door een interim CFO? Dan wil je zeker zijn dat je de juiste persoon voor deze belangrijke functie inschakelt. Bij Jellow vind je niet alleen de interim CFO die jij zoekt maar ook de interim financieel planner, interim krediet analist, interim risk professional en interim compliance adviseur.

De achtergrond van een interim CFO

Als je een interim CFO nodig hebt, dan wil je zekerheid dat de professional alles in huis heeft om de functie naar behoren uit te voeren. Je kijkt niet alleen naar opleidingen, maar natuurlijk ook naar kennis en ervaring op het financiële vlak. Je wordt immers niet zomaar interim CFO. In de meeste gevallen gaat het ook om professionals die al een bepaalde carrière achter zich hebben liggen. Wanneer we kijken naar de achtergrond van de interim CFO, dan zien we wel dat hier verschillende takken in te vinden zijn. Zo zijn er veel CFO’s die een achtergrond hebben als controller, boekhouder of administrateur. Ook de accountant belandt regelmatig in de functie van interim CFO.

Wat doet een interim CFO precies?

De functie van de interim CFO zijn heel specifiek en daarom bij iedere onderneming anders. In de meeste gevallen voert de interim CFO taken uit zoals het opstellen van financiële planningen, het registreren van financiële data en het nemen van beslissingen op het financiële vlak. Ook risicobeheersing valt vaak binnen het takenpakket van een interim CFO. De taken van een interim CFO kunnen vaak worden verdeeld in diverse categorieën. Zo zijn er onder meer managementtaken (ondersteunend), financiële taken, bestuurstaken en vertrouwenstaken. De hoogste functie bij grote bedrijven is weggelegd voor de CEO, ook wel de Chief Executive Officer. Direct onder de CEO vinden we de CFO. Dit geeft dan ook aan hoe belangrijk het is dat deze functie wordt bekleed door een ervaren interim CFO. Niet zomaar iedereen kan plaatsnemen in het CFO-kantoor.

Specifieke taken van een interim CFO

Zoals aangegeven ziet het takenpakket van een interim CFO er eigenlijk binnen ieder bedrijf anders uit. Wel zijn er een aantal taken die standaard behoren tot het takenpakket van een interim CFO. Je kunt dan denken aan de volgende taken:

 • Data en financiële cijfers analyseren
 • Financial werknemers ondersteunen en aansturen
 • Ondersteuning en advisering aan de CEO
 • Bewaking van zowel de doelstellingen als de financiën
 • Adviseren en discussiëren met overige bestuursleden
 • Opzetten en inrichten van een financieel beleid
 • Voeren van onderhandelingen
 • Inschatten van financiële risico’s

De opleiding van een interim CFO

Niet elke interim CFO heeft dezelfde opleiding gevolgd. Het is vaak een combinatie van opleiding en ervaring die uiteindelijk de functie van interim CFO oplevert. In de meeste gevallen hebben interim CFO’s wel een opleiding gevolgd op minimaal HBO niveau. Vaak geldt dat een opleiding op HBO niveau voor een bedrijf als onvoldoende geldt om de functie te mogen bekleden. De meeste bedrijven zien graag een interim CFO die minimaal een masteropleiding heeft gevolgd op het financiële vlak.

Een ervaren interim CFO vinden voor je bedrijf

Een ervaren interim CFO heeft niet alleen een hoge opleiding, maar bezit ook een brede verzameling aan kennis en ervaringen. Het spreekt voor zich dat er niet veel professionals zijn die de plaats van een CFO tijdelijk kunnen innemen. Bij Jellow kun je wel de juiste professional vinden voor je onderneming. Je kunt via ons platform direct op zoek gaan naar de interim CFO die perfect bij jouw business past. Er zijn op dit moment 136 CFO interimmers beschikbaar.

691

Nieuwe freelancers
in May

3.398

Opdrachtgevers

46.107

Ingeschreven freelancers

Vind direct jouw freelancer!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

 

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen