Je vindt zelf de beste interim CFO

Krijg toegang tot de beste 356 interim CFO’s in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van interim CFO's Action gebruikt Jellow voor het vinden van interim CFO's Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van interim CFO's Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van interim CFO's KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van interim CFO's Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van interim CFO's

+4.035 andere bedrijven vinden hun interimmers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor interimmers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van interim CFO's

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van interim CFO's

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste interim CFO's binnen handbereik

Altijd de beste interim CFO’s binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw interim CFO. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.035 opdrachtgevers en 48.435 interimmers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 356 CFO’s.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste interim expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om interim CFO's te vinden

De makkelijkste en snelste manier om interim CFO’s te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste interim CFO voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 356 CFO’s, maar je vindt bij Jellow o.a. ook interim expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante interim CFO, of plaats direct een interim opdracht.

Direct in contact met  freelancers

Rechtstreeks contact met interim CFO’s

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste interim CFO is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste interim CFO’s. Een interimmer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke interim expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Vind interim specialismen vergelijkbaar met CFO’s:

Is een CFO toch niet helemaal de interim expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast CFO’s ook duizenden andere gespecialiseerde interimmers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte interimmer in het netwerk van 48.435 interimmers. Heb je vragen bij het vinden van interim CFO’s? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Interim CFO

Een interim CFO is een financieel directeur of directrice die zich op tijdelijke basis inzet voor jouw bedrijf. Organisaties, instellingen en ondernemingen hebben over het algemeen een vaste financieel CFO, echter, omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat het nodig is om de plek tijdelijk te laten innemen door een andere professional. In dat geval staat de interim CFO voor je klaar. CFO staat voor Chief Financial Officer. Deze financieel directeur bekleedt één van de belangrijkste functies binnen een bedrijf. Is het nodig om de rol van CFO tijdelijk te laten vervullen door een interim CFO? Dan wil je zeker zijn dat je de juiste persoon voor deze belangrijke functie inschakelt. Bij Jellow vind je niet alleen de interim CFO die jij zoekt maar ook de interim financieel planner, interim krediet analist, interim risk professional en interim compliance adviseur.

De achtergrond van een interim CFO

Als je een interim CFO nodig hebt, dan wil je zekerheid dat de professional alles in huis heeft om de functie naar behoren uit te voeren. Je kijkt niet alleen naar opleidingen, maar natuurlijk ook naar kennis en ervaring op het financiële vlak. Je wordt immers niet zomaar interim CFO. In de meeste gevallen gaat het ook om professionals die al een bepaalde carrière achter zich hebben liggen. Wanneer we kijken naar de achtergrond van de interim CFO, dan zien we wel dat hier verschillende takken in te vinden zijn. Zo zijn er veel CFO’s die een achtergrond hebben als controller, boekhouder of administrateur. Ook de accountant belandt regelmatig in de functie van interim CFO.

Wat doet een interim CFO precies?

De functie van de interim CFO zijn heel specifiek en daarom bij iedere onderneming anders. In de meeste gevallen voert de interim CFO taken uit zoals het opstellen van financiële planningen, het registreren van financiële data en het nemen van beslissingen op het financiële vlak. Ook risicobeheersing valt vaak binnen het takenpakket van een interim CFO. De taken van een interim CFO kunnen vaak worden verdeeld in diverse categorieën. Zo zijn er onder meer managementtaken (ondersteunend), financiële taken, bestuurstaken en vertrouwenstaken. De hoogste functie bij grote bedrijven is weggelegd voor de CEO, ook wel de Chief Executive Officer. Direct onder de CEO vinden we de CFO. Dit geeft dan ook aan hoe belangrijk het is dat deze functie wordt bekleed door een ervaren interim CFO. Niet zomaar iedereen kan plaatsnemen in het CFO-kantoor.

Specifieke taken van een interim CFO

Zoals aangegeven ziet het takenpakket van een interim CFO er eigenlijk binnen ieder bedrijf anders uit. Wel zijn er een aantal taken die standaard behoren tot het takenpakket van een interim CFO. Je kunt dan denken aan de volgende taken:

  • Data en financiële cijfers analyseren
  • Financial werknemers ondersteunen en aansturen
  • Ondersteuning en advisering aan de CEO
  • Bewaking van zowel de doelstellingen als de financiën
  • Adviseren en discussiëren met overige bestuursleden
  • Opzetten en inrichten van een financieel beleid
  • Voeren van onderhandelingen
  • Inschatten van financiële risico’s

De opleiding van een interim CFO

Niet elke interim CFO heeft dezelfde opleiding gevolgd. Het is vaak een combinatie van opleiding en ervaring die uiteindelijk de functie van interim CFO oplevert. In de meeste gevallen hebben interim CFO’s wel een opleiding gevolgd op minimaal HBO niveau. Vaak geldt dat een opleiding op HBO niveau voor een bedrijf als onvoldoende geldt om de functie te mogen bekleden. De meeste bedrijven zien graag een interim CFO die minimaal een masteropleiding heeft gevolgd op het financiële vlak.

Een ervaren interim CFO vinden voor je bedrijf

Een ervaren interim CFO heeft niet alleen een hoge opleiding, maar bezit ook een brede verzameling aan kennis en ervaringen. Het spreekt voor zich dat er niet veel professionals zijn die de plaats van een CFO tijdelijk kunnen innemen. Bij Jellow kun je wel de juiste professional vinden voor je onderneming. Je kunt via ons platform direct op zoek gaan naar de interim CFO die perfect bij jouw business past. Er zijn op dit moment 136 CFO interimmers beschikbaar.

887

Nieuwe interimmers
in oktober

4.035

Opdrachtgevers

356

Ingeschreven CFO’s

Vind direct jouw interim CFO!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare interimmers.

Vind mijn interimmer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen