Kies uit de 5% beste interimmers Administratief medewerker

Krijg op basis van jouw opdracht een handgemaakte selectie van de beste en beschikbare interimmers Administratief medewerker.

 • Direct contact met 653 finance interimmers
  Direct contact met interimmers, zonder tussenpersonen.
 • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
  Onbeperkt opdrachten plaatsen en inhuren zonder marges
 • Inhuren zonder marges
  Plaats je opdracht en ontvang binnen een dag de eerste reacties
T-mobile Action Nederlandse Loterij Anne Frank Stichting KNVB Gemeente Groningen
+5.298 andere bedrijven vinden hun interimmers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

foxsports

Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

booking.com

Marketing en operations Booking.com

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk met interimmers zoals een Administratief medewerker

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk met interimmers zoals een Administratief medewerker

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. 5.298 bedrijven en 653 finance interimmers bouwen met Jellow samen aan één eerlijk en kwalitatief netwerk, daar worden we allemaal beter van. De manier om samen snel te groeien en te kunnen beschikken over de juiste expertise zonder dat je de hulp van een intermediair nodig hebt.

Onbeperkt Administratief medewerker interimmers inhuren zonder marges

Onbeperkt Administratief medewerker interimmers inhuren zonder marges

Met Jellow krijg je direct en 24/7 toegang tot 653 interimmers die als Administratief medewerker actief zijn. Daarnaast heb je meteen toegang tot 40.186 interimmers binnen de zakelijke dienstverlening, gespecialiseerd van interim manager, tot jurist of developer. Neem zelf de regie en selecteer eenvoudig een interim Administratief medewerker die voor jou relevant is. Dat kan met de slimme software, of je kan een van de Jellowers vragen om je te helpen. Jellow is software mét een service.

Administratief medewerker interimmers zoeken met een interim pool

Administratief medewerker interimmers zoeken met een interim pool

Met een interim pool voeg je eenvoudig de beste interim Administratief medewerker toe en raak je nooit meer gegevens kwijt. De basis regelen wij. Binnen no-time bouwen wij een pool voor jou met de beste finance interimmers in jouw vakgebied en jouw omgeving. Vervolgens breid je deze uit door bijvoorbeeld een goede interim Administratief medewerker uit te nodigen, waarmee jij in de toekomst graag zou willen samenwerken.

Wil jij een administratief medewerker inhuren?

Wanneer jij jouw opdracht plaatst bij Jellow, krijg je binnen 24 uur reactie van de eerste freelancers. Jij hebt dan direct contact, zonder tussenpersonen. Jij kan kijken of de freelancer goed bij jouw opdracht past en of er een wederzijdse klik. Vervolgens kunnen jullie afspreken, voor een koffie of bijvoorbeeld via Google hangouts, om de communicatie opdracht tot in de puntjes door te spreken. Vervolgens kan je de freelancer inhuren met een eenvoudige druk op de knop. Heb je nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een administratief medewerker is een medewerker die onder andere ondersteunende werkzaamheden verricht in een secretariële of financieel-administratieve werkomgeving. Ons netwerk heeft onder andere secretarieel medewerkers, secretaresses, receptionistes en bedrijfsadministratie medewerkers te bieden. Ben je zelf administratief medewerker? Kijk dan eens tussen onze opdrachten! Administratief medewerkers is op te delen in drie functiegroepen:

 • Bedrijfs-administratief medewerker
 • Receptionist/telefonist
 • Secretarieel medewerker/secretaresse
  • Welke werkzaamheden deze administratief medewerkers precies verrichten, verschilt per organisatie of bedrijf. Er zijn bijvoorbeeld organisaties die duidelijk een verschil maken tussen secretaresses en receptionistes, maar toch vallen deze functies beide onder administratief medewerker.

   Wat doet een administratief medewerker?

   Administratieve medewerkers die werkzaam zijn in de secretariële en receptionele sector houden zich voornamelijk bezig met het beheren van de agenda, waarbij ze afspraken telefonisch of per mail vastleggen of bespreken. Naast deze werkzaamheden houdt deze administratief medewerker de inkomende en uitgaande post bij, handelt en ontvangt goederen en ontvangt bezoekers. Administratieve medewerkers die werkzaam zijn binnen de financiële- en administratieve sector houden zich voornamelijk bezig met het invoeren van administratieve gegevens en het invullen en verwerken van formulieren zoals declaraties, absentie, herinneringen en aanmaningen. Tot slot houdt deze administratief medewerker zich bezig met het controleren en ordenen van de boekhouding.

Nieuwe Freelancers 1.834 Nieuwe interimmers in oktober
Opdrachtgevers
5.298 Opdrachtgevers
Ingeschreven freelancers
40.186 Ingeschreven interimmers

Vind direct jouw interim Administratief medewerker!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare interimmers die als Administratief medewerker actief zijn.

Vind mijn interimmer