Je vindt zelf de beste interim Accountant

Krijg toegang tot de beste 1.543 interim Accountants in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede interimmers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van interim Accountants Action gebruikt Jellow voor het vinden van interim Accountants Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van interim Accountants Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van interim Accountants KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van interim Accountants Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van interim Accountants

+4.194 andere bedrijven vinden hun interimmers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor interimmers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van interim Accountants

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van interim Accountants

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste interim Accountants binnen handbereik

Altijd de beste interim Accountants binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw interim Accountant. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.194 opdrachtgevers en 49.696 interimmers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 1.543 Accountants.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste interim expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om interim Accountants te vinden

De makkelijkste en snelste manier om interim Accountants te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste interim Accountant voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 1.543 Accountants, maar je vindt bij Jellow o.a. ook interim expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante interim Accountant, of plaats direct een interim opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met interim Accountants

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste interim Accountant is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste interim Accountants. Een interimmer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke interim expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

Jellow Jaarlijks

Doorlopend freelancers vinden en bouwen aan jouw freelance pool.

euro per maand (excl. btw)

Specialist spreken

 • 12 opdrachten per jaar delen
 • Toegang voor jou en een collega
 • Ondersteuning door Jellow
 • Optioneel: contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 49.696 freelancers
 • Eigen freelance pool
Meest gekozen

Jellow Go

Direct en vrijblijvend één opdracht delen. Gratis als je niet de juiste freelancer vindt.

euro per gewerkt uur (excl. btw)

Direct starten

 • Vind je niet de juiste freelancer? Dan hoef je niets te betalen
 • Toegang voor jou en een collega
 • Optioneel: ondersteuning door Jellow
 • Contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 49.696 freelancers
 • Eigen freelance pool

Jellow Enterprise

Voor bedrijven die actief werken met een freelance pool en meer dan 12 freelancers per jaar inhuren.

euro per maand (excl. btw)

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Toegewezen contactpersoon
 • Vanaf 2 gebruikersaccounts
 • Optioneel: contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 49.696 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard

Vind interim specialismen vergelijkbaar met Accountants:

Is een Accountant toch niet helemaal de interim expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Accountants ook duizenden andere gespecialiseerde interimmers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte interimmer in het netwerk van 49.696 interimmers. Heb je vragen bij het vinden van interim Accountants? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Wat doet een interim accountant?

De interim accountant is dé professional die zorgt voor de financiële administratie van een onderneming. Elk bedrijf, groot en klein, moet de boekhouding uiteraard op orde hebben. Kleinere bedrijven, zoals eenmanszaken, kunnen dit in veel gevallen zelf. Echter, naarmate het bedrijf groter wordt, wordt de administratie ook groter. Veel grotere bedrijven hebben daarom een accountant in dienst. Wanneer de accountant, om wat voor reden ook, tijdelijk uitvalt, dan is het belangrijk dat een ervaren professional de zaken tijdelijk waarneemt. Je kunt hiervoor een beroep doen op de interim accountant. Deze staat voor bepaalde tijd voor je bedrijf klaar om de financiële administratie en de boekhouding te regelen.

Wat doet een interim accountant precies?

Een interim accountant neemt alle taken van de vaste accountant over. Het precieze takenpakket van de accountant ziet er binnen elk bedrijf anders uit. De interim accountant kan onder meer financiële overzichten controleren, jaarrekeningen en prognoses opstellen, financiële documenten controleren en beoordelen, controleverklaringen en beoordelingsverklaringen opstellen. Voor bedrijven is het uiteraard belangrijk dat de boekhouding en de financiële administratie volledig op orde zijn. Hier zorgt de interim accountant voor. Was de vaste loondienst accountant al een tijdje afwezig? Dan zal de interim accountant de zaken direct oppakken en op orde maken, waarna de dagelijkse taken worden hervat.

Uitgebreid takenpakket van de interim accountant

Een interim accountant voert in de praktijk de meest uiteenlopende taken uit. Zo kan de interim accountant worden aangesproken voor het opstellen van rapportages, zowel intern als extern, maar ook voor het optreden als mediator. Uiteraard kan een ervaren interim accountant ondersteuning en advies bieden op bedrijfseconomisch, fiscaal, juridisch en financieel gebied. De interim accountant denkt mee over financieringsvormen en adviseert bij het inrichten van een ondernemingsvorm wanneer dit wenselijk is. Moet de onderneming verkocht worden? Dan adviseert en ondersteunt de interim accountant gedurende het hele proces.

Een interim accountant is geen standaard professional

Een interim accountant is een ervaren professional met een registratie. Het beroep van accountant is namelijk beschermd en mag niet zomaar door iedereen worden uitgevoerd. We kennen RA voor de registratieaccountant en AA voor de accountant administratieconsulent. Er zijn verschillende soorten accountants en ook niet elke accountant blijft ook binnen het specifieke vak. Zo zien we vaker dat accountants zich later ontwikkelen tot CFO’s, waarvoor veel ervaring vereist is. In de meeste gevallen werken de AA-accountants binnen het MKB, terwijl we de RA-accountants vaker binnen grote, soms internationale bedrijven tegenkomen.

De opleidingen van een interim accountant

Het spreekt voor zich dat interim accountants hoog opgeleid zijn. Wel is er een verschil in opleiding tussen de AA-accountants en de AR-accountants. Het is namelijk zo dat de AA-accountants een afgeronde opleiding op HBO niveau hebben, terwijl de RA-accountants een opleiding aan de universiteit hebben afgerond. In de regel zijn deze interim RA-accountants dus hoger opgeleid. Meerdere universiteiten in Nederland bieden de opleiding voor RA-accountants aan, bachelor en master.

De soft skills van een interim accountant

Een interim accountant heeft in alle gevallen een hoge opleiding om op terug te vallen voor het voldoen aan de functie-eisen. Daarnaast hebben interim accountants natuurlijk ook de nodige soft skills om hun werk professioneel uit te kunnen voeren. Onder de meest voorkomende soft skills van interim accountants vinden we bijvoorbeeld:

 • Analytisch denkvermogen
 • Sterk economiebegrip
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Scherp oog voor detail
 • Nauwkeurigheid

Heb jij een ervaren interim accountant nodig?

Ben jij voor jouw bedrijf op zoek naar een ervaren interim accountant? Plaats dan direct jouw opdracht op het platform van Jellow. In ons bestand zijn zowel AA- als RA-accountants te vinden die graag voor jouw bedrijf klaar staan voor een bepaalde periode. Meestal ontvang je al binnen 24 uur reacties van professionals die jou van dienst kunnen zijn. Zo vind je via Jellow altijd snel de interim accountant die jij nodig hebt.

169

Nieuwe interimmers
in december

4.194

Opdrachtgevers

1.543

Ingeschreven Accountants

Vind direct jouw interim Accountant!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare interimmers.

Vind mijn interimmer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,4 / 5
84 beoordelingen