Op zoek naar een freelancer in de zorg voor jouw tijdelijke opdracht?

Sluit je aan bij het Jellow netwerk en kom direct in contact met de beste en beschikbare freelancers in de zorg.

 • Direct contact met 9.721 freelancers in de zorg.
 • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
 • Inhuren zonder marges
per direct9.721beschikbaar

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.” Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Relatief simpel platform, waarbij je goed kunt zoeken op een bepaalde kwaliteit/ specialiteit van iemand.” Jacintha van den Brink The Inner Circle

"Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast and easy!" Kim van Santen Marketing en operations booking.com

"Vlotte werkwijze, leuk de directe interactie met de potentiële kandidaten." Jesse Maulany Webshop specialist Hoogvliet

"Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!" Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van zorg freelancers

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. Bedrijven, 9.721 zorg freelancers en andere freelancers actief in de zakelijke dienstverlening bouwen met Jellow samen aan één eerlijk en kwalitatief netwerk, daar worden we allemaal beter van. De manier om samen snel te groeien en te kunnen beschikken over de juiste expertise zonder dat je de hulp van een intermediair nodig hebt.

Onbeperkt toegang, direct contact en inhuren zonder marges

Met Jellow krijg je direct en 24/7 toegang tot 9.721 zorg freelancers die actief zijn in de zakelijke dienstverlening, van Verpleegkundige, tot Farmaceut of Arts. Neem zelf de regie en selecteer eenvoudig de zorg freelancers die voor jou relevant zijn. Dat kan met de slimme software, of je kan een van de Jellowers vragen om je te helpen. Jellow is software mét een service.

Opzetten en uitbreiden van eigen zorg freelance pool

Met een freelancepool behoud je de beste zorg freelancers en raak je nooit meer gegevens kwijt. De basis regelen wij. Binnen no-time bouwen wij een pool voor jou met de beste 9.721 zorg freelancers in jouw vakgebied en jouw omgeving. Vervolgens breid je deze uit door zorg freelancers, of een van de 9.721 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening die zich bij Jellow hebben aangesloten, uit te nodigen waarmee jij in de toekomst graag zou willen samenwerken.

Ben jij op zoek naar een zzp'er in de zorg?

Wanneer jij onderdeel uitmaakt van Jellow, kom jij direct in contact met de beste zzp’ers in de zorg. Er vindt een verschuiving plaats van professionals in de zorg die een vaste werkovereenkomst hebben, naar een flexibele werkovereenkomst: freelancen.

Ook in de zorg vindt deze verschuiving plaats. Als (zorg)organisatie is het handig om je hierop voor te bereiden en in te spelen.

 • Wat is een freelancer in de zorg?

  Een freelancer in de zorg, is een zorgprofessional die ervoor kiest om niet in vast dienstverband te werken, maar als zelfstandige zonder personeel. Redenen voor zorgprofessionals die deze overstap maken, zijn uiteraard verschillend. Ze kunnen bijvoorbeeld als zzp’er hun ‘eigen’ uren bepalen, flexibeler werken en dit kan leiden tot meer afwisseling. Een freelancer in de zorg kan jou helpen, bijvoorbeeld door werk uit handen te nemen, om de werkdruk te verlichten, of expertise bieden aan jouw team.

 • Hoe verloopt de inhuur?

  Wanneer jij en de freelancer een goede klik hebben, bespreken jullie samen de voorwaarden. En daarna kan de opdracht gewoon van start gaan, dat kan je helemaal zelf regelen. Als je het prettig vindt, kan je gebruikmaken van Jellow Contracting voor de contractuele- en financiële afwikkeling voor €1,50 per gefactureerd uur.

 • Welke verschillende soorten functies voor freelancers in de zorg zijn er en wat is het verschil?

  Freelancers in de zorg hebben een breed scala aan functies. De ‘vakgebieden’ die wij bij Jellow aanhouden zijn: verpleging/verzorging, (para)medisch, psychologie, kwaliteit/veiligheid/beleid, life science, medisch specialisten/artsen, sociaal/maatschappelijk/welzijn, zorg ondersteunende beroepen en freelancers die actief zijn op het gebied van advies/management in de zorg.

  Binnen deze vakgebieden kunnen freelancers ook nog verschillende functies hebben. Daarom is het belangrijk dat jij, als opdrachtgever, duidelijk voor ogen hebt welke freelancer jij precies nodig hebt voor tijdelijke ondersteuning, of voor jouw tijdelijke opdracht, zodat gericht gezocht kan worden. Niet alleen ontvangen relevante freelancers jouw opdracht, maar krijg je ook relevante reacties wat heel efficiënt werkt.

Om deze verschuiving te vergemakkelijken en zodat je direct kan beginnen met het opbouwen van een eigen freelance pool, kan jij je aansluiten bij Jellow. Bij Jellow kan jij snel schakelen met freelancers in de zorg, zonder tussenpersonen. Wil jij meer weten over hoe Jellow werkt? Hieronder beantwoorden wij een aantal van de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Dan mag je altijd contact met ons opnemen.

 • Wat kan een freelancer in de zorg voor jou betekenen?

  Binnen de verschillende vakgebieden hebben freelancers met verschillende functies zich aangesloten bij Jellow. Enkele voorbeelden van deze functies zijn: zzp doktersassistent(e), pedagoog, logopedist, verpleegkundige, woonbegeleider, begeleider gehandicaptenzorg, medische tekstschrijver, maatschappelijk werker, sociotherapeut, voedingscoach, ambulant begeleider, psychiater, diëtist, orthopedagoog, etc.

  Per freelancer, en natuurlijk per functie, is het verschillend wat een freelancer voor jou kan betekenen. Ondernemers kiezen voor een vak waar zij gepassioneerd over zijn en waar zij geïnteresseerd in zijn. Binnen een team werkt dit vaak inspirerend en enthousiasmerend, wat helpt het team echt naar een volgend level te krijgen. Afhankelijk van de opdracht die jij beschikbaar hebt, kan bepaald worden wat de freelancer in de zorg daadwerkelijk voor je kan betekenen.

 • Hoe specifiek moet de opdracht zijn voor een zorgfreelancer?

  Een goede opdrachtomschrijving kan ervoor zorgen dat jouw zoektocht naar een goede freelancer efficiënt verloopt. Een aantal belangrijke elementen die belangrijk zijn in de omschrijving in jouw opdracht zijn bijvoorbeeld: de benodigde skills, de beoogde lengte van de opdracht, een eventuele ‘probleemschets’ en bijvoorbeeld welke ervaringen je verwacht.

  Je zou eventueel ook een in de opdrachtomschrijving welke eigenschappen jij belangrijk vindt van een freelancer, zodat hij/zij bij jouw team/bedrijf past. Wil je meer weten over hoe je de beste opdrachtomschrijving van maken? Lees hier dan meer!

  Wanneer de inhoud (nog) niet helemaal duidelijk is, kan het soms wel fijn zijn om dit ook duidelijk te maken aan de freelancers. Wanneer freelancers op jouw opdracht reageren, heb jij direct contact met hen. Hier zitten geen tussenpersonen tussen. Jij kan dus direct met de freelancers schakelen over de inhoud van de opdracht. Dit kan via de chat op Jellow, maar je kan ze natuurlijk ook (video)bellen, mailen of eventueel een kennismakingsgesprek inplannen.

 • Wat is het gemiddelde uurtarief van een zzp’er in de zorg?

  Het gemiddelde uurtarief van freelance zorg professionals verschilt heel erg. De uurtarieven die freelancers aangeven in hun jellow profiel verschillen van €35,00 - €100,00. Dit is uiteraard afhankelijk van de functies en ervaring(en) van de zzp’ers in de zorg.

  Let op: de uurtarieven die de zzp’ers aangeven in hun profiel zijn indicatief. Het kan zijn dat het daadwerkelijke uurtarief iets zal verschillen wanneer jij met de zzp’er de daadwerkelijke inhoud van de opdracht bespreekt. Iedere opdracht is anders, daarom kan een zzp’er van te voren niet precies bepalen hoeveel zij/hij voor een opdracht vraagt. Spreek daarom de voorwaarden van de opdracht goed door tijdens de gesprekken met de zzp’er die jij graag wil inhuren.

Twijfel je nog of Jellow wel geschikt is voor jou om een freelancer te vinden, of wil je eerst een meer informatie hebben over het freelance platform? Dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Nieuwe Freelancers 1.785 Nieuwe Freelancers in januari
Opdrachtgevers
1.819 Opdrachtgevers
Ingeschreven freelancers
31.766 Ingeschreven freelancers

Vind direct jouw zorg

Sluit je aan bij Jellow en krijg binnen 24 uur reactie op jouw opdracht van de beste en beschikbare zorg freelancers.

Vind mijn freelancer

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.