Je vindt zelf de beste freelance Coach

Krijg toegang tot de beste 6.464 freelance coaches in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance coaches Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance coaches Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance coaches Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance coaches KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance coaches Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance coaches

+4.035 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance coaches

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance coaches

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste freelance coaches binnen handbereik

Altijd de beste freelance coaches binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Coach. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.035 opdrachtgevers en 48.435 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 6.464 coaches.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance coaches te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance coaches te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Coach voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 6.464 coaches, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Coach, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met  freelancers

Rechtstreeks contact met freelance coaches

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Coach is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance coaches. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met coaches:

Is een Coach toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast coaches ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 48.435 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance coaches? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Freelance coach

Een freelance coach kan worden ingeschakeld door bedrijven voor het coachen van een bepaalde groep medewerkers, een team, een afdeling of zelfs alle personeelsleden. Er zijn dan ook verschillende soorten coaches. Je kunt een coach inschakelen die zich richt op afdelingsmedewerkers of teamleden, maar er zijn natuurlijk ook coaches die zich vooral richten op managers en directieleden. Iedere soort coach heeft eigen mogelijkheden en kwaliteiten. Via Jellow kun je altijd de juiste freelance trainer vinden voor jouw specifieke vraagstuk. 

Wat doet een freelance coach precies?

Een freelance coach kan worden ingezet voor de meest uiteenlopende zaken. Iedere soort coach heeft een eigen aanpak, eigen doelstellingen en een eigen visie. Zo houdt een competentie coach zich vooral bezig met luisteren, leiderschap, motiveren en assertiviteit, terwijl een teamcoach vooral focust op het halen van het maximale uit elk teamlid. Dit zijn slechts voorbeelden. Er zijn veel verschillende soorten coaches en iedere soort coach heeft een andere focus. Het is daarom belangrijk om goed te kijken naar wat voor coach jij precies nodig hebt, zodat je de juiste freelance coach kunt vinden en inzetten om jouw doelen te bereiken. 

Een freelance coach is een geboren leider

In de regel zijn freelance coaches echte begeleiders. Het zijn professionals in het motiveren en inspireren van mensen. Zij weten als geen ander hoe zij het beste in mensen naar boven halen, wat zich uiteraard uit op de werkvloer. Een ervaren freelance coach zorgt ervoor dat iedereen op de werkvloer weet hoe hij of zij het maximale uit zichzelf kan halen, waardoor de prestaties verbeteren. De meest ervaren coaches zijn er niet alleen om te begeleiden en te ondersteunen, maar zij zijn ook goed in het aansturen van personen of hele teams. Het zijn dan ook vaak geboren leiders die niet boven de mensen staan, maar die zich tussen de mensen begeven om het beste resultaat te bereiken. 

Waarvoor kun je een freelance coach inschakelen?

Je kunt voor de meest uiteenlopende doeleinden een freelance coach inschakelen. Zo kun je kiezen voor een freelance coach om het werkplezier te verhogen, om werkstress te verlagen, om te ontdekken waar mensen energie van krijgen en waar zij energie aan kwijtraken, om ervoor te zorgen dat de prestaties verbeteren of om een sterkere samenwerking te stimuleren. Dit zijn slechts voorbeelden. Je kunt ook een freelance coach inzetten om mensen te begeleiden naar nieuwe functies binnen het bedrijf of om te ontdekken waar de talenten binnen het bedrijf het best tot hun recht komen. Hiervoor kun je bijvoorbeeld kiezen voor een freelance loopbaancoach

De opleidingen van een freelance coach

Freelance coaches hebben de meest uiteenlopende opleidingen. Het beroep van coach is niet beschermd, waardoor iedereen aan de slag mag als coach. Hier is niet per definitie een specifieke opleiding of een specifiek opleidingsniveau voor nodig. We zien dan ook freelance coaches met onder meer MBO, HBO en WO opleidingen. Vaak gaat het om opleidingen op het vlak van communicatie, maar dit is zeker niet altijd het geval. Er zijn bijvoorbeeld ook freelance coaches die geen relevante opleiding hebben, maar wel een flinke dosis relevante ervaring. De ervaringsdeskundigen zetten zich dan ook vaker in als freelance coach. Veel freelance coaches zijn in deze functie gegroeid vanuit een andere professie. 

De soft skills van een freelance coach

Zoals gezegd zijn er veel verschillende soorten coaches die bedrijven als freelance coach van dienst kunnen zijn. Elke soort coach heeft eigen talenten, kwaliteiten en vaardigheden, evenals een eigen achtergrond betreffende opleiding en opleidingsniveau. Toch zien we dat vrijwel alle freelance coaches een vergelijkbare set soft skills bezitten. Onder deze soft skills vinden we bijvoorbeeld:

  • Goed vermogen tot samenwerken
  • Geboren leiders 
  • Analytisch denkvermogen
  • Motiverende en inspirerende instelling
  • Resultaatgerichte denkwijze

Heb jij een ervaren freelance coach nodig?

Wil jij een goede freelancer inschakelen voor je bedrijf? Dan ben je bij Jellow aan het juiste adres. Bij ons vind je altijd snel en makkelijk de juiste freelance coach. Plaats je opdracht op ons platform en freelance coaches die jou kunnen helpen reageren in de meeste gevallen al binnen 24 uur. Uiteraard bepaal jij zelf met welke freelance coach je aan de slag gaat. Plaats jouw opdracht nu online!

887

Nieuwe freelancers
in oktober

4.035

Opdrachtgevers

6.464

Ingeschreven coaches

Vind direct jouw freelance Coach!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen