Je vindt zelf de beste freelance Sales director

Krijg toegang tot de beste 6.011 freelance Sales directors in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Sales directors Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Sales directors Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Sales directors Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Sales directors KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Sales directors Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Sales directors

+4.045 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Sales directors

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Sales directors

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste freelance Sales directors binnen handbereik

Altijd de beste freelance Sales directors binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Sales director. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.045 opdrachtgevers en 48.866 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 6.011 Sales directors.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance Sales directors te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance Sales directors te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Sales director voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 6.011 Sales directors, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Sales director, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met  freelancers

Rechtstreeks contact met freelance Sales directors

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Sales director is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance Sales directors. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met Sales directors:

Is een Sales director toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Sales directors ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 48.866 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance Sales directors? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Op zoek naar een freelance sales director?

Een freelance sales director heeft de belangrijke taak om leiding te geven aan een salesteam. De sales professionals van een bedrijf staan onder zijn of haar leiding en werken samen om de beste prestaties op het gebied van verkoop neer te zetten. De freelance sales director draagt de verantwoording over het verkopen van diensten en / of producten van de onderneming. Daarnaast werkt deze professional nauw samen met de marketing professionals die voor het bedrijf actief zijn.

Wat doet een freelance sales director precies?

Een ervaren freelance sales director heeft diverse taken die van belang zijn voor de verkoopprestaties van het bedrijf. De eerste verantwoordelijkheid van de freelance sales director is het bieden van leiding aan het salesteam. Hierbij neemt de sales director vaak ook een coachende en motiverende rol in. Hij of zij stimuleert het team en helpt hen om de beste verkoopprestaties neer te zetten en specifieke doelen te bereiken. Daarnaast zal de freelance sales director nieuwe relaties met klanten realiseren en bestaande relaties onderhouden. Ook het rapporteren aan de directie behoort tot de werkzaamheden van de freelance sales director.

Verdere taken van de freelance sales director

Het takenpakket van de freelance sales director is niet standaard. Binnen het ene bedrijf zullen er andere werkzaamheden worden uitgevoerd dan in het andere bedrijf. Dit is dan ook onder meer afhankelijk van de specifieke bedrijfsprocessen. In de meeste gevallen is de freelance sales director verantwoordelijk voor het samenstellen van de strategische visie en het vertalen van deze visie naar doeltreffende acties vanuit een operationeel verkoopplan. Daarnaast wordt de markt geanalyseerd, worden processen geoptimaliseerd en worden salestrajecten bewaakt en verbeterd.

De schakel tussen team en directie

Binnen verreweg de meeste organisaties vormt de freelance sales director een schakel tussen het salesteam en de directie. Resultaten die door het team worden behaald worden door de freelance sales director geanalyseerd en doorgespeeld aan de directie. De directie stelt, soms samen met de sales director, doelen vast. Hierop kan de sales director de strategie aanpassen, welke terug wordt gecommuniceerd naar het team. Op deze manier vormt de freelance sales director een belangrijke, onmisbare schakel tussen het salesteam en de directie.

Sales directors zijn masters in leidinggeven

Eén van de meest belangrijke taken van de sales director is wel het direct leidinggeven aan de verkoop professionals van het bedrijf. In de meeste gevallen gaat het hier om modern leiderschap, waarbij de sales director zich niet opstelt als baas, maar meer als coach en aanspreekpunt. De freelance sales director functioneert goed mee binnen het team en biedt sturing waar dit nodig is.

De opleidingen van een freelance sales director

Freelance sales directors hebben in de meeste gevallen een opleiding op minimaal HBO niveau gevolgd en afgerond. Dit kan een opleiding zijn in de sales en verkoop, maar het kan ook een opleiding zijn op het gebied van marketing en communicatie. Vaak zien we dat er door de jaren heen extra cursussen en trainingen zijn gevolgd, bijvoorbeeld ook om de manier van leiderschap te verbeteren. Sales directors staan er dan ook om bekend dat zij zich blijven inzetten om hun prestaties te verbeteren. Hierbij staat ontwikkeling hoog in het vaandel.

De soft skills van een freelance sales director

Natuurlijk is het voor een freelance sales director altijd goed om terug te kunnen pakken op een passende opleiding op het vlak van sales. Toch heeft een goede sales director zeker ook bepaalde soft skills nodig om succesvol te zijn in wat hij of zij doet. Onder deze soft skills vinden we bijvoorbeeld:

  • Goede onderhandeltechnieken
  • Coachende eigenschappen
  • Optimaal leiderschapsvermogen
  • Conflictbeheersing
  • Klantgerichte instelling

Heb jij een ervaren freelance sales director nodig?

Ben jij voor jouw bedrijf op zoek naar een ervaren, gedreven, enthousiaste sales director op freelance basis? Je vindt 6.011 sales directors makkelijk en snel via Jellow. Binnen 24 uur na het plaatsen van jouw opdracht ontvang je de eerste reacties al. Zet jouw opdracht nu online en je kunt snel aan de slag met jouw ideale freelance sales director.

1.165

Nieuwe freelancers
in oktober

4.045

Opdrachtgevers

6.011

Ingeschreven Sales directors

Vind direct jouw freelance Sales director!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen