Je vindt zelf de beste freelance Commercieel directeur

Krijg toegang tot de beste 14.195 freelance Commercieel directeurs in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Commercieel directeurs
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Commercieel directeurs
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Commercieel directeurs

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste freelance Commercieel directeurs binnen handbereik

Altijd de beste freelance Commercieel directeurs binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Commercieel directeur. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.273 opdrachtgevers en 58.490 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 14.195 Commercieel directeurs.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance Commercieel directeurs te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance Commercieel directeurs te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Commercieel directeur voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 14.195 Commercieel directeurs, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Commercieel directeur, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance Commercieel directeurs

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Commercieel directeur is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance Commercieel directeurs. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 58.490 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 58.490 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 58.490 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met Commercieel directeurs:

Is een Commercieel directeur toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Commercieel directeurs ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 58.490 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance Commercieel directeurs? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Freelance commercieel directeur

Een freelance commercieel directeur staat aan het hoofd van de afdeling die de commerciële activiteiten van de onderneming tot uitvoering brengt. In de meeste gevallen zijn de commercieel directeuren actief binnen grotere bedrijven. Kleinere bedrijven hebben in de meeste gevallen een ervaren team commercieel medewerkers of een enkele commercieel medewerker voor de kleinere hoeveelheid taken.

Heb jij een commercieel directeur, maar is deze tijdelijk uitgeschakeld? Dan kan een freelance commercieel directeur je helpen. De freelance commercieel directeur bezit alle nodige ervaring om de taken van de uitgevallen directeur waar te nemen voor de benodigde duur. Uiteraard kun je ook met een freelance commercieel directeur aan de slag als je zelf (nog) geen commercieel directeur in huis hebt.

Wat doet een freelance commercieel directeur precies?

De freelance commercieel directeur staat aan het roer van een team commercieel medewerkers. In de meeste gevallen is de freelance commercieel directeur verantwoordelijk voor het realiseren, bijwerken en volgen van een verkoopstrategie. Deze professional is dan ook goed thuis in de wereld van sales, waar het in de basis allemaal om draait. De freelance commercieel directeur voert diverse onderzoeken uit op dit vlak, maar houdt zich ook bezig met de ontwikkeling van nieuwe verkoopplannen en –strategieën. De markt blijft veranderen, voor elke branche, en de verkooptechnieken moeten hierop aangepast worden. Dit valt onder de belangrijkste verantwoordelijkheden van de freelance commercieel directeur.

Veelzijdig takenpakket van de freelance commercieel directeur

De ervaren freelance commercieel directeur kan veel verschillende taken voor zijn of haar rekening nemen. Het is aan deze professional om effectief in te spelen op actuele verkoopcijfers, maar ook om nieuwe markten aan te boren en strategieën bij te stellen naar de ontwikkelingen op de markt. Een ervaren freelance commercieel directeur zet zich daarnaast in voor de opbouw en voortdurende uitbreiding van een netwerk. Uiteindelijk is er een sterk en veelzijdig netwerk nodig en het is vaak de freelance commercieel directeur die hiermee aan de slag gaat. In deze tijd betekent dit in veel gevallen ook dat deze professional actief is op LinkedIn en bij diverse netwerkbijeenkomsten.

Samenwerkingen van de freelance commercieel directeur

Een freelance commercieel directeur werkt in de meeste gevallen binnen een groter bedrijf. Hier is een commercieel team aanwezig en de freelance commercieel directeur is er om dit team te coachen, aan te sturen en te motiveren. Daarnaast zorgt de freelance commercieel directeur uiteraard ook voor de nodige input voor dit team en de noodzakelijke bijsturing. Veranderingen en ontwikkelingen worden met het team besproken, zodat de werkwijze snel kan worden aangepast wanneer de markt hierom vraagt.

De opleidingen van een freelance commercieel directeur

Een freelance commercieel directeur heeft in de meeste gevallen een opleiding gevolgd op HBO, WO of MBA niveau. Er zijn meerdere opleidingen die een goede basis vormen voor de professionele uitvoering van deze functie. Hierbij kan worden gedacht aan de opleidingen Facilitaire Dienstverlening, Sales & Verkoop, Management & Business, Marketing & product en Beleid & Organisatie.

De soft skills van een freelance commercieel directeur

Een goede freelance commercieel directeur heeft altijd een hoge opleiding genoten, maar dat alleen is niet voldoende voor een juiste uitvoering van de taken die bij de functie horen. Hiervoor heeft een freelance commercieel directeur ook de nodige soft skills nodig. Onder de meest voorkomende soft skills van freelance commercieel directeuren vinden we bijvoorbeeld:

 • Leiderschap skills
 • Conceptueel denkvermogen
 • Optimale besluitvaardigheid
 • Ambitieuze werkinstelling
 • Coachend vermogen

Heb jij een ervaren freelance commercieel directeur nodig?

Ben jij voor jouw bedrijf op zoek naar een ervaren freelance commercieel directeur, voor een relatief korte duur of voor langere tijd? Plaats je project online op het platform van Jellow. Er zijn 14.195, freelance commercieel directeuren bij Jellow aangesloten die jou uitstekend van dienst kunnen zijn. Deze professionals kunnen op jouw project reageren. De eerste reacties ontvang je in veel gevallen al binnen een dag. Als opdrachtgever bepaal je natuurlijk altijd zelf met welke freelance commercieel directeur jij het project aan wilt gaan.

631

Nieuwe freelancers
in October

5.273

Opdrachtgevers

14.195

Ingeschreven Commercieel directeurs

Vind direct jouw freelance Commercieel directeur!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
149 beoordelingen