Kies uit de 5% beste freelance Business development Manager

Krijg op basis van jouw opdracht een handgemaakte selectie van de beste en beschikbare freelance Business development Manager.

  • Direct contact met 2.983 Business development Manager freelancers
    Direct contact met freelancers, zonder tussenpersonen.
  • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
    Onbeperkt opdrachten plaatsen en inhuren zonder marges
  • Inhuren zonder marges
    Plaats je opdracht en ontvang binnen een dag de eerste reacties
T-Mobile Action Nederlandse Loterij Anne Frank stichting KNVB Gemeente Groningen

+3.324 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox

Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com

Marketing en operations Booking.com

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk met freelancers zoals een Business development Manager

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk met freelancers zoals een Business development Manager

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. 3.324 bedrijven en 2.983 Business development Manager freelancers bouwen met Jellow samen aan één eerlijk en kwalitatief netwerk, daar worden we allemaal beter van. De manier om samen snel te groeien en te kunnen beschikken over de juiste expertise zonder dat je de hulp van een intermediair nodig hebt.

Onbeperkt Business development Manager freelancers inhuren zonder marges

Onbeperkt Business development Manager freelancers inhuren zonder marges

Met Jellow krijg je direct en 24/7 toegang tot 2.983 freelancers die als Business development Manager actief zijn. Daarnaast heb je meteen toegang tot 45.565 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, gespecialiseerd van ZZP manager, tot jurist of developer. Neem zelf de regie en selecteer eenvoudig een freelancer Business development Manager die voor jou relevant is. Dat kan met de slimme software, of je kan een van de Jellowers vragen om je te helpen. Jellow is software mét een service.

Opzetten en uitbreiden van eigen freelance pool

Business development Manager freelancers zoeken met een freelancer pool

Met een freelancer pool behoud je de beste Business development Manager freelancers en raak je nooit meer gegevens kwijt. De basis regelen wij. Binnen no-time bouwen wij een pool voor jou met de beste Business development Manager freelancers in jouw vakgebied en jouw omgeving. Vervolgens breid je deze uit door Business development Manager freelancers uit te nodigen, waarmee jij in de toekomst graag zou willen samenwerken.

Zoek jij een business developement manager?

Wil je jouw commerciële activiteiten uitbreiden? Schakel dan de hulp van een freelance business development manager in. Die helpt je groeien en innoveren!

Wat doet een business development manager?

Een business development manager, of kortweg business developer, werkt op de salesafdeling en houdt zich bezig met het uitbreiden van commerciële activiteiten. Hij of zij onderhoudt direct contact met bestaande klanten, leads en andere relaties in zijn eigen klantportfolio. De focus ligt op de klant en de markt. Een business developer is altijd op zoek naar nieuwe manieren voor groei en/of innovatie binnen de bedrijfsvoering.

Jouw freelance business development manager is dan ook continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, waardoor snel schakelen tussen klantbehoefte en aanbod mogelijk is. Een business developer ontdekt nieuwe markten en stelt strategische toekomstplannen op om die te veroveren, signaleert trends en kansen en speelt daarop in. Het doel? Het concreet uitbreiden van jouw business.

Samenwerking tussen business development en salesEen business development manager vertaalt innovatie en technologie naar klantvoordeel en legt een basis voor zijn salesteam. Hij breidt de afzetmarkt uit, waarna de sales manager de nieuwe mogelijkheden die nieuwe markten en prospects bieden converteert. Teamwork is hier onmisbaar.Een goede business developer is de sparringspartner tussen de marketing,- sales- en researchafdelingen. Zijn collega’s zijn sales- en accountmanagers, projectmanagers en marketeers, maar ook analisten, vertegenwoordigers en product owners. Hij moet kennis van alle drie de vlakken hebben om met al deze professionals te kunnen schakelen, maar zich altijd focussen op de klant.Samen met zijn sales- en marketingcollega’s stelt hij prijsmodellen vast en biedt hij ondersteuning bij het verkennen van nieuwe markten. Om dat proces soepel te laten verlopen, onderhoudt hij partnerships die bij zijn portfolio passen. Hij is een geboren netwerker die contact heeft met relevante spelers in zijn werkveld, die hem nieuwe opdrachten en mogelijkheden opleveren. Om het vervolg van het zakelijke proces voor zijn salescollega’s makkelijker te maken, leidt en organiseert hij salesmeetings en traint en coacht hij zijn medewerkers.

De business development manager en jouw bedrijfsidentiteit

Of je nu een freelance business developer inhuurt voor een specifiek traject of voor langere tijd, het bewaken van de missie en visie van jouw organisatie is een belangrijk onderdeel van zijn takenpakket. Hij bewaakt de zakelijke visie en missie van jouw organisatie en helpt je deze verder te ontwikkelen. Het uitgangspunt is daarbij een combinatie van meer winst en klanttevredenheid, waarmee je een volwaardige markt opbouwt die zelfstandig en duurzaam groeit.

Competenties van een freelance business developer

Een goede freelance business development manager heeft engelengeduld. No means not yet is zijn devies, terwijl hij met inlevingsvermogen, een vlotte babbel en goede kennis van zaken van jouw leads klanten en van klanten ambassadeurs maakt. Er bestaat geen studie ‘Business Development’. Een goede business developer heeft het liefst een opleiding in commerciële of economische richting en is een mensenmens met uitstekende sociale vaardigheden.Misschien nog wel belangrijker is enkele jaren ervaring in sales. Een leidinggevende of coachende functie kan de juiste freelance business developer ook goed gebruiken, omdat het hem helpt zijn salespersoneel aan te sturen, te motiveren en te trainen.

Hier werkt een freelance business developer

Ieder bedrijf in de commerciële sector kan een (freelance) business development manager in de gelederen hebben. Het belangrijkste is een bedrijfsstrategie gericht op groei of innovatie, die de business developer kan aanjagen. De grootte van het bedrijf maakt daarbij niet uit – zowel start-ups als multinationals kunnen de skills van een business developer goed gebruiken. Kortom: ieder commercieel bedrijf met groeiambitie kan een freelance business development manager inhuren om de doelen te behalen.

Uurtarief van een freelance business developer

Tarieven tussen 100 en 150 euro per uur zijn gangbaar. Vaak is een freelance business development manager in te huren voor een specifieke klus of traject, zoals het ontginnen van een nieuwe markt in een bepaald gebied of het uitzetten van een nieuwe strategie. Daarom zijn ook projectprijzen een optie. Overleg met je freelance business developer via Jellow!

828

Nieuwe freelancers
in April

3.324

Opdrachtgevers

45.565

Ingeschreven freelancers

Vind direct jouw freelancer!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare zzp’ers.

Vind mijn freelancer

 

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen