Je vindt zelf de beste project management freelancers

Krijg toegang tot de beste 15.632 project management freelancers in Nederland en huur ze direct in.

 

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance project management
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance project management
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance project management

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste project management freelancers binnen handbereik

Altijd de beste project management freelancers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw project management freelancer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.603 opdrachtgevers en 61.910 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 15.632 binnen project management. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance project management expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om project management freelancers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om project management freelancers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste project management freelancers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 15.632 freelancers binnen project management, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante project management freelancer of plaats direct een freelance opdracht.

Rechtstreeks contact met project management freelancers

Rechtstreeks contact met project management freelancers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste project management freelancer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste project management freelancers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.910 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.910 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 61.910 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met project management:

Is een project management toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast project management ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 61.910 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance project management? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Op zoek naar een projectmanagement freelancer

Via het online freelance platform van Jellow vinden opdrachtgevers en freelancers elkaar voor hun freelance projectmanagement opdrachten. Ben jij op zoek naar een freelance projectmanager. Binnen ons netwerk kom jij snel in contact met goede ervaren projectmanagement freelancers. 

Heb je helder voor ogen wat voor freelance professional je nodig hebt voor je opdracht? Wanneer je opdracht is omschreven kun je via Jellow’s slimme software online zoeken in ons netwerk naar de freelancer, die het meest geschikt is voor jouw opdracht. In korte tijd maak je zelf een shortlist van projectmanagement freelance kandidaten, die snel willen starten met jouw klus. Wil je de freelancers niet zelf selecteren of vind je het fijn om hier hulp bij te krijgen?

Wij helpen je graag, want op basis van jouw opdrachtomschrijving komen we dan snel tot een selectie van goede freelancers. Binnen 24 uur heb je meestal al de eerste reacties binnen. Bij Jellow heb je daarnaast als opdrachtgever altijd direct contact met de freelancer, zonder tussenpersonen, zodat je eenvoudig de projectmanagement opdracht en aanvullende wensen en voorwaarden kunt bespreken. Wil je liever eerst overleggen over de te volgen stappen en je opdracht? Wij helpen je graag!

In welke vakgebieden zijn projectmanagement freelancers doorgaans actief?

Het Jellow netwerk herbergt meer dan 15.632 freelancers, die werken binnen de sector projectmanagement. De diversiteit is groot in opleidingsniveau, ervaringsniveau en specifieke branche-ervaring. Dit komt doordat de freelancers flexibel en op projectbasis inzetbaar zijn en veel verschillende ervaringen hebben opgedaan. Zo vind je altijd de geschikte kandidaat voor jou opdracht. In ons netwerk vind je o.a. de volgende functietitels: projectmanager, projectplannen, projectmedewerker, agile projectmanager, projectleiders, ict projectmanager, projectmanagement ondersteuner en projectcoordinator

Welke specialisaties hebben de projectmanagement freelancers in het Jellow freelance netwerk?

Bij Jellow werken de projectmanagement freelancers in alle sectoren binnen de zakelijke dienstverlening. De meestvoorkomende sectoren zijn: IT, Constructie, Management, Overheid, Marketing, Onderwijs, Finance, Development, Communicatie.

Hoe vind je de juiste projectmanagement freelancer voor jouw opdracht? 

Wanneer je een opdracht hebt, waarvoor je een freelancer zoekt heb je meestal al een duidelijk beeld voor ogen aan welke vereisten de freelancer dient te voldoen voor een succesvol verloop van de opdracht. Zoek je specifieke vaardigheden, kennis of ervaringen binnen een bepaalde branche? Of heb je juist wensen v.w.b. thuiswerken of werken op locatie?

Om de juiste freelancer voor jouw projectmanagementopdracht te vinden is het belangrijk de opdracht vooraf goed in kaart te brengen. Een uitgebreide opdrachtomschrijving is hiervoor het begin. Op basis van je opdrachtomschrijving zal de eerste freelancerselectie gemaakt worden. Twijfel je over de inhoud van de omschrijving? Dan kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We helpen je graag om de opdracht vorm te geven. Wanneer de omschrijving compleet en akkoord is, dan zetten we de opdracht uit onder de beschikbare best passende freelancers.

Meestal zien we dat je al binnen 24 uur de eerste reacties van freelancers ontvangt. Vervolgens is het aan jou, de opdrachtgever, om in een 1-op-1 contact met de geschikte freelance kandidaten de opdracht te bespreken. Uiteraard is het ook belangrijk om vooraf in detail de voorwaarden te bespreken, zodat dit achteraf niet voor ruis op de lijn kan zorgen. Op deze manier is het mogelijk om bij Jellow al binnen één dag de freelancer te vinden voor jouw opdracht. Vandaag gevonden, morgen al aan de slag!

Beschrijf de opdracht voor de projectmanagement freelancer zo duidelijk mogelijk

Met een zo compleet mogelijke opdrachtomschrijving is het voor freelancers ook gemakkelijker om in te schatten of de aangeboden opdracht overeenkomt met hun kwaliteiten en ervaring. Hierdoor heb je dan ook de grootste kans dat de reacties van de freelance projectmanagers op jouw opdracht inhoudelijk en relevant zullen zijn. Dit bespaart uiteindelijk voor de opdrachtgever en de freelancer tijd en geld. Een heldere opdrachtomschrijving is dan ook een vorm van goed opdrachtgeverschap die we bij Jellow belangrijk vinden. Om je opdrachtomschrijving zo volledig mogelijk te maken kun je de volgende onderdelen opnemen:

 • Het verwachte eindresultaat
 • Welke vaardigheden, competenties, certificeringen, denk- en opleidingsniveau zijn nodig?
 • Is specifieke werkervaring een vereiste? 
 • Het aantal uur per week 
 • De duur van de opdracht (bijvoorbeeld 7 maanden lang fulltime, of voor een periode van 13 weken 2 dagen per week) 
 • Denk ook aan praktische zaken: Werkt de freelance professional in teamverband of alleen? Wordt verwacht dat de freelancer op kantoor werkt of vanuit huis? Geldt er een reiskostenvergoeding of eventuele andere vergoedingen? 

Weet je niet zeker of de juiste projectmanagement freelancer voor jouw opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

738

Nieuwe freelancers
in June

5.603

Opdrachtgevers

15.632

Ingeschreven project management freelancers

Vind direct jouw freelance project management!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen