Je vindt zelf de beste freelance Webdesigner

Krijg toegang tot de beste 1.228 freelance Webdesigners in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Webdesigners Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Webdesigners Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Webdesigners Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Webdesigners KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Webdesigners Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Webdesigners

+4.197 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Webdesigners

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Webdesigners

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste freelance Webdesigners binnen handbereik

Altijd de beste freelance Webdesigners binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Webdesigner. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.197 opdrachtgevers en 49.727 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 1.228 Webdesigners.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance Webdesigners te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance Webdesigners te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Webdesigner voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 1.228 Webdesigners, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Webdesigner, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance Webdesigners

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Webdesigner is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance Webdesigners. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

Jellow Jaarlijks

Doorlopend freelancers vinden en bouwen aan jouw freelance pool.

euro per maand (excl. btw)

Specialist spreken

 • 12 opdrachten per jaar delen
 • Toegang voor jou en een collega
 • Ondersteuning door Jellow
 • Optioneel: contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 49.727 freelancers
 • Eigen freelance pool
Meest gekozen

Jellow Go

Direct en vrijblijvend één opdracht delen. Gratis als je niet de juiste freelancer vindt.

euro per gewerkt uur (excl. btw)

Direct starten

 • Vind je niet de juiste freelancer? Dan hoef je niets te betalen
 • Toegang voor jou en een collega
 • Optioneel: ondersteuning door Jellow
 • Contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 49.727 freelancers
 • Eigen freelance pool

Jellow Enterprise

Voor bedrijven die actief werken met een freelance pool en meer dan 12 freelancers per jaar inhuren.

euro per maand (excl. btw)

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Toegewezen contactpersoon
 • Vanaf 2 gebruikersaccounts
 • Optioneel: contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 49.727 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met Webdesigners:

Is een Webdesigner toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Webdesigners ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 49.727 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance Webdesigners? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Freelance Webdesigner

Een webdesigner is dé persoon die zorgt voor de vormgeving van een website of webwinkel. We leven in een tijd waarin elk bedrijf eigenlijk een website nodig heeft. Toch is het niet eenvoudig om een goede, sterke en duidelijke website te bouwen. De website moet immers aan veel eisen voldoen. Zo moet een zakelijke website passen bij het imago van het bedrijf, deze moet gebruiksvriendelijk zijn, uniek en pakkend. De website moet niet alleen zichtbaar in orde zijn, maar ook de techniek achter de website moet goed in elkaar steken. Een webdesigner kan hier uitstekend bij helpen.

Wat doet een webdesigner precies?

Eenvoudig gezegd zorgt een webdesign voor de complete vormgeving van een zakelijke website of een webwinkel. De webdesigner werkt hierbij volledig op basis van de wensen en eisen van de klant. Een bestaand bedrijf zal een website willen in de eigen huisstijl, waarbij herkenbaarheid een belangrijke rol speelt. Nieuwe ondernemingen, die vaak nog geen vaste huisstijl hebben, willen vooral een design dat de doelgroep aanspreekt en dat compleet anders is als dat van de concurrent. Een ervaren webdesigner luistert naar de doelen en wensen van de opdrachtgever. Op basis daarvan wordt een ontwerp gemaakt, waarbij uiteraard niet alleen veel aandacht is voor de uiteindelijke uitstraling, maar ook voor de techniek.

Zaken waar een webdesigner rekening mee houdt

Een ervaren webdesigner zorgt op de eerste plaats voor een product dat passend is aan de ideeën van het bedrijf. Hierbij wordt ook het beschikbare budget nauwlettend in de gaten gehouden. Binnen het webdesign zorgt de webdesigner voor een sterke structuur, een optimale gebruiksvriendelijkheid en – indien gewenst – een duidelijke herkenbaarheid. De webdesigner let onder meer op kleurstellingen, op de totale lay-out van de website en het toepassen van de juiste programmeertaal. Tegenwoordig is het vaak wenselijk om interactieve onderdelen toe te voegen aan de website. Ook hier besteedt de webdesigner goede aandacht aan, waardoor er een eindresultaat ontstaat dat echt aan alle wensen en eisen voldoet.

Anders dan de standaard templates

Het doel van een ervaren webdesigner is het neerzetten van een unieke, herkenbare website die goed werkt. Gebruiksvriendelijkheid is heel belangrijk, maar het is ook belangrijk dat de website onderscheidend is. Bedrijven die zelf een website bouwen op basis van een standaard, eenvoudig programma hebben vaak de keuze uit enkele standaard templates voor een standaard design. Juist omdat hierin alles standaard is, is de website onvoldoende onderscheidend. Hetzelfde design wordt bij meerdere partijen gezien. Een ervaren webdesigner zorgt ervoor dat de website wél onderscheidend is, waardoor het resultaat ook perfect kan worden aangepast op zowel de doelgroep als het bedrijf zelf.

Waar werken webdesigners?

Webdesigners kun je overal tegenkomen. Een deel van de ervaren webdesigners is actief voor een bedrijf, in loondienst. Deze bedrijven hebben zich geheel of gedeeltelijk gespecialiseerd in het maken van websites en webwinkels voor hun klanten. Webdesigners die werken op freelancebasis of als ZZP’er kunnen door elk bedrijf worden ingeschakeld. Zij werken vaak intern bij het bedrijf voor de duur van het project, maar het komt ook voor dat zij voor het grootste deel op hun eigen (privé) werkplek werken en regelmatig de opdrachtgever bezoeken voor overleg.

De opleidingen van een webdesigner

Het beroep van webdesigner valt in de sector IT en Software Development. Een ervaren webdesigner heeft dan ook vaak een opleiding in de IT, maar dit is niet noodzakelijk. De meeste webdesigners zijn in het bezit van een diploma op MBO of HBO niveau. Toch zien we dat de meeste webdesigners autodidactisch zijn. Zij hebben de kunst van het designen zelf eigen gemaakt, door vooral veel ervaring op te doen.

De soft skills van een webdesigner

Het is wel belangrijk dat een goede webdesigner beschikt over enkele soft skills. Soft skills die we vaak tegenkomen bij de meest ervaren en succesvolle webdesigners zijn:

 • Klantgerichtheid
 • Innovatieve denkwijze
 • Flexibiliteit
 • Creatief denkvermogen
 • Accuratesse

Heb jij een ervaren webdesigner nodig?

Wil jij een nieuwe website laten ontwerpen of wil je de bestaande zakelijke website laten optimaliseren? Een webdesigner kan je helpen. Bij Jellow kun je eenvoudig online je opdracht plaatsen. Binnen 24 uur ontvang je vaak al de eerste reacties van ervaren webdesigners. Zo kun je via Jellow altijd snel en makkelijk de juiste webdesigner voor jouw project inschakelen.

207

Nieuwe freelancers
in december

4.197

Opdrachtgevers

1.228

Ingeschreven Webdesigners

Vind direct jouw freelance Webdesigner!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,4 / 5
84 beoordelingen