Je vindt zelf de beste freelance seo specialist

Krijg toegang tot de beste 6.272 freelance seo specialisten in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance seo specialisten
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance seo specialisten
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance seo specialisten

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste freelance seo specialisten binnen handbereik

Altijd de beste freelance seo specialisten binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance seo specialist. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.489 opdrachtgevers en 61.086 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 6.272 seo specialisten.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance seo specialisten te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance seo specialisten te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance seo specialist voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 6.272 seo specialisten, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance seo specialist, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance seo specialisten

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance seo specialist is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance seo specialisten. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.086 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.086 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 61.086 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met seo specialisten:

Is een seo specialist toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast seo specialisten ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 61.086 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance seo specialisten? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Freelance SEO specialist

Een freelance SEO specialist zet zich voor een bedrijf in om de online vindbaarheid te verbeteren. SEO, ook wel bekend als Search Engine Optimization, mag niet worden verward met SEA. Een SEA specialist houdt zich bezig met adverteren op de zoekmachines. De freelance SEO specialist daarentegen houdt zich bezig met, onder meer, het bereiken van hoge posities in de organische resultaten van Google en andere zoekmachines. Organische resultaten zijn resultaten waarvoor niet betaald is, zoals wel het geval is bij de zoekmachine advertenties. Wil jij de online vindbaarheid van jouw bedrijf verbeteren? Dan kan een freelance SEO specialist je uitstekend van dienst zijn.

Wat doet een freelance SEO specialist precies?

Een freelance SEO specialist houdt zich bezig met de meest uiteenlopende activiteiten om een betere online vindbaarheid te bevorderen. Meerdere factoren hebben invloed op de vindbaarheid van een website op internet. Hierbij kun je onder meer denken aan de website content, de laadsnelheid van de website, social media en online reviews. De combinatie van factoren moet goed zijn voor een maximale vindbaarheid. De freelance SEO specialist kan zich op meerdere factoren, of alle factoren samen, focussen om een bedrijf online beter vindbaar te maken. Een betere online vindbaarheid zorgt in de regel voor meer websitebezoeken en deze websitebezoeken zorgen uiteindelijk voor meer verkopen, en dus meer omzet. 

On site en off site SEO activiteiten van de freelance SEO specialist

Een ervaren freelance SEO specialist verdeelt de aandacht meestal tussen de on site en de off site SEO activiteiten. On site SEO activiteiten zijn zaken die op de website zelf geregeld worden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het publiceren van blogs waarin de juiste aandacht aan SEO wordt besteed. Dit kan onder meer door het gebruik van de juiste keywords en het toevoegen van een goede indeling. Daarnaast zijn er ook off site SEO activiteiten, dus de activiteiten die wel worden ondernomen, maar niet op de eigen website. Hierbij kan worden gedacht aan de activiteiten die plaatsvinden op social media of aan het verkrijgen van links op websites van relevante derden. 

De freelance SEO specialist voert veel onderzoeken uit

Het is belangrijk om meerdere onderzoeken uit te voeren als je wilt zorgen voor een optimale online vindbaarheid. Een deel van de werkzaamheden van een freelance SEO specialist bestaat dan ook uit het uitvoeren van onderzoeken. Hierbij kun je denken aan een zoekwoordenonderzoek, waarbij wordt gekeken op welke zoekwoorden content gericht moet zijn. Er kan ook worden gedacht aan onderzoek naar de markt, naar zoekersgedrag en naar de manier waarop de concurrent SEO aanpakt. 

De opleidingen van een freelance SEO specialist

De freelance SEO specialist heeft in de meeste gevallen een opleiding op HBO niveau afgerond. Hierin zien we de opleidingen op het gebied van communicatie en media vooral veel voorkomen. Daarnaast komen ook creatieve opleidingen, marketingopleidingen en studies in de journalistiek voorbij. Een gerichte SEO opleiding is er op dit moment ook niet. De wereld van SEO blijft in ontwikkeling en blijft veranderen. De meeste freelance SEO specialisten kiezen er dan ook voor om met regelmaat opfriscursussen te volgen, zoals bij Google.

De soft skills van een freelance SEO specialist

Een ervaren freelance SEO specialist heeft niet alleen een goede opleiding, maar heeft vooral ook sterk ontwikkelde soft skills. Onder de meest voorkomende soft skills van freelance SEO specialisten vinden we bijvoorbeeld:

 • Creatieve werkwijze
 • Uitstekend doorzettingsvermogen
 • Flexibele werkinstelling
 • Analytisch denkvermogen
 • Puzzelaar

Heb jij een ervaren freelance SEO specialist nodig?

Ben jij voor jouw bedrijf op zoek naar een freelance SEO specialist die de online vindbaarheid van jouw bedrijf kan optimaliseren? Dan vind je de juiste professional snel en makkelijk online, via het platform van Jellow. Je kunt direct jouw opdracht online plaatsen. Ervaren freelance SEO specialisten die aan jouw vraag voldoen kunnen hierop reageren. In de meeste gevallen gebeurt dit al binnen 24 uur na plaatsing. Je kunt vervolgens zelf kiezen met welke freelance SEO specialist jij gaat werken.

 

602

Nieuwe freelancers
in March

5.489

Opdrachtgevers

6.272

Ingeschreven seo specialisten

Vind direct jouw freelance seo specialist!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen