Je vindt zelf de beste freelance sea specialist

Krijg toegang tot de beste 547 freelance sea specialisten in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance sea specialisten Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance sea specialisten Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance sea specialisten Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance sea specialisten KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance sea specialisten Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance sea specialisten

+4.043 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance sea specialisten

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance sea specialisten

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste freelance sea specialisten binnen handbereik

Altijd de beste freelance sea specialisten binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance sea specialist. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.043 opdrachtgevers en 48.854 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 547 sea specialisten.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance sea specialisten te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance sea specialisten te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance sea specialist voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 547 sea specialisten, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance sea specialist, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance sea specialisten

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance sea specialist is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance sea specialisten. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met sea specialisten:

Is een sea specialist toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast sea specialisten ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 48.854 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance sea specialisten? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Zoek je een freelance SEA specialist?

Een freelance SEA specialist houdt zich bezig met betaalde advertentiemogelijkheden op het internet. De meest bekende variant is natuurlijk de betaalde advertentie binnen Google. Deze advertenties worden weergegeven boven de zogenaamde organische (gratis) weergaven op een zoekopdracht. Daarnaast kan een freelance SEA specialist zich ook in het bijzonder focussen op betaalde advertentiecampagnes op andere zoekmachines, zoals Bing en Yahoo. Dit is uiteraard afhankelijk van de specifieke wensen van het bedrijf waarvoor de freelance SEA specialist zich inzet.

Waar zet een freelance SEA specialist zich voor in

Een freelance SEA specialist zet zich in de meeste gevallen in om, door middel van betaalde advertenties in zoekmachines, de bedrijfsomzet te verhogen. De betaalde advertenties die door de freelance SEA specialist worden ingezet zijn bedoeld om een betere vindbaarheid te realiseren, met als doel om de verkopen te optimaliseren. Het is belangrijk om het werk van een freelance SEA specialist niet te verwarren met het werk van een freelance SEO specialist. SEA staat voor Search Engine Advertising en SEO staat voor Search Engine Optimization. Beide varianten vallen onder Search Engine Marketing, ook wel SEM genoemd. Het belangrijkste verschil is dat SEA zich focust op betaalde advertenties, terwijl SEO zich focust op het verkrijgen van goede organische posities in zoekmachines.

Waar houdt een freelance SEA specialist zich mee bezig?

Het belangrijkste doel van een freelance SEA specialist is het behalen van de doelstellingen van een bedrijf met behulp van betaalde advertenties op zoekmachines. Daarnaast zijn er uiteraard meer zaken waar een ervaren freelance SEA specialist zich mee bezig houdt. Binnen het takenpakket vinden we onder meer de volgende taken:

 • SEA campagnes inrichten en beheren
 • Uitwerken en uitvoeren van SEA strategieën
 • Uitvoeren van zoekwoordonderzoeken
 • Analyseren van zoekgedrag van doelgroepen
 • Managementadvisering en –aanbevelingen
 • RLSA campagnes implementeren
 • Campagnedata analyseren
 • Retargeting implementeren

Samenwerkingen met een freelance SEA specialist

Een freelance SEA specialist voert de taken voor een deel geheel zelfstandig uit. Daarnaast werkt een SEA expert in de meeste gevallen ook samen met diverse andere professionals binnen het bedrijf. Vaak werkt een freelance SEA specialist samen met e-commerce managers, SEO experts, productmanagers en (online) marketeers. In de regel is het dan ook zo dat een freelance SEA specialist onderdeel uitmaakt van een compleet (online marketing) team om een maximaal resultaat uit de inzet te halen.

De opleiding van een freelance SEA specialist

In Nederland kennen we geen SEA opleiding, maar er zijn wel diverse SEA trainingen en cursussen te volgen voor iedereen die zich wil gaan inzetten als SEA specialist. Verreweg de meeste SEA specialisten gaan aan de slag met betaalde advertenties op Google. Speciaal voor deze toekomstig freelance SEA specialisten heeft Google diverse trainingen online geplaatst, welke op eigen tempo kunnen worden gevolgd. Uiteraard zijn er wel een aantal opleidingen die voor een freelance SEA specialist een uitstekende basis vormen. Dit zijn onder meer opleidingen op het gebied van:

 • Online marketing
 • Marketing
 • Communicatiewetenschappen
 • Marketing management
 • Communicatie

De soft skills van een freelance SEA specialist

Een freelance SEA specialist kan dus diverse achtergronden hebben als het om opleiding gaat. Freelance SEA specialisten bezitten wel een set soft skills die goed van pas komen bij het professioneel uitvoeren van hun werkzaamheden. Onder deze soft skills vallen bijvoorbeeld:

 • Analytische, organisatorische, projectmanagement- en tijdmanagementvaardigheden
 • Doelgericht
 • Prestatie- en KPI-gedreven, analytische mindset
 • Mogelijkheid om autonoom te werken
 • Sterk in teamwork
 • Vermogen om creatief en strategisch te denken
 • Vermogen om problemen te identificeren en op te lossen
 • Uitstekende interpersoonlijke vaardigheden

Schakel direct een ervaren freelance SEA specialist in

Een ervaren freelance SEA specialist zorgt voor de beste prestaties door middel van betaalde advertenties in zoekmachines. Search Engine Advertising is een breed en veelzijdig gebied. Ben jij op zoek naar een ervaren freelance SEA specialist? Plaats dan direct jouw opdracht bij Jellow. Bij ons bereik je maar liefst 547 sea specialist freelancers specialisten die zich graag inzetten voor jouw bedrijf. Al binnen 24 uur na het plaatsen van je opdracht kun je de eerste reacties verwachten.

1.050

Nieuwe freelancers
in oktober

4.043

Opdrachtgevers

547

Ingeschreven sea specialisten

Vind direct jouw freelance sea specialist!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen