Je vindt zelf de beste freelance Online marketing Consultant

Krijg toegang tot de beste 3.077 freelance Online marketing consultants in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Online marketing consultants Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Online marketing consultants Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Online marketing consultants Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Online marketing consultants KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Online marketing consultants Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Online marketing consultants

+4.043 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Online marketing consultants

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Online marketing consultants

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste freelance Online marketing consultants binnen handbereik

Altijd de beste freelance Online marketing consultants binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Online marketing Consultant. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.043 opdrachtgevers en 48.854 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 3.077 Online marketing consultants.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance Online marketing consultants te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance Online marketing consultants te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Online marketing Consultant voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 3.077 Online marketing consultants, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Online marketing Consultant, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance Online marketing consultants

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Online marketing Consultant is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance Online marketing consultants. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met Online marketing consultants:

Is een Online marketing Consultant toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Online marketing consultants ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 48.854 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance Online marketing consultants? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Marketing consultant

Een marketing consultant is een expert in effectieve marketing. Tegenwoordig vindt een groot deel van de marketing activiteiten online plaats. Hierin zijn tal van mogelijkheden. Hierbij worden diverse tools en programma’s gebruikt. Veel bedrijven willen de doelgroep bereiken door middel van effectieve online marketing, maar weten niet goed hoe zij dit aan moeten pakken. Een marketing consultant kan hierbij helpen. De ervaren marketing consultant weet alles van onder meer het bereiken van een optimale online vindbaarheid, het realiseren van effectieve marketing en het toepassen van de juiste marketing tools.

Wat doet een marketing consultant precies?

Een marketing consultant heeft zich gespecialiseerd op diverse gebieden, zoals retargeting, SEA en SEO. Online vindbaarheid is voor bedrijven heel belangrijk, zeker in deze tijd. Een ervaren marketing consultant biedt advies en ondersteunt bij het opzetten van een effectieve strategie. Voor bedrijven is het in de meeste gevallen het belangrijkste doel om de conversie te verbeteren en daarnaast kwalitatief hoogwaardige leads te genereren. Een ervaren marketing consultant gaat hiermee aan de slag en zorgt ervoor dat de doelen worden bereikt door een goed doordachte marketing strategie in te zetten.

Veel vormen van online marketing

De focus van de meeste bedrijven ligt tegenwoordig op online marketing. Het is dan ook zo dat verreweg de meeste doelgroepen online te treffen zijn. Dit betekent dat internet in deze tijd dé plaats is waar de doelgroep effectief bereikt kan worden. Het daadwerkelijk bereiken van deze doelgroep kan op verschillende manieren. Online marketing kent veel takken en richtingen waarop gefocust kan worden. Onder meer de volgende zaken vallen onder online marketing.

 • Social media campagnes
 • SEO en SEA
 • Digitale nieuwsbrieven
 • Blogs en vlogs
 • Online brochures

Welke taken heeft een marketing consultant?

Een marketing consultant heeft een breed en veelzijdig takenpakket. Dit takenpakket is vaak afhankelijk van de specifieke inzet van de marketing consultant. Wanneer je deze professional inschakelt, dan kun je erop rekenen dat je een marketingadvies ontvangt op basis van jouw specifieke wensen en eisen. Ditzelfde geldt voor de professionele ondersteuning. Consulting is maatwerk. Een marketing consultant biedt advisering, begeleiding en professionele ondersteuning op tal van vlakken binnen de marketing strategie. Hierbij kan worden gedacht aan onder meer e-mailmarketing, SEO en SEA, conversie optimalisatie, social media en webdesign.

Een marketing consultant denkt met het bedrijf mee

Een ervaren marketing consultant past de dienstverlening altijd aan op de opdrachtgever. Deze professional is een adviseur met brede kennis van zaken en stelt vast waarmee de opdrachtgever daadwerkelijk geholpen is. Het positioneren van een merk, een dienst of een product is zonder twijfel maatwerk. Dit betekent dat een marketing consultant goed kennismaakt met de opdrachtgever en de specifieke doelen. Ideeën worden besproken en de marketing consultant denkt mee over de wegen die het best bewandeld kunnen worden in de complexe wereld van marketing.

De opleidingen van een marketing consultant

De opleidingen van marketing consultants zijn uiteenlopend. In de meeste gevallen gaat het om een opleiding op minimaal HBO niveau, maar er zijn ook enkele opleidingen die op MBO niveau worden gevolgd. Opleidingen die we vaker tegenkomen zijn: Social Media Marketing, Google Data Studio – Digital Marketing, Digital Marketing Strategie – Online Marketing en Marketing en Product. Daarnaast zijn er ook enkele trainingen die we bij marketing consultants vaker voorbij zien komen. Het gaat dan onder meer om de trainingen TOM (Training Online Marketing) en de Google Analytics Training.

De soft skills van een marketing consultant

Marketing consultants hebben een adviserende rol, maar werken in de meeste gevallen ook vanuit de verkoopmentaliteit. Vanuit de opleiding hebben zij veel kennis van diverse vormen van marketing, maar zij hebben uiteraard ook passende soft skills nodig. Onder de meest belangrijke soft skills van marketing consultants vinden we:

 • Intellectueel
 • Klantgericht
 • Ondernemend
 • Analytisch denkvermogen
 • Conventioneel

Heb jij een ervaren marketing consultant nodig?

Ben jij op zoek naar een ervaren marketing consultant voor jouw bedrijf? Onder de bij Jellow aangesloten freelancers en ZZP’ers zijn diverse goed opgeleide, ervaren marketing consultants te vinden. Plaats je opdracht online en je ontvangt binnen 24 uur vaak al de eerste reacties. Kies vervolgens zelf met welke marketing consultant jij aan de slag wilt. Zo vind je altijd makkelijk de beste professional voor jouw project bij via Jellow.
Er zijn op dit moment 3.077 Online marketing Consultant freelancers beschikbaar.

1.050

Nieuwe freelancers
in oktober

4.043

Opdrachtgevers

3.077

Ingeschreven Online marketing consultants

Vind direct jouw freelance Online marketing Consultant!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen