Je vindt zelf de beste freelance Online marketeer

Krijg toegang tot de beste 21.928 freelance Online marketeers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Online marketeers
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Online marketeers
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Online marketeers

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste freelance Online marketeers binnen handbereik

Altijd de beste freelance Online marketeers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Online marketeer. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.653 opdrachtgevers en 62.446 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 21.928 Online marketeers.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance Online marketeers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance Online marketeers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Online marketeer voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 21.928 Online marketeers, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Online marketeer, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance Online marketeers

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Online marketeer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance Online marketeers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 62.446 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 62.446 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 62.446 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met Online marketeers:

Is een Online marketeer toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Online marketeers ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 62.446 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance Online marketeers? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Freelance online marketeer

Een freelance online marketeer kan alle online marketing voor een bedrijf verzorgen. Online marketing activiteiten worden uitgevoerd volgens een marketingstrategie, welke door de freelance online marketeer kan worden ontwikkeld en toegepast. Online marketeers staan ook wel bekend als digital marketeers of internet marketeers. Uiteindelijk zijn deze professionals verantwoordelijk voor het voeren van alle online marketing voor een onderneming. Dit betekent dat de freelance online marketeer zowel het strategische deel als het uitvoerende deel voor de rekening neemt.

Waarom wordt de freelance online marketeer ingezet?

Bedrijven zetten een freelance online marketeer in om de online doelstellingen van de onderneming te behalen. De wereld van online marketing is zeer veelzijdig. Eigenlijk wordt deze term gebruikt voor alle soorten technieken die worden toegepast om bedrijven, diensten en producten online onder de juiste aandacht te brengen. Dit kan onder meer door middel van een website of webwinkel, door middel van SEO en SEO en door middel van de inzet van sociale kanalen, zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Een freelance online marketeer ontwikkelt een strategie waarmee het bedrijf en de producten en diensten op de juiste wijze onder de aandacht worden gebracht bij de juiste doelgroep. De online doelstellingen worden vastgesteld, vaak in samenwerking met het bedrijf zelf, waarna effectief wordt gewerkt aan een online marketingplan voor het behalen van de gestelde doelen. Ook voor freelance marketing managers, freelance marketing directors en freelance content managers ben je bij Jellow aan het juiste adres.

Wat zijn de taken van een freelance online marketeer?

Het takenpakket van de freelance online marketeer is niet standaard. Dit wil zeggen dat niet elke online marketeer aan de slag kan met dezelfde soort online marketing. Wel is het zo dat een aantal taken worden omschreven als standaard voor de freelance marketeer. Zo kan de freelance marketeer:

De actuele online stand van zaken analyseren
Een slimme marketingstrategie opzetten
De markt en de doelgroep onderzoeken en analyseren
Conversies optimaliseren
Meer verkeer naar de website of webwinkel realiseren
Marketingbudgetten inrichten en beheren
Bedrijf, product en / of dienst online positioneren

Freelance online marketeers en andere professionals

In bepaalde gevallen is een freelance online marketeer zo veelzijdig in zijn of haar kennis en ervaring dat er een totaalpakket aan diensten kan worden geboden. In andere gevallen zal de online marketeer een beroep moeten doen op andere professionals. Er wordt dan samengewerkt met andere specialisten om de gestelde doelen te bereiken. Zo werken freelance online marketeers vaak samen met UI / UX designers, webdevelopers, copywriters en bloggers.

Wat kan een freelance online marketeer nog meer voor je doen?

Wanneer je een freelance online marketeer in wilt zetten voor je bedrijf, dan is het goed om te kijken naar de taken die door deze professional uitgevoerd moeten worden. Zo kun je de juiste freelance online marketeer selecteren op basis van de taken die jij uitgevoerd wilt hebben. Hierbij kun je denken aan de volgende taken:

 • Checken van Google Search Console
 • Uitvoeren van A/B tests
 • Oplossen van Error 404 meldingen
 • Checken van de snelheid en functionaliteit van de website
 • Optimaliseren van de snelheid en functionaliteit
 • Opsporen van nieuw aan te spreken marketingkanalen
 • Inrichten van online marketingcampagnes

De soft skills van een freelance online marketeer

Een freelance online marketeer kan verschillende opleidingen hebben gevolgd. Er zijn meerdere marketing- en communicatieopleidingen op verschillende niveaus. Daarnaast is het goed om te letten op de soft skills van een ervaren online marketeer. Een goede freelance online marketeer kan goed netwerken, is creatief in zowel denken als doen, heeft een analytisch en strategisch vermogen, volgt zijn of haar nieuwsgierigheid en werkt datagericht.

Vind de juiste freelance online marketeer bij Jellow

Wil jij een freelance online marketeer inzetten om jouw bedrijf, product en / of dienst sterker te maken in de online wereld? Zoek jij dé professional die jouw onderneming laat groeien en de online aanwezigheid op alle vlakken optimaliseert? Bij Jellow vind je gegarandeerd de juiste freelance online marketeer, die effectief aan de slag gaat met het bereiken van jouw doelstellingen. Direct een freelance online marketeer inschakelen? Start nu met zoeken bij Jellow. Er staan 3.157 online marketeer freelancers voor je klaar! Kijk ook eens naar onze freelance CRM specialisten, freelance brandmanagers en freelance propositie marketeers.

286

Nieuwe freelancers
in July

5.653

Opdrachtgevers

21.928

Ingeschreven Online marketeers

Vind direct jouw freelance Online marketeer!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen