Je vindt zelf de beste freelance Online marketeer

Krijg toegang tot de beste 3.522 freelance Online marketeers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Online marketeers Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Online marketeers Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Online marketeers Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Online marketeers KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Online marketeers Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Online marketeers

+4.043 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Online marketeers

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Online marketeers

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste freelance Online marketeers binnen handbereik

Altijd de beste freelance Online marketeers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Online marketeer. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.043 opdrachtgevers en 48.854 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 3.522 Online marketeers.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance Online marketeers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance Online marketeers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Online marketeer voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 3.522 Online marketeers, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Online marketeer, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met  freelancers

Rechtstreeks contact met freelance Online marketeers

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Online marketeer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance Online marketeers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met Online marketeers:

Is een Online marketeer toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Online marketeers ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 48.854 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance Online marketeers? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Freelance online marketeer

Een freelance online marketeer kan alle online marketing voor een bedrijf verzorgen. Online marketing activiteiten worden uitgevoerd volgens een marketingstrategie, welke door de freelance online marketeer kan worden ontwikkeld en toegepast. Online marketeers staan ook wel bekend als digital marketeers of internet marketeers. Uiteindelijk zijn deze professionals verantwoordelijk voor het voeren van alle online marketing voor een onderneming. Dit betekent dat de freelance online marketeer zowel het strategische deel als het uitvoerende deel voor de rekening neemt.

Waarom wordt de freelance online marketeer ingezet?

Bedrijven zetten een freelance online marketeer in om de online doelstellingen van de onderneming te behalen. De wereld van online marketing is zeer veelzijdig. Eigenlijk wordt deze term gebruikt voor alle soorten technieken die worden toegepast om bedrijven, diensten en producten online onder de juiste aandacht te brengen. Dit kan onder meer door middel van een website of webwinkel, door middel van SEO en SEO en door middel van de inzet van sociale kanalen, zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Een freelance online marketeer ontwikkelt een strategie waarmee het bedrijf en de producten en diensten op de juiste wijze onder de aandacht worden gebracht bij de juiste doelgroep. De online doelstellingen worden vastgesteld, vaak in samenwerking met het bedrijf zelf, waarna effectief wordt gewerkt aan een online marketingplan voor het behalen van de gestelde doelen. Ook voor freelance marketing managers, freelance marketing directors en freelance content managers ben je bij Jellow aan het juiste adres.

Wat zijn de taken van een freelance online marketeer?

Het takenpakket van de freelance online marketeer is niet standaard. Dit wil zeggen dat niet elke online marketeer aan de slag kan met dezelfde soort online marketing. Wel is het zo dat een aantal taken worden omschreven als standaard voor de freelance marketeer. Zo kan de freelance marketeer:

De actuele online stand van zaken analyseren
Een slimme marketingstrategie opzetten
De markt en de doelgroep onderzoeken en analyseren
Conversies optimaliseren
Meer verkeer naar de website of webwinkel realiseren
Marketingbudgetten inrichten en beheren
Bedrijf, product en / of dienst online positioneren

Freelance online marketeers en andere professionals

In bepaalde gevallen is een freelance online marketeer zo veelzijdig in zijn of haar kennis en ervaring dat er een totaalpakket aan diensten kan worden geboden. In andere gevallen zal de online marketeer een beroep moeten doen op andere professionals. Er wordt dan samengewerkt met andere specialisten om de gestelde doelen te bereiken. Zo werken freelance online marketeers vaak samen met UI / UX designers, webdevelopers, copywriters en bloggers.

Wat kan een freelance online marketeer nog meer voor je doen?

Wanneer je een freelance online marketeer in wilt zetten voor je bedrijf, dan is het goed om te kijken naar de taken die door deze professional uitgevoerd moeten worden. Zo kun je de juiste freelance online marketeer selecteren op basis van de taken die jij uitgevoerd wilt hebben. Hierbij kun je denken aan de volgende taken:

  • Checken van Google Search Console
  • Uitvoeren van A/B tests
  • Oplossen van Error 404 meldingen
  • Checken van de snelheid en functionaliteit van de website
  • Optimaliseren van de snelheid en functionaliteit
  • Opsporen van nieuw aan te spreken marketingkanalen
  • Inrichten van online marketingcampagnes

De soft skills van een freelance online marketeer

Een freelance online marketeer kan verschillende opleidingen hebben gevolgd. Er zijn meerdere marketing- en communicatieopleidingen op verschillende niveaus. Daarnaast is het goed om te letten op de soft skills van een ervaren online marketeer. Een goede freelance online marketeer kan goed netwerken, is creatief in zowel denken als doen, heeft een analytisch en strategisch vermogen, volgt zijn of haar nieuwsgierigheid en werkt datagericht.

Vind de juiste freelance online marketeer bij Jellow

Wil jij een freelance online marketeer inzetten om jouw bedrijf, product en / of dienst sterker te maken in de online wereld? Zoek jij dé professional die jouw onderneming laat groeien en de online aanwezigheid op alle vlakken optimaliseert? Bij Jellow vind je gegarandeerd de juiste freelance online marketeer, die effectief aan de slag gaat met het bereiken van jouw doelstellingen. Direct een freelance online marketeer inschakelen? Start nu met zoeken bij Jellow. Er staan 3.157 online marketeer freelancers voor je klaar! Kijk ook eens naar onze freelance CRM specialisten, freelance brandmanagers en freelance propositie marketeers.

1.050

Nieuwe freelancers
in oktober

4.043

Opdrachtgevers

3.522

Ingeschreven Online marketeers

Vind direct jouw freelance Online marketeer!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen