Kies uit de 5% beste freelance Online marketeer

Krijg op basis van jouw opdracht een handgemaakte selectie van de beste en beschikbare freelance Online marketeer.

 • Direct contact met 3.843 Online marketeer freelancers
  Direct contact met freelancers, zonder tussenpersonen.
 • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
  Onbeperkt opdrachten plaatsen en inhuren zonder marges
 • Inhuren zonder marges
  Plaats je opdracht en ontvang binnen een dag de eerste reacties
T-Mobile Action Nederlandse Loterij Anne Frank stichting KNVB Gemeente Groningen

+3.369 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox

Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com

Marketing en operations Booking.com

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk met freelancers zoals een Online marketeer

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk met freelancers zoals een Online marketeer

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. 3.369 bedrijven en 3.843 Online marketeer freelancers bouwen met Jellow samen aan één eerlijk en kwalitatief netwerk, daar worden we allemaal beter van. De manier om samen snel te groeien en te kunnen beschikken over de juiste expertise zonder dat je de hulp van een intermediair nodig hebt.

Onbeperkt Online marketeer freelancers inhuren zonder marges

Onbeperkt Online marketeer freelancers inhuren zonder marges

Met Jellow krijg je direct en 24/7 toegang tot 3.843 freelancers die als Online marketeer actief zijn. Daarnaast heb je meteen toegang tot 45.907 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, gespecialiseerd van ZZP manager, tot jurist of developer. Neem zelf de regie en selecteer eenvoudig een freelancer Online marketeer die voor jou relevant is. Dat kan met de slimme software, of je kan een van de Jellowers vragen om je te helpen. Jellow is software mét een service.

Opzetten en uitbreiden van eigen freelance pool

Online marketeer freelancers zoeken met een freelancer pool

Met een freelancer pool behoud je de beste Online marketeer freelancers en raak je nooit meer gegevens kwijt. De basis regelen wij. Binnen no-time bouwen wij een pool voor jou met de beste Online marketeer freelancers in jouw vakgebied en jouw omgeving. Vervolgens breid je deze uit door Online marketeer freelancers uit te nodigen, waarmee jij in de toekomst graag zou willen samenwerken.

Freelance online marketeer

Een freelance online marketeer kan alle online marketing voor een bedrijf verzorgen. Online marketing activiteiten worden uitgevoerd volgens een marketingstrategie, welke door de freelance online marketeer kan worden ontwikkeld en toegepast. Online marketeers staan ook wel bekend als digital marketeers of internet marketeers. Uiteindelijk zijn deze professionals verantwoordelijk voor het voeren van alle online marketing voor een onderneming. Dit betekent dat de freelance online marketeer zowel het strategische deel als het uitvoerende deel voor de rekening neemt.

Waarom wordt de freelance online marketeer ingezet?

Bedrijven zetten een freelance online marketeer in om de online doelstellingen van de onderneming te behalen. De wereld van online marketing is zeer veelzijdig. Eigenlijk wordt deze term gebruikt voor alle soorten technieken die worden toegepast om bedrijven, diensten en producten online onder de juiste aandacht te brengen. Dit kan onder meer door middel van een website of webwinkel, door middel van SEO en SEO en door middel van de inzet van sociale kanalen, zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Een freelance online marketeer ontwikkelt een strategie waarmee het bedrijf en de producten en diensten op de juiste wijze onder de aandacht worden gebracht bij de juiste doelgroep. De online doelstellingen worden vastgesteld, vaak in samenwerking met het bedrijf zelf, waarna effectief wordt gewerkt aan een online marketingplan voor het behalen van de gestelde doelen. Ook voor freelance marketing managers, freelance marketing directors en freelance content managers ben je bij Jellow aan het juiste adres.

Wat zijn de taken van een freelance online marketeer?

Het takenpakket van de freelance online marketeer is niet standaard. Dit wil zeggen dat niet elke online marketeer aan de slag kan met dezelfde soort online marketing. Wel is het zo dat een aantal taken worden omschreven als standaard voor de freelance marketeer. Zo kan de freelance marketeer:

De actuele online stand van zaken analyseren
Een slimme marketingstrategie opzetten
De markt en de doelgroep onderzoeken en analyseren
Conversies optimaliseren
Meer verkeer naar de website of webwinkel realiseren
Marketingbudgetten inrichten en beheren
Bedrijf, product en / of dienst online positioneren

Freelance online marketeers en andere professionals

In bepaalde gevallen is een freelance online marketeer zo veelzijdig in zijn of haar kennis en ervaring dat er een totaalpakket aan diensten kan worden geboden. In andere gevallen zal de online marketeer een beroep moeten doen op andere professionals. Er wordt dan samengewerkt met andere specialisten om de gestelde doelen te bereiken. Zo werken freelance online marketeers vaak samen met UI / UX designers, webdevelopers, copywriters en bloggers.

Wat kan een freelance online marketeer nog meer voor je doen?

Wanneer je een freelance online marketeer in wilt zetten voor je bedrijf, dan is het goed om te kijken naar de taken die door deze professional uitgevoerd moeten worden. Zo kun je de juiste freelance online marketeer selecteren op basis van de taken die jij uitgevoerd wilt hebben. Hierbij kun je denken aan de volgende taken:

 • Checken van Google Search Console
 • Uitvoeren van A/B tests
 • Oplossen van Error 404 meldingen
 • Checken van de snelheid en functionaliteit van de website
 • Optimaliseren van de snelheid en functionaliteit
 • Opsporen van nieuw aan te spreken marketingkanalen
 • Inrichten van online marketingcampagnes

De soft skills van een freelance online marketeer

Een freelance online marketeer kan verschillende opleidingen hebben gevolgd. Er zijn meerdere marketing- en communicatieopleidingen op verschillende niveaus. Daarnaast is het goed om te letten op de soft skills van een ervaren online marketeer. Een goede freelance online marketeer kan goed netwerken, is creatief in zowel denken als doen, heeft een analytisch en strategisch vermogen, volgt zijn of haar nieuwsgierigheid en werkt datagericht.

Vind de juiste freelance online marketeer bij Jellow

Wil jij een freelance online marketeer inzetten om jouw bedrijf, product en / of dienst sterker te maken in de online wereld? Zoek jij dé professional die jouw onderneming laat groeien en de online aanwezigheid op alle vlakken optimaliseert? Bij Jellow vind je gegarandeerd de juiste freelance online marketeer, die effectief aan de slag gaat met het bereiken van jouw doelstellingen. Direct een freelance online marketeer inschakelen? Start nu met zoeken bij Jellow. Er staan 3.157 online marketeer freelancers voor je klaar! Kijk ook eens naar onze freelance CRM specialisten, freelance brandmanagers en freelance propositie marketeers.

248

Nieuwe freelancers
in May

3.369

Opdrachtgevers

45.907

Ingeschreven freelancers

Vind direct jouw freelancer!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

 

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen