Je vindt zelf de beste freelance Marketing manager

Krijg toegang tot de beste 23.491 freelance Marketing managers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Marketing managers
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Marketing managers
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Marketing managers

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste freelance Marketing managers binnen handbereik

Altijd de beste freelance Marketing managers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Marketing manager. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.653 opdrachtgevers en 62.460 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 23.491 Marketing managers.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance Marketing managers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance Marketing managers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Marketing manager voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 23.491 Marketing managers, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Marketing manager, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance Marketing managers

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Marketing manager is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance Marketing managers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 62.460 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 62.460 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 62.460 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met Marketing managers:

Is een Marketing manager toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Marketing managers ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 62.460 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance Marketing managers? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Freelance marketing manager

Een freelance marketing manager wordt ingezet om het marketingteam van een onderneming de juiste begeleiding en ondersteuning te bieden. Een marketingteam heeft altijd sturing nodig om het beste uit de marketingactiviteiten te halen voor het bedrijf. Een freelance marketing manager heeft als doel om het team de nodige leiding te geven. Er worden diverse marketing doelstellingen gesteld door het bedrijf. De taken van de freelance marketing manager zijn erop gericht om deze doelstellingen, samen met het marketingteam, binnen de deadlines te behalen.

De freelance marketing manager stuurt het marketingteam aan

Een freelance marketing manager start zijn of haar activiteiten met het vaststellen van de behoeften en wensen van de opdrachtgever. Vervolgens is het zaak om de marketingactiviteiten hier effectief op af te stemmen, zodat er kan worden gewerkt aan het bereiken van de juiste doelen. Het marketingteam bestaat uit meerdere, verschillende marketing professionals. Zij werken samen om de marketingactiviteiten op de juiste manier vorm te geven. Het hele team staat onder leiding van de freelance marketing manager. Hierbij moet je denken aan een online marketeer, direct marketeer, CRM specialist, database marketeer en E-marketeer. Dit betekent uiteraard ook dat de freelance marketing manager optimale kennis dient te hebben van alle vormen van marketing die voor het bedrijf worden aangesproken.

Het takenpakket van een freelance marketing manager

Niet elk bedrijf spreekt dezelfde vormen van marketing aan. Het is daarom vanzelfsprekend dat het takenpakket van de freelance marketing manager binnen ieder bedrijf anders is. Wel zien we een aantal taken die standaard behoren tot de verantwoordelijkheden van de freelance marketing manager, zoals:

 • Het (laten) uitvoeren van een professioneel marktonderzoek
 • Producten en diensten positioneren
 • Inrichten van offline en online campagnes
 • Marketingplan ontwikkelen en implementeren
 • Volgen van veranderingen, ontwikkelingen en trends in de markt
 • Aansturen en motiveren van marketingmedewerkers
 • Werving en selectie van nieuwe marketingmedewerkers
 • Analyseren en optimaliseren van marketingprestaties

Samenwerkingen met de freelance marketing manager

Een freelance marketing manager werkt nooit alleen. Uiteraard is deze professional er op de eerste plaats om de marketingafdeling te managen. Daarnaast werkt de freelance marketing manager samen met meerdere andere professionals om de juiste prestaties neer te zetten. Zo wordt er in de praktijk vaak samengewerkt met tekstschrijvers, social media experts, PR adviseurs, verkoopmanagers, communicatieprofessionals en commercieel directeuren. Uiteraard geldt dat de samenwerkingen binnen ieder bedrijf anders zijn. Wel is het zo dat een goede freelance marketing manager zich altijd inzet om het maximale uit iedere samenwerking te halen voor het bedrijf.

De opleiding van een freelance marketing manager

We zien verschillende opleidingen terug in de achtergrond van een freelance marketing manager. De opleiding Marketing Management komt vaak voor, welke gevolgd kan worden op HBO en WO niveau. Op beide niveaus is ook de opleiding Bedrijfskunde beschikbaar en ook deze opleiding zien we vaak terug bij de freelance marketing manager. Daarnaast zijn er enkele HBO opleidingen die passen binnen het profiel van diverse freelance marketing managers. Hierbij kun je denken aan de opleidingen International Marketing & Management en Commerciële Economie. Het Nederlands Instituut voor Marketing, ook bekend als het NIMA, geeft diverse certificeringen uit aan marketingprofessionals. Ook freelance marketing managers kunnen hier examens afleggen om extra certificeringen te verkrijgen.

Soft skills van een freelance marketing manager

Er zijn natuurlijk ook een aantal soft skills die voor een freelance marketing manager belangrijk zijn om te hebben. Zo moet de marketing manager optimale communicatieve vaardigheden bezitten en weet hij of zij precies hoe leiderschap op de meest effectieve wijze wordt aangeboden. Een ervaren freelance marketing manager is stressbestendig en creatief in het uitwerken van unieke oplossingen. In de meeste gevallen neemt de marketing manager een coachende rol aan en dat betekent dat deze professional precies weet hoe mensen worden gedreven, gemotiveerd en geënthousiasmeerd.

Vind jouw ideale freelance marketing manager

Het is belangrijk dat de marketingmedewerkers onder leiding staan van een professional die elke dag opnieuw het beste uit hen weet te halen. Alleen zo optimaliseren de teamprestaties en daar profiteert het bedrijf van. Ben jij op zoek naar een freelance marketing manager die de marketingprestaties effectief optimaliseert? Je vindt de juiste freelancer bij Jellow. Er staan op dit moment maar liefst 4.704 marketing manager freelancers voor je klaar via ons platform. Ga direct op zoek naar de juiste freelance marketing manager voor jouw bedrijf!

313

Nieuwe freelancers
in July

5.653

Opdrachtgevers

23.491

Ingeschreven Marketing managers

Vind direct jouw freelance Marketing manager!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen