Kies uit de 5% beste freelance Marketing manager

Krijg op basis van jouw opdracht een handgemaakte selectie van de beste en beschikbare freelance Marketing manager.

 • Direct contact met 8.680 Marketing manager freelancers
  Direct contact met freelancers, zonder tussenpersonen.
 • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
  Onbeperkt opdrachten plaatsen en inhuren zonder marges
 • Inhuren zonder marges
  Plaats je opdracht en ontvang binnen een dag de eerste reacties
T-Mobile Action Nederlandse Loterij Anne Frank stichting KNVB Gemeente Groningen

+3.094 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox

Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com

Marketing en operations Booking.com

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk met freelancers zoals een Marketing manager

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk met freelancers zoals een Marketing manager

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. 3.094 bedrijven en 8.680 Marketing manager freelancers bouwen met Jellow samen aan één eerlijk en kwalitatief netwerk, daar worden we allemaal beter van. De manier om samen snel te groeien en te kunnen beschikken over de juiste expertise zonder dat je de hulp van een intermediair nodig hebt.

Onbeperkt Marketing manager freelancers inhuren zonder marges

Onbeperkt Marketing manager freelancers inhuren zonder marges

Met Jellow krijg je direct en 24/7 toegang tot 8.680 freelancers die als Marketing manager actief zijn. Daarnaast heb je meteen toegang tot 42.651 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, gespecialiseerd van ZZP manager, tot jurist of developer. Neem zelf de regie en selecteer eenvoudig een freelancer Marketing manager die voor jou relevant is. Dat kan met de slimme software, of je kan een van de Jellowers vragen om je te helpen. Jellow is software mét een service.

Opzetten en uitbreiden van eigen freelance pool

Marketing manager freelancers zoeken met een freelancer pool

Met een freelancer pool behoud je de beste Marketing manager freelancers en raak je nooit meer gegevens kwijt. De basis regelen wij. Binnen no-time bouwen wij een pool voor jou met de beste Marketing manager freelancers in jouw vakgebied en jouw omgeving. Vervolgens breid je deze uit door Marketing manager freelancers uit te nodigen, waarmee jij in de toekomst graag zou willen samenwerken.

Freelance marketing manager


Een freelance marketing manager wordt ingezet om het marketingteam van een onderneming de juiste begeleiding en ondersteuning te bieden. Een marketingteam heeft altijd sturing nodig om het beste uit de marketingactiviteiten te halen voor het bedrijf. Een freelance marketing manager heeft als doel om het team de nodige leiding te geven. Er worden diverse marketing doelstellingen gesteld door het bedrijf. De taken van de freelance marketing manager zijn erop gericht om deze doelstellingen, samen met het marketingteam, binnen de deadlines te behalen.

De freelance marketing manager stuurt het marketingteam aan


Een freelance marketing manager start zijn of haar activiteiten met het vaststellen van de behoeften en wensen van de opdrachtgever. Vervolgens is het zaak om de marketingactiviteiten hier effectief op af te stemmen, zodat er kan worden gewerkt aan het bereiken van de juiste doelen. Het marketingteam bestaat uit meerdere, verschillende marketing professionals. Zij werken samen om de marketingactiviteiten op de juiste manier vorm te geven. Het hele team staat onder leiding van de freelance marketing manager. Dit betekent uiteraard ook dat de freelance marketing manager optimale kennis dient te hebben van alle vormen van marketing die voor het bedrijf worden aangesproken.

Het takenpakket van een freelance marketing manager


Niet elk bedrijf spreekt dezelfde vormen van marketing aan. Het is daarom vanzelfsprekend dat het takenpakket van de freelance marketing manager binnen ieder bedrijf anders is. Wel zien we een aantal taken die standaard behoren tot de verantwoordelijkheden van de freelance marketing manager, zoals:

 • Het (laten) uitvoeren van een professioneel marktonderzoek
 • Producten en diensten positioneren
 • Inrichten van offline en online campagnes
 • Marketingplan ontwikkelen en implementeren
 • Volgen van veranderingen, ontwikkelingen en trends in de markt
 • Aansturen en motiveren van marketingmedewerkers
 • Werving en selectie van nieuwe marketingmedewerkers
 • Analyseren en optimaliseren van marketingprestaties
 • Samenwerkingen met de freelance marketing manager


  Een freelance marketing manager werkt nooit alleen. Uiteraard is deze professional er op de eerste plaats om de marketingafdeling te managen. Daarnaast werkt de freelance marketing manager samen met meerdere andere professionals om de juiste prestaties neer te zetten. Zo wordt er in de praktijk vaak samengewerkt met tekstschrijvers, social media experts, PR adviseurs, verkoopmanagers, communicatieprofessionals en commercieel directeuren. Uiteraard geldt dat de samenwerkingen binnen ieder bedrijf anders zijn. Wel is het zo dat een goede freelance marketing manager zich altijd inzet om het maximale uit iedere samenwerking te halen voor het bedrijf.

  De opleiding van een freelance marketing manager


  We zien verschillende opleidingen terug in de achtergrond van een freelance marketing manager. De opleiding Marketing Management komt vaak voor, welke gevolgd kan worden op HBO en WO niveau. Op beide niveaus is ook de opleiding Bedrijfskunde beschikbaar en ook deze opleiding zien we vaak terug bij de freelance marketing manager. Daarnaast zijn er enkele HBO opleidingen die passen binnen het profiel van diverse freelance marketing managers. Hierbij kun je denken aan de opleidingen International Marketing & Management en Commerciële Economie. Het Nederlands Instituut voor Marketing, ook bekend als het NIMA, geeft diverse certificeringen uit aan marketingprofessionals. Ook freelance marketing managers kunnen hier examens afleggen om extra certificeringen te verkrijgen.

  Soft skills van een freelance marketing manager


  Er zijn natuurlijk ook een aantal soft skills die voor een freelance marketing manager belangrijk zijn om te hebben. Zo moet de marketing manager optimale communicatieve vaardigheden bezitten en weet hij of zij precies hoe leiderschap op de meest effectieve wijze wordt aangeboden. Een ervaren freelance marketing manager is stressbestendig en creatief in het uitwerken van unieke oplossingen. In de meeste gevallen neemt de marketing manager een coachende rol aan en dat betekent dat deze professional precies weet hoe mensen worden gedreven, gemotiveerd en geënthousiasmeerd.

  Vind jouw ideale freelance marketing manager


  Het is belangrijk dat de marketingmedewerkers onder leiding staan van een professional die elke dag opnieuw het beste uit hen weet te halen. Alleen zo optimaliseren de teamprestaties en daar profiteert het bedrijf van. Ben jij op zoek naar een freelance marketing manager die de marketingprestaties effectief optimaliseert? Je vindt de juiste freelancer bij Jellow. Er staan op dit moment maar liefst 4.704 marketing manager freelancers voor je klaar via ons platform. Ga direct op zoek naar de juiste freelance marketing manager voor jouw bedrijf!

  999

  Nieuwe freelancers
  in January

  3.094

  Opdrachtgevers

  42.651

  Ingeschreven freelancers

  Vind direct jouw freelancer!

  Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare zzp’ers.

  Vind mijn freelancer

   

  Wat vinden onze klanten van Jellow

  Jellow
  4,1 / 5
  51 beoordelingen