Je vindt zelf de beste freelance marketing expert

Krijg toegang tot de beste freelance marketing experts in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance marketing experts
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance marketing experts
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance marketing experts

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste freelance marketing experts binnen handbereik

Altijd de beste freelance marketing experts binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance marketing expert. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.489 opdrachtgevers en 61.093 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit marketing experts.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance marketing experts te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance marketing experts te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance marketing expert voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot marketing experts, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance marketing expert, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance marketing experts

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance marketing expert is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance marketing experts. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.093 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.093 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 61.093 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met marketing experts:

Is een marketing expert toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast marketing experts ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 61.093 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance marketing experts? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Op zoek naar een freelance marketing expert?

Een freelance marketing expert is een ervaren professional die ervoor zorgt dat een merk op effectieve wijze online wordt gepositioneerd. Tegenwoordig moeten bedrijven zorgen voor interactie met de doelgroep. De freelance marketing expert bepaalt de wensen en eisen van de doelgroep. Daarnaast stelt deze professional ook de doelstellingen van de onderneming op. Vervolgens worden de gegevens aan elkaar gekoppeld, zodat er een goede basis ontstaat om een slimme strategie op te bouwen.

Wat doet een freelance marketing expert precies?

Een freelance marketing expert focust zich voor een groot deel op het verbinden van de consument aan het bedrijf. Dit wordt op meerdere manieren gedaan. Marketing is dan ook een breed gebied, bestaande uit onder meer het verbeteren van de customer experience, het ontwikkelen van een strategie en marketingconcepten, het uitvoeren van website analyses en het zorgen voor een slimme zoekmachine optimalisatie. Daarnaast houdt de freelance marketing expert zich ook bezig met het monitoren van de concurrentie en het uitdragen van marketingadviezen. Uiteindelijk komen alle taken van de freelance marketing expert samen om een enkel doel te bereiken, namelijk ervoor zorgen dat de consument naar het bedrijf komt, en in de toekomst ook naar het bedrijf terug blijft komen.

De freelance marketing expert zet een bedrijf op de kaart

Marketing experts zetten zich in om een onderneming goed op de kaart te zetten. Zij kunnen zich hierbij uitsluitend richten op de online wereld. In de meeste gevallen wordt er dan gesproken over een online marketing expert. Uiteraard is offline marketing ook mogelijk. Een ervaren freelance marketing expert maakt in deze tijd vaak een combinatie van online en offline activiteiten voor het grootste effect. Uiteindelijk zorgt de freelance marketing expert ervoor dat een bedrijf goed vindbaar is en een steeds betere naamsbekendheid geniet. In de meeste gevallen heeft de freelance marketing expert een achtergrond in de wereld van marketing en communicatie.

Samenwerkingen van de freelance marketing expert

Een ervaren freelance marketing expert werkt zelden alleen. In de meeste gevallen, zeker binnen grotere bedrijven, is deze expert actief binnen een compleet team marketing- en communicatie professionals. De freelance marketing expert werkt vaak samen met SEO specialisten, SEA professionals, ervaren social media experts en andere marketeers. Samen zijn zij verantwoordelijk voor het op effectieve wijze presenteren van het bedrijf en het opbouwen van een goed imago voor de onderneming. Iedere professional binnen het team heeft eigen taken en verantwoordelijkheden, maar zij werken samen toe naar de beste prestaties. In kleinere bedrijven zien we vaker dat de freelance marketing expert alleen werkt of samen met een kleinere groep professionals.

Waar komen we de freelance marketing expert tegen?

De freelance marketing expert kan in deze tijd werkelijk overal actief zijn. Bedrijven die niet focussen op marketing blijven achter bij de concurrentie en dit kost geld. Het is daarom dat vrijwel ieder bedrijf een marketingbudget vrijmaakt en aan de slag gaat met diverse marketingactiviteiten. Bedrijven die deze taken willen uitbesteden kiezen vaak voor de services van een marketing expert, freelance of in vaste dienst. Hierdoor kunnen we de freelance marketing expert echt overal tegenkomen.

De opleidingen van een freelance marketing expert

Freelance marketing experts hebben in de meeste gevallen een afgeronde opleiding op HBO of WO niveau. Deze opleidingen worden vaak aangevuld met diverse trainingen en cursussen. De marketing experts staan er dan ook om bekend dat zij blijven ontwikkelen. We zien onder meer opleidingen tot Manager Marketing Communications en Manager Brand & Communication. Er zijn zeker ook freelance marketing experts die een opleiding in de ICT, IT of journalistiek hebben. Zij hebben zich, vaak later in hun loopbaan, omgevormd tot marketing expert.

De soft skills van een freelance marketing expert

Een ervaren freelance marketing expert heeft niet alleen een goede basis nodig, in de vorm van een gerichte opleiding en / of aanvullende trainingen en cursussen. De freelance marketing expert heeft ook een goede set soft skills nodig om de taken behorende bij de functie op hoog niveau uit te voeren. Onder de meest voorkomende soft skills van freelance marketing experts vinden we bijvoorbeeld de volgende soft skills:

 • Goed samenwerkingsvermogen
 • Resultaatgerichte denkwijze
 • Creatief denkvermogen
 • Goede leiderschap skills
 • Analytisch

Heb jij een ervaren freelance marketing expert nodig?

Wil jij aan de slag met een ervaren freelance marketing expert? Plaats dan vandaag nog jouw opdracht op het platform van Jellow. De eerste professionals reageren al binnen 24 uur, waarna jij een keuze kunt maken. Met welke freelance marketing expert ga jij aan de slag?

Hulp nodig?

Weet je niet zeker of de juiste freelance marketeer voor jouw opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

616

Nieuwe freelancers
in March

5.489

Opdrachtgevers

Ingeschreven marketing experts

Vind direct jouw freelance marketing expert!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen