Je vindt zelf de beste freelance marketing expert

Krijg toegang tot de beste 4.323 freelance marketing experts in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance marketing experts Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance marketing experts Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance marketing experts Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance marketing experts KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance marketing experts Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance marketing experts

+3.926 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance marketing experts

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance marketing experts

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste freelance marketing experts binnen handbereik

Altijd de beste freelance marketing experts binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance marketing expert. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 3.926 opdrachtgevers en 47.745 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 4.323 marketing experts.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance marketing experts te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance marketing experts te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance marketing expert voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 4.323 marketing experts, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance marketing expert, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met  freelancers

Rechtstreeks contact met freelance marketing experts

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance marketing expert is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance marketing experts. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Tarieven voor opdrachtgevers

Zoek je per direct één freelancer of wil je jouw freelance pool laten groeien? Vind de optie die het beste bij je past.

  • Ontvang het overzicht met één klik in je mailbox;
  • Een overzicht van alle mogelijkheden;
  • Alle tarieven op een rij.

De tarieven downloaden

Ben je freelancer? Gratis aanmelden.

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met marketing experts:

Is een marketing expert toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast marketing experts ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 47.745 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance marketing experts? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Op zoek naar een freelance marketing expert?

Een freelance marketing expert is een ervaren professional die ervoor zorgt dat een merk op effectieve wijze online wordt gepositioneerd. Tegenwoordig moeten bedrijven zorgen voor interactie met de doelgroep. De freelance marketing expert bepaalt de wensen en eisen van de doelgroep. Daarnaast stelt deze professional ook de doelstellingen van de onderneming op. Vervolgens worden de gegevens aan elkaar gekoppeld, zodat er een goede basis ontstaat om een slimme strategie op te bouwen.

Wat doet een freelance marketing expert precies?

Een freelance marketing expert focust zich voor een groot deel op het verbinden van de consument aan het bedrijf. Dit wordt op meerdere manieren gedaan. Marketing is dan ook een breed gebied, bestaande uit onder meer het verbeteren van de customer experience, het ontwikkelen van een strategie en marketingconcepten, het uitvoeren van website analyses en het zorgen voor een slimme zoekmachine optimalisatie. Daarnaast houdt de freelance marketing expert zich ook bezig met het monitoren van de concurrentie en het uitdragen van marketingadviezen. Uiteindelijk komen alle taken van de freelance marketing expert samen om een enkel doel te bereiken, namelijk ervoor zorgen dat de consument naar het bedrijf komt, en in de toekomst ook naar het bedrijf terug blijft komen.

De freelance marketing expert zet een bedrijf op de kaart

Marketing experts zetten zich in om een onderneming goed op de kaart te zetten. Zij kunnen zich hierbij uitsluitend richten op de online wereld. In de meeste gevallen wordt er dan gesproken over een online marketing expert. Uiteraard is offline marketing ook mogelijk. Een ervaren freelance marketing expert maakt in deze tijd vaak een combinatie van online en offline activiteiten voor het grootste effect. Uiteindelijk zorgt de freelance marketing expert ervoor dat een bedrijf goed vindbaar is en een steeds betere naamsbekendheid geniet. In de meeste gevallen heeft de freelance marketing expert een achtergrond in de wereld van marketing en communicatie.

Samenwerkingen van de freelance marketing expert

Een ervaren freelance marketing expert werkt zelden alleen. In de meeste gevallen, zeker binnen grotere bedrijven, is deze expert actief binnen een compleet team marketing- en communicatie professionals. De freelance marketing expert werkt vaak samen met SEO specialisten, SEA professionals, ervaren social media experts en andere marketeers. Samen zijn zij verantwoordelijk voor het op effectieve wijze presenteren van het bedrijf en het opbouwen van een goed imago voor de onderneming. Iedere professional binnen het team heeft eigen taken en verantwoordelijkheden, maar zij werken samen toe naar de beste prestaties. In kleinere bedrijven zien we vaker dat de freelance marketing expert alleen werkt of samen met een kleinere groep professionals.

Waar komen we de freelance marketing expert tegen?

De freelance marketing expert kan in deze tijd werkelijk overal actief zijn. Bedrijven die niet focussen op marketing blijven achter bij de concurrentie en dit kost geld. Het is daarom dat vrijwel ieder bedrijf een marketingbudget vrijmaakt en aan de slag gaat met diverse marketingactiviteiten. Bedrijven die deze taken willen uitbesteden kiezen vaak voor de services van een marketing expert, freelance of in vaste dienst. Hierdoor kunnen we de freelance marketing expert echt overal tegenkomen.

De opleidingen van een freelance marketing expert

Freelance marketing experts hebben in de meeste gevallen een afgeronde opleiding op HBO of WO niveau. Deze opleidingen worden vaak aangevuld met diverse trainingen en cursussen. De marketing experts staan er dan ook om bekend dat zij blijven ontwikkelen. We zien onder meer opleidingen tot Manager Marketing Communications en Manager Brand & Communication. Er zijn zeker ook freelance marketing experts die een opleiding in de ICT, IT of journalistiek hebben. Zij hebben zich, vaak later in hun loopbaan, omgevormd tot marketing expert.

De soft skills van een freelance marketing expert

Een ervaren freelance marketing expert heeft niet alleen een goede basis nodig, in de vorm van een gerichte opleiding en / of aanvullende trainingen en cursussen. De freelance marketing expert heeft ook een goede set soft skills nodig om de taken behorende bij de functie op hoog niveau uit te voeren. Onder de meest voorkomende soft skills van freelance marketing experts vinden we bijvoorbeeld de volgende soft skills:

  • Goed samenwerkingsvermogen
  • Resultaatgerichte denkwijze
  • Creatief denkvermogen
  • Goede leiderschap skills
  • Analytisch

Heb jij een ervaren freelance marketing expert nodig?

Wil jij aan de slag met een ervaren freelance marketing expert? Plaats dan vandaag nog jouw opdracht op het platform van Jellow. De eerste professionals reageren al binnen 24 uur, waarna jij een keuze kunt maken. Met welke freelance marketing expert ga jij aan de slag?

Hulp nodig?

Weet je niet zeker of de juiste freelance marketeer voor jouw opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

811

Nieuwe freelancers
in September

3.926

Opdrachtgevers

4.323

Ingeschreven freelance marketing experts

Vind direct jouw freelance marketing expert!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer