Je vindt zelf de beste freelance Mailchimp expert

Krijg toegang tot de beste freelance Mailchimp experts in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Mailchimp experts Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Mailchimp experts Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Mailchimp experts Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Mailchimp experts KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Mailchimp experts Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Mailchimp experts

+4.352 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Mailchimp experts

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Mailchimp experts

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste freelance Mailchimp experts binnen handbereik

Altijd de beste freelance Mailchimp experts binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Mailchimp expert. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.352 opdrachtgevers en 50.336 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit Mailchimp experts.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance Mailchimp experts te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance Mailchimp experts te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Mailchimp expert voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot Mailchimp experts, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Mailchimp expert, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance Mailchimp experts

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Mailchimp expert is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance Mailchimp experts. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

Jellow Jaarlijks

Voor bedrijven die duurzame samenwerkingen met freelancers aangaan en meer dan 3 freelancers per jaar inhuren.

euro per maand (excl. btw)

Specialist spreken

 • Tot 6 opdrachten delen per jaar
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • 1 Gebruikersaccount
 • Customer support light
 • Direct toegang tot alle 50.336 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Optioneel: Contract- en urenregistratie via Jellow (€2,50- per gewerkt uur)
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard
Meest gekozen

Jellow Go

Voor een snelle en eenmalige zoektocht naar een freelancer. Via Jellow op basis van ‘No cure no pay’.

euro per gewerkt uur (excl. btw)

Direct starten

 • 1 Opdracht delen
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • 1 Gebruikersaccount
 • Customer support light
 • Contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 50.336 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard

Jellow Enterprise

Voor bedrijven die actief werken met een freelance pool en meer dan 6 freelancers per jaar inhuren.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Meer dan 6 opdrachten delen
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Vanaf 2 gebruikersaccounts
 • Customer support
 • Direct toegang tot 50.336 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard
 • Optioneel: Contract- en urenregistratie via Jellow (€2,50- per gewerkt uur)

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met Mailchimp experts:

Is een Mailchimp expert toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Mailchimp experts ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 50.336 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance Mailchimp experts? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Freelance Mailchimp expert

Een freelance Mailchimp expert is dé persoon die jouw organisatie kan helpen met het effectief inrichten van mailactiviteiten. Mailchimp is een ideaal programma voor nieuwsbrieven, mailcampagnes en automation. Wil jij hiermee aan de slag binnen jouw bedrijf, of wil je de bestaande activiteiten verbeteren? Dan kan een ervaren freelance Mailchimp expert jou verder helpen.

Wat doet een freelance Mailchimp expert precies?

In deze tijd is het voor bedrijven bijna onmisbaar om aandacht te besteden aan mailactiviteiten. Het versturen van nieuwsbrieven, acties per mail en informatieve mails hoort gewoon eigenlijk binnen de marketingstrategie van elk bedrijf. Mailchimp is een oplossing voor diverse soorten mailactiviteiten en biedt meer dan voldoende mogelijkheden om doelgroepen effectief te bereiken per mail. Belangrijk is uiteraard dat de opties van deze oplossing slim worden ingezet. Dit is precies wat de freelance Mailchimp expert doet. Hij of zij start of verbetert automation, mailcampagnes en nieuwsbrieven door gebruik te maken van Mailchimp.

Wat zijn de voordelen van Mailchimp?

Mailchimp biedt een mooi assortiment aan voordelen voor gebruikers. Zo is het heel eenvoudig om nieuwsbrieven te splitten (A/B), om bestaande mailadressen te importeren, om gebruikers in en uit te schrijven, om foutieve mailadressen te verwijderen en automatisch te publiceren op social media. Een ander belangrijk voordeel van Mailchimp is wel dat er een volledige integratie bestaat met de WordPress website en dat statistieken altijd duidelijk worden weergegeven. Een ervaren freelance Mailchimp expert weet precies hoe alles goed, overzichtelijk en effectief wordt ingericht.

De Mailchimp expert en de online marketeer

In de meeste gevallen werkt een freelance Mailchimp expert samen met meerdere andere professionals binnen de organisatie. Een samenwerking met de online marketeer is eigenlijk onmisbaar. De online marketeer is verantwoordelijk voor het organiseren van communicatie-uitingen, welke uiteraard ook worden doorgevoerd in de strategie en aanpak van de freelance Mailchimp expert. Daarnaast focust een online marketeer vaak ook op klanttevredenheid- en marktonderzoek, waar ook de freelance Mailchimp expert een steentje in kan bijdragen.

Een freelance Mailchimp expert heeft brede kennis

In de meeste gevallen is een freelance Mailchimp expert thuis in meerdere vakgebieden. We zien dan ook dat deze professionals afkomstig zijn uit diverse branches, waaronder communicatie media, recreatie, zakelijke dienstverlening, ICT en journalistiek. In de meeste gevallen is de uitgebreide kennis van Mailchimp ontwikkeld tijdens het bekleden van een andere functie.

De opleidingen van een freelance Mailchimp expert

Er bestaat geen opleiding tot freelance Mailchimp expert. We zien dat de meeste freelance Mailchimp experts een opleiding hebben gevolgd op MBO of HBO niveau. Een opleiding op het vlak van communicatie komt vaker voor, maar we zien ook veel ICT opleidingen in de basis. Diverse Mailchimp professionals hebben aanvullende cursussen gevolgd.

De soft skills van een freelance Mailchimp expert

De freelance Mailchimp expert heeft geen directe Mailchimp opleiding om in te zetten voor een professionele uitvoering van de functie. Veel van deze professionals zijn autodidactisch, maar kunnen wel terugvallen op diverse andere, relevante opleidingen. Daarnaast laten de meeste freelance Mailchimp experts een aantal soft skills zien die belangrijk zijn voor een professionele uitvoering van de werkzaamheden. Onder deze soft skills vinden we bijvoorbeeld:

 • Creativiteit
 • Doorzettingsvermogen
 • Conceptueel denkvermogen
 • Analytisch
 • Klantgericht

Heb jij een ervaren freelance Mailchimp expert nodig?

Wil jij met Mailchimp aan de slag en zoek je een professional die jou hier effectief bij kan helpen? Werk je wellicht al met Mailchimp, maar wil je verder optimaliseren? Via Jellow vind je dé ideale freelance Mailchimp expert voor jouw bedrijf. Er staan enthousiaste, ervaren freelance Mailchimp experts voor je klaar. Plaats jouw opdracht direct online en binnen 24 uur ontvang jij de eerste reacties. Uiteraard kies je zelf met welke freelance Mailchimp expert jij aan de slag gaat!

Hulp nodig?

Weet je niet zeker of de juiste freelance marketeer voor jouw opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

783

Nieuwe freelancers
in januari

4.352

Opdrachtgevers

Ingeschreven Mailchimp experts

Vind direct jouw freelance Mailchimp expert!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,4 / 5
84 beoordelingen