Je vindt zelf de beste freelance Facebook specialist

Krijg toegang tot de beste 760 freelance Facebook specialisten in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Facebook specialisten Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Facebook specialisten Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Facebook specialisten Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Facebook specialisten KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Facebook specialisten Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Facebook specialisten

+4.197 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Facebook specialisten

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Facebook specialisten

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste freelance Facebook specialisten binnen handbereik

Altijd de beste freelance Facebook specialisten binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Facebook specialist. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.197 opdrachtgevers en 49.727 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 760 Facebook specialisten.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance Facebook specialisten te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance Facebook specialisten te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Facebook specialist voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 760 Facebook specialisten, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Facebook specialist, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance Facebook specialisten

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Facebook specialist is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance Facebook specialisten. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

Jellow Jaarlijks

Doorlopend freelancers vinden en bouwen aan jouw freelance pool.

euro per maand (excl. btw)

Specialist spreken

 • 12 opdrachten per jaar delen
 • Toegang voor jou en een collega
 • Ondersteuning door Jellow
 • Optioneel: contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 49.727 freelancers
 • Eigen freelance pool
Meest gekozen

Jellow Go

Direct en vrijblijvend één opdracht delen. Gratis als je niet de juiste freelancer vindt.

euro per gewerkt uur (excl. btw)

Direct starten

 • Vind je niet de juiste freelancer? Dan hoef je niets te betalen
 • Toegang voor jou en een collega
 • Optioneel: ondersteuning door Jellow
 • Contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 49.727 freelancers
 • Eigen freelance pool

Jellow Enterprise

Voor bedrijven die actief werken met een freelance pool en meer dan 12 freelancers per jaar inhuren.

euro per maand (excl. btw)

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Toegewezen contactpersoon
 • Vanaf 2 gebruikersaccounts
 • Optioneel: contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 49.727 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met Facebook specialisten:

Is een Facebook specialist toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Facebook specialisten ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 49.727 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance Facebook specialisten? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Ben jij op zoek naar een freelance facebook specialist?

Dan ben je bij Jellow aan het juiste adres. Een Facebook specialist, ook wel Facebook expert genoemd, kunnen voor veel verschillende opdrachten worden ingezet zoals Facebook campagnes en advertenties. Deze opdrachten voeren zij voornamelijk uit op locatie en hebben een brede kennis van Facebook. Aan de hand van Facebook Insights kunnen de specialisten een inschatting maken hoe zij de content marketing en Facebook ads gaan inzetten.

Welke werkzaamheden verricht een Facebook specialist?

Een Facebook specialist heeft ten eerste een brede kennis van de functies van Facebook advertenties en campagnes. Daarnaast zijn Facebook specialisten breed inzetbaar. Facebook specialisten kunnen naast het inzetten van de advertenties en campagnes, ook content creëren of advies geven wat voor content het meest geschikt is jouw doelgroep op Facebook.
Daarnaast kunnen Facebook specialisten jouw bedrijf ook helpen met beeldbewerking en optimalisatie. Hierbij maken zij bijvoorbeeld gebruik van Photoshop of Indesign. Een Facebook specialist kan een doelgroepanalyse voor jouw bedrijf uitvoeren waarna hij op Facebook gebaseerde vergelijkbare doelgroepen kan maken. Hierdoor kunnen jouw campagnes en advertenties meer getoond worden bij de doelgroep waar jij je op focust. De Facebook specialist zal na overleg ook A/B testen uitvoeren. Heb je behoefte aan zelfkennis wat betreft Facebook? Ook binnen ons netwerk beschikken we over Facebook specialisten die een training aan medewerkers binnen jouw bedrijf kunnen geven.
Een Facebook specialist is vaak niet de enige functie die hij betreedt. Vaak zijn deze specialisten ook in andere functiegroepen werkzaam. Het komt vaak voor dat een Facebook specialist ook werkzaam is als freelance developer, freelance online marketeer of Google ads specialist. Ben je op zoek naar een combinatie van een Facebook specialist en één van deze twee? Binnen ons netwerk beschikken wij over meer dan 500 Facebook specialisten met daarnaast nog andere specialisaties.

Over welke vaardigheden beschikt een Facebook specialist?

Het spreekt natuurlijk voor zich dat het van belang is dat Facebook specialisten genoeg kennis nog hebben van Facebook, maar hiernaast is het ook handig als hij kennis heeft van content creatie en affiniteit heeft met het analyseren van cijfers. Daarnaast is het handig om over de volgende vaardigheden te beschikken:creatief, inlevingsvermogen, analytisch vermogen, prioriteiten kunnen stellen, goed kunnen samenwerken en overzicht kunnen houden.

Wat kost een freelance Facebook specialist bij Jellow?

Binnen ons netwerk beschikken we over verschillende Facebook specialisten met weinig tot veel ervaring. Er zijn freelancers die gespecialiseerd zijn in Facebook en ook in andere specialistisch zoals Google Ads. Maar ben je op zoek naar een Facebook specialist die ook verstand heeft van development? Dan ben je ook bij ons aan het juiste adres.Het uurtarief van een Facebook specialist kan erg uiteen lopen. Dit komt onder andere omdat deze freelancers vaak over meerdere specialistisch beschikken. Het daarom handig om van te voren goed te bepalen naar wat voor Facebook specialist jij op zoekt bent. Voor een Facebook specialist binnen ons netwerk betaal je ongeveer €20,- en €250,- per uur.

Ben jij op zoek naar een freelancer? Sluit je dan aan bij Jellow.

Ben jij per direct op zoek naar een secretaresse voor korte of lange termijn? Vanaf €199,- per maand is het mogelijk om onbeperkt freelancers in te huren binnen ons netwerk. Heb je behoefte aan meerdere secretaresses of meerdere freelancers met verschillende functies? Dan heb je de mogelijkheid om een pool op te bouwen met jouw beste freelancers. Wil je hier meer informatie over? Neem dan gerust eens contact met ons op: 035-7370352 of stuur een mailtje naar [email protected]

207

Nieuwe freelancers
in december

4.197

Opdrachtgevers

760

Ingeschreven Facebook specialisten

Vind direct jouw freelance Facebook specialist!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,4 / 5
84 beoordelingen