Kies uit de 5% beste freelance Facebook specialist

Krijg op basis van jouw opdracht een handgemaakte selectie van de beste en beschikbare freelance Facebook specialist.

  • Direct contact met 659 Facebook specialist freelancers
    Direct contact met freelancers, zonder tussenpersonen.
  • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
    Onbeperkt opdrachten plaatsen en inhuren zonder marges
  • Inhuren zonder marges
    Plaats je opdracht en ontvang binnen een dag de eerste reacties
T-Mobile Action Nederlandse Loterij Anne Frank stichting KNVB Gemeente Groningen

+3.321 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox

Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com

Marketing en operations Booking.com

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk met freelancers zoals een Facebook specialist

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk met freelancers zoals een Facebook specialist

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. 3.321 bedrijven en 659 Facebook specialist freelancers bouwen met Jellow samen aan één eerlijk en kwalitatief netwerk, daar worden we allemaal beter van. De manier om samen snel te groeien en te kunnen beschikken over de juiste expertise zonder dat je de hulp van een intermediair nodig hebt.

Onbeperkt Facebook specialist freelancers inhuren zonder marges

Onbeperkt Facebook specialist freelancers inhuren zonder marges

Met Jellow krijg je direct en 24/7 toegang tot 659 freelancers die als Facebook specialist actief zijn. Daarnaast heb je meteen toegang tot 45.522 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, gespecialiseerd van ZZP manager, tot jurist of developer. Neem zelf de regie en selecteer eenvoudig een freelancer Facebook specialist die voor jou relevant is. Dat kan met de slimme software, of je kan een van de Jellowers vragen om je te helpen. Jellow is software mét een service.

Opzetten en uitbreiden van eigen freelance pool

Facebook specialist freelancers zoeken met een freelancer pool

Met een freelancer pool behoud je de beste Facebook specialist freelancers en raak je nooit meer gegevens kwijt. De basis regelen wij. Binnen no-time bouwen wij een pool voor jou met de beste Facebook specialist freelancers in jouw vakgebied en jouw omgeving. Vervolgens breid je deze uit door Facebook specialist freelancers uit te nodigen, waarmee jij in de toekomst graag zou willen samenwerken.

Ben jij op zoek naar een freelance facebook specialist?

Dan ben je bij Jellow aan het juiste adres. Een Facebook specialist, ook wel Facebook expert genoemd, kunnen voor veel verschillende opdrachten worden ingezet zoals Facebook campagnes en advertenties. Deze opdrachten voeren zij voornamelijk uit op locatie en hebben een brede kennis van Facebook. Aan de hand van Facebook Insights kunnen de specialisten een inschatting maken hoe zij de content marketing en Facebook ads gaan inzetten.

Welke werkzaamheden verricht een Facebook specialist?

Een Facebook specialist heeft ten eerste een brede kennis van de functies van Facebook advertenties en campagnes. Daarnaast zijn Facebook specialisten breed inzetbaar. Facebook specialisten kunnen naast het inzetten van de advertenties en campagnes, ook content creëren of advies geven wat voor content het meest geschikt is jouw doelgroep op Facebook.
Daarnaast kunnen Facebook specialisten jouw bedrijf ook helpen met beeldbewerking en optimalisatie. Hierbij maken zij bijvoorbeeld gebruik van Photoshop of Indesign. Een Facebook specialist kan een doelgroepanalyse voor jouw bedrijf uitvoeren waarna hij op Facebook gebaseerde vergelijkbare doelgroepen kan maken. Hierdoor kunnen jouw campagnes en advertenties meer getoond worden bij de doelgroep waar jij je op focust. De Facebook specialist zal na overleg ook A/B testen uitvoeren. Heb je behoefte aan zelfkennis wat betreft Facebook? Ook binnen ons netwerk beschikken we over Facebook specialisten die een training aan medewerkers binnen jouw bedrijf kunnen geven.
Een Facebook specialist is vaak niet de enige functie die hij betreedt. Vaak zijn deze specialisten ook in andere functiegroepen werkzaam. Het komt vaak voor dat een Facebook specialist ook werkzaam is als freelance developer, freelance online marketeer of Google ads specialist. Ben je op zoek naar een combinatie van een Facebook specialist en één van deze twee? Binnen ons netwerk beschikken wij over meer dan 500 Facebook specialisten met daarnaast nog andere specialisaties.

Over welke vaardigheden beschikt een Facebook specialist?

Het spreekt natuurlijk voor zich dat het van belang is dat Facebook specialisten genoeg kennis nog hebben van Facebook, maar hiernaast is het ook handig als hij kennis heeft van content creatie en affiniteit heeft met het analyseren van cijfers. Daarnaast is het handig om over de volgende vaardigheden te beschikken:creatief, inlevingsvermogen, analytisch vermogen, prioriteiten kunnen stellen, goed kunnen samenwerken en overzicht kunnen houden.

Wat kost een freelance Facebook specialist bij Jellow?

Binnen ons netwerk beschikken we over verschillende Facebook specialisten met weinig tot veel ervaring. Er zijn freelancers die gespecialiseerd zijn in Facebook en ook in andere specialistisch zoals Google Ads. Maar ben je op zoek naar een Facebook specialist die ook verstand heeft van development? Dan ben je ook bij ons aan het juiste adres.Het uurtarief van een Facebook specialist kan erg uiteen lopen. Dit komt onder andere omdat deze freelancers vaak over meerdere specialistisch beschikken. Het daarom handig om van te voren goed te bepalen naar wat voor Facebook specialist jij op zoekt bent. Voor een Facebook specialist binnen ons netwerk betaal je ongeveer €20,- en €250,- per uur.

Ben jij op zoek naar een freelancer? Sluit je dan aan bij Jellow.

Ben jij per direct op zoek naar een secretaresse voor korte of lange termijn? Vanaf €199,- per maand is het mogelijk om onbeperkt freelancers in te huren binnen ons netwerk. Heb je behoefte aan meerdere secretaresses of meerdere freelancers met verschillende functies? Dan heb je de mogelijkheid om een pool op te bouwen met jouw beste freelancers. Wil je hier meer informatie over? Neem dan gerust eens contact met ons op: 035-7370352 of stuur een mailtje naar [email protected]

770

Nieuwe freelancers
in April

3.321

Opdrachtgevers

45.522

Ingeschreven freelancers

Vind direct jouw freelancer!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare zzp’ers.

Vind mijn freelancer

 

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen