Je vindt zelf de beste freelance Facebook expert

Krijg toegang tot de beste 8 freelance Facebook experts in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Facebook experts Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Facebook experts Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Facebook experts Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Facebook experts KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Facebook experts Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Facebook experts

+4.333 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Facebook experts

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Facebook experts

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste freelance Facebook experts binnen handbereik

Altijd de beste freelance Facebook experts binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Facebook expert. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.333 opdrachtgevers en 50.210 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 8 Facebook experts.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance Facebook experts te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance Facebook experts te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Facebook expert voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 8 Facebook experts, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Facebook expert, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance Facebook experts

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Facebook expert is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance Facebook experts. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

Jellow Jaarlijks

Voor bedrijven die duurzame samenwerkingen met freelancers aangaan en meer dan 3 freelancers per jaar inhuren.

euro per maand (excl. btw)

Specialist spreken

 • Tot 6 opdrachten delen per jaar
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • 1 Gebruikersaccount
 • Customer support light
 • Direct toegang tot alle 50.210 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Optioneel: Contract- en urenregistratie via Jellow (€2,50- per gewerkt uur)
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard
Meest gekozen

Jellow Go

Voor een snelle en eenmalige zoektocht naar een freelancer. Via Jellow op basis van ‘No cure no pay’.

euro per gewerkt uur (excl. btw)

Direct starten

 • 1 Opdracht delen
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • 1 Gebruikersaccount
 • Customer support light
 • Contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 50.210 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard

Jellow Enterprise

Voor bedrijven die actief werken met een freelance pool en meer dan 6 freelancers per jaar inhuren.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Meer dan 6 opdrachten delen
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Vanaf 2 gebruikersaccounts
 • Customer support
 • Direct toegang tot 50.210 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard
 • Optioneel: Contract- en urenregistratie via Jellow (€2,50- per gewerkt uur)

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met Facebook experts:

Is een Facebook expert toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Facebook experts ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 50.210 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance Facebook experts? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Op zoek naar een freelance Facebook expert?

Een freelance Facebook expert is dé professional die je helpt om het maximale resultaat uit Facebook activiteiten te halen. In deze tijd is het voor bedrijven heel belangrijk om actief te zijn op social media. Natuurlijk zijn er meer beschikbare sociale kanalen die kunnen worden aangesproken, zoals Instagram en LinkedIn. Toch, wanneer er één sociaal kanaal wordt gekozen om op te focussen, dan gaat de voorkeur in de meeste gevallen uit naar Facebook. Deze behoort niet alleen tot de grootste sociale kanalen wereldwijd, maar ook vrijwel alle doelgroepen zijn actief op Facebook. Wil jij met je bedrijf gaan focussen op Facebook, maar kan of wil je er zelf geen tijd in investeren? Dan kan een freelance Facebook expert je uitstekend van dienst zijn.

Wat doet een freelance Facebook expert precies?

Een freelance Facebook expert is optimaal bekend met alle ins en outs van dit sociale kanaal. Facebook biedt een scala aan mogelijkheden voor bedrijven om in contact te komen met de doelgroep, op meerdere niveaus. Zo kunnen er reguliere posts worden geplaatst, maar er kan natuurlijk ook betaald worden geadverteerd op Facebook. In dit geval is het vooral belangrijk om de campagne op de meest effectieve manier vorm te geven. De freelance Facebook expert weet precies welke functies van Facebook het best kunnen worden aangesproken voor een bedrijf om er zo veel mogelijk succes uit te halen. De doelen hierbij kunnen variëren.

Een freelance Facebook expert bereikt diverse doelen

Bedrijven die actief zijn op Facebook kunnen hiervoor diverse doelen hebben gesteld. Een freelance Facebook expert zet zich in om deze doelen te bereiken. Het kan zijn dat een bedrijf meer interactie wil bereiken, een betere naamsbekendheid wil vergaren, meer waardevolle connecties wil hebben of misschien wel meer inschrijvingen op de digitale nieuwsbrief. Daarnaast kan er ook worden gefocust op het onderhouden van contacten met klanten, op het delen van kennis en informatie, op het maken van meer impact of bijvoorbeeld op social selling. Op Facebook is vrijwel alles mogelijk, maar het is wel belangrijk dat de juiste weg gevolgd wordt op de gestelde doelen te bereiken. Dit is precies wat een freelance Facebook expert voor jouw bedrijf kan doen.

De freelance Facebook expert kent alle functies van Facebook

Facebook behoort tot de sociale kanalen die in ontwikkeling blijven. Dit sociale netwerk voegt met regelmaat nieuwe functies toe, en legt daarbij extra focus op nieuwe functies voor bedrijven. Het is dan ook bekend dat Facebook zich richt op het aantrekken van meer bedrijven naar het sociale netwerk. Dit merk je aan alles, waaronder uiteraard de uitstekende mogelijkheden voor ondernemingen om voordeel uit het netwerk te halen. Een ervaren freelance Facebook expert kent alle functies en zorgt er ook voor dat de ontwikkelingen goed bijgehouden worden. Hierdoor kan een ervaren freelance Facebook expert voor elk bedrijf maximaal voordeel halen uit de ingezette Facebook activiteiten.

De opleidingen van een freelance Facebook expert

Een freelance Facebook expert heeft in de meeste gevallen een HBO opleiding gevolgd. We zien vooral opleidingen op het gebied van communicatie voorbij komen, maar er zijn zeker ook andere opleidingen die een goede basis voor deze baan kunnen vormen. Een echte Facebook opleiding, of een social media opleiding, is er nog niet. Wel zijn er meer dan voldoende Facebook en social media trainingen beschikbaar voor freelancers.

De soft skills van een freelance Facebook expert

Een ervaren freelance Facebook expert heeft vanzelfsprekend veel ervaring op en met het sociale kanaal. Daarnaast kan de freelance Facebook expert in de regel terugvallen op een mooie set soft skills. De meest voorkomende soft skills onder de freelance Facebook experts zijn:

 • Innovatief denkvermogen
 • Creatieve denkwijze
 • Goed inlevingsvermogen
 • Uitstekende uitdrukkingsvaardigheid
 • Klantgerichte werkwijze

Heb jij een ervaren freelance Facebook expert nodig?

Wil jij aan de slag met een ervaren freelance Facebook expert? Dan kun je jouw project online plaatsen op het platform van Jellow. Professionals die jou van dienst kunnen zijn, reageren op korte termijn. Vaak ontvang je de eerste reacties al binnen een dag, waardoor je altijd snel aan de slag kunt met de freelance Facebook expert van jouw keuze.

538

Nieuwe freelancers
in januari

4.333

Opdrachtgevers

8

Ingeschreven Facebook experts

Vind direct jouw freelance Facebook expert!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,4 / 5
84 beoordelingen