Je vindt zelf de beste freelance Content marketeer

Krijg toegang tot de beste 2.898 freelance Content marketeers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Content marketeers Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Content marketeers Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Content marketeers Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Content marketeers KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Content marketeers Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Content marketeers

+4.035 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Content marketeers

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Content marketeers

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste freelance Content marketeers binnen handbereik

Altijd de beste freelance Content marketeers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Content marketeer. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.035 opdrachtgevers en 48.435 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 2.898 Content marketeers.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance Content marketeers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance Content marketeers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Content marketeer voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 2.898 Content marketeers, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Content marketeer, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance Content marketeers

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Content marketeer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance Content marketeers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met Content marketeers:

Is een Content marketeer toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Content marketeers ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 48.435 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance Content marketeers? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Freelance content marketeer

Een freelance content marketeer is een echte master in content creatie. Content marketing is een belangrijke tak van marketing en steeds meer bedrijven ontdekken de waarde van een optimale vindbaarheid op internet. Een freelance content marketeer zorgt niet alleen voor het creëren van effectieve content, maar maakt de content ook optimaal zichtbaar door het op de juiste wijze te verspreiden, te promoten en aan te bieden. Een ervaren freelance content marketeer zorgt ervoor dat slimme content online spreekt voor het bedrijf, waardoor de content bijdraagt aan het binden van consumenten of ondernemingen aan het betreffende bedrijf. 

Wat doet een freelance content marketeer precies?

Een freelance content marketeer zet zich in om, met behulp van de juiste content, het vertrouwen te winnen van de vastgestelde doelgroep van het bedrijf. Een ervaren freelance content marketeer zal daarom eerst vaststellen wie er tot de doelgroep behoren en met welke content deze personen het meest effectief worden aangesproken. Vaak wordt er hiervoor gebruik gemaakt van een buyer persona, die de ideale klant van het bedrijf in beeld brengt. De buyer persona wordt ontwikkeld op basis van kenmerken van de ideale klant. Hierbij gaat het om algemene zaken, zoals leeftijd en geslacht, maar ook om gedetailleerde zaken, zoals interesses en hobby’s. Op deze manier creëert een freelance content marketeer écht waardevolle content voor de doelgroep.

Het takenpakket van de freelance content marketeer

Een freelance content marketeer creëert de juiste content, maar zorgt er vervolgens ook voor dat deze content op de juiste manier en op het juiste moment onder de aandacht wordt gebracht van de juiste doelgroep. Alles bij elkaar gerekend komen hier nog aardig wat werkzaamheden bij kijken. Binnen het takenpakket van de freelance content marketeer vinden we onder meer:

 • Kernwaarden van het bedrijf inventariseren
 • Doelgroep behoeften inventariseren
 • Inrichten van een content strategie
 • Opstellen van een content kalender
 • Schrijven van offline content, zoals brochures en catalogi
 • Schrijven van online content, zoals social media posts en blogs
 • Maken van effectieve videocontent / audiovisuele content
 • Content aanbieden via vastgestelde kanalen
 • Analyseren van resultaten van verspreide content
 • Contentbeheer op diverse kanalen
 • Interactie stimuleren tussen doelgroep en bedrijf

Samenwerkingen met een freelance content marketeer

In verreweg de meeste gevallen werkt een freelance content marketeer samen met diverse andere professionals. Zo zien we vaker samenwerkingen met SEO specialisten en SEA specialisten, met tekstschrijvers en communicatiemedewerkers, met marketingmanagers en community managers. Binnen veel bedrijven wordt een compleet marketingteam samengesteld, waar de freelance content marketeer onderdeel van uitmaakt of uit gaat maken. 

De opleiding van een freelance content marketeer

Freelance content marketeers kunnen verschillende opleidingen hebben gevolgd om aan de slag te gaan als content marketeer. Een veel voorkomende opleiding is de opleiding Journalistiek, welke op HBO niveau wordt gevolgd. Ook de HBO opleiding Creatieve Marketing & Sales komt vaker voor. Daarnaast zijn er een aantal opleidingen die zowel op HBO niveau als op WO niveau kunnen worden gevolgd. Het gaat dan bijvoorbeeld om de opleidingen Marketing Management, Communicatie en Communicatiewetenschappen. 

De soft skills van een freelance content marketeer

Een relevante opleiding is in de meeste gevallen niet voldoende om het maximale uit de functie van freelance content marketeer te halen. De meest ervaren freelance content marketeers bezitten dan ook diverse belangrijke soft skills, zoals:

 • Originele creativiteit
 • Multimediaal denken
 • Empathie
 • Gevoel voor taal / talen
 • Hulpvaardigheid 

Via Jellow een goede freelance content marketeer vinden

Een freelance content marketeer zet zich in om jouw doelgroep effectief te verbinden aan jouw bedrijf, door middel van de juiste content. Heb jij een ervaren freelance content marketeer nodig? Dan vind je deze gegarandeerd via Jellow. Er zijn maar liefst 3.438 content marketeer freelancers aangesloten bij ons platform. Plaats jij vandaag jouw opdracht op ons platform? Dan ontvang jij morgen al de eerste reacties. Zo makkelijk kan het zijn om jouw ideale freelance content marketeer te vinden. 

887

Nieuwe freelancers
in oktober

4.035

Opdrachtgevers

2.898

Ingeschreven Content marketeers

Vind direct jouw freelance Content marketeer!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen