Je vindt zelf de beste freelance Affiliate marketeer

Krijg toegang tot de beste 332 freelance Affiliate marketeers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Affiliate marketeers Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Affiliate marketeers Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Affiliate marketeers Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Affiliate marketeers KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Affiliate marketeers Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Affiliate marketeers

+4.043 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Affiliate marketeers

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Affiliate marketeers

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste freelance Affiliate marketeers binnen handbereik

Altijd de beste freelance Affiliate marketeers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Affiliate marketeer. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.043 opdrachtgevers en 48.854 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 332 Affiliate marketeers.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance Affiliate marketeers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance Affiliate marketeers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Affiliate marketeer voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 332 Affiliate marketeers, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Affiliate marketeer, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance Affiliate marketeers

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Affiliate marketeer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance Affiliate marketeers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met Affiliate marketeers:

Is een Affiliate marketeer toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Affiliate marketeers ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 48.854 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance Affiliate marketeers? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Wat is een affiliate marketeer?

Een affiliate marketeer houdt zich bezig met affiliate marketing, een combinatie van contentmarketing, partnerships en influence marketing, waarbij de adverteerder aan de affiliate betaalt op basis van resultaat. Dit resultaat is vaak gebaseerd op een commissiepercentage per transactie of conversie.

Hoe werkt affiliate marketing?

Een (freelance) affiliate marketeer optimaliseert de samenwerking tussen de adverteerder en affiliate websites (publisher). Tussen de adverteerder en de publisher is vaak een affiliate netwerk gekoppeld. Een affiliate netwerk (bijvoorbeeld Awin, Daisycon en Tradetracker) meet het aantal transacties en zorgt voor de betaling aan de publisher. Tegenwoordig hebben ook veel bedrijven in-house een eigen affiliate netwerk, zoals Bol, Amazon, Wehkamp en Coolblue. Per verkoop betaalt de adverteerder aan de affiliate website, die de transactie heeft gerealiseerd. Affiliate marketing kan voor veel platformen een lucratieve en constante stroom van inkomsten opleveren.

Veel bedrijven huren freelance affiliate marketingspecialisten in voor een tijdelijke vervanging tijdens vakantie of zwangerschap, voor de toevoeging van essentiële kennis voor het vaste marketingteam óf voor de start van een stand-alone affiliate project. Waarom zou je wachten tot morgen als je vandaag al de juiste affiliate marketingspecialist kunt vinden die jouw organisatie verder helpt!

Wat kost een freelance affiliate marketeer?

Het uurtarief van een affiliate marketing freelancer bij Jellow tussen €25,- en €125,- per uur. Het gemiddelde uurtarief ligt op €80,- per uur. De verschillen in uurtarieven van freelancers kunnen groot zijn en hangen af van meerdere factoren: 

 • Aantal jaren werkervaring
 • Specifieke branchekennis en -ervaring (b2b of b2c)
 • Duur van een freelance opdracht
 • Complexiteit van een freelance opdracht

Freelancers bij Jellow hebben een tariefindicatie toegevoegd aan hun profiel. Over deze indicatie kun je onderhandelen, wanneer je de kandidaat in wilt huren. Wanneer je een freelance affiliate marketeer inhuurt bij Jellow dan is het belangrijk om hierover dan ook duidelijke afspraken vast te leggen voordat de opdracht van start gaat.

Hoe huur ik een affiliate marketeer in?

Op het Jellow-platform vind je een groot aantal beschikbare freelance affiliate marketeers (Daisycon, Awin, Trade marketeers, maar ook marketplace marketeers). Met een abonnement bij Jellow kun je eenvoudig jouw freelance opdracht uit zetten. Indien gewenst kunnen we je helpen om de beste opdrachtomschrijving te maken. Een heldere resultaatgerichte opdrachtomschrijving helpt om sneller jouw match te vinden op ons platform.

Gebruik de filters (bijvoorbeeld aantal jaren ervaring, gewenst tarief, reisafstand) om vervolgens de beste freelance affiliate specialisten te vinden. Je kunt je eigen selectie maken en alleen die freelancers uitnodigen die jij het meest geschikt acht voor jouw opdracht. Vervolgens ontvang je binnen 24 uur al reacties van de freelancers. Bij Jellow heb je altijd direct 1-op-1 contact met de freelancers van jouw keuze, zodat je zelf bepaalt wie je in wilt huren en onder welke voorwaarden. Ben je er uit? Prima! Druk op Inhuren en jouw freelance affiliate marketingopdracht kan van start gaan!

Hoe schrijf ik een goede opdrachtomschrijving

Zoals gezegd is een strakke freelance opdrachtomschrijving de basis voor het vinden van een snelle match. Het is belangrijk om zo concreet mogelijk het gewenste resultaat en andere opdrachtvereisten op te schrijven. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Het verwachte eindresultaat van de opdracht
 • De start- en (eventuele) einddatum
 • Het aantal uur per week of het totaal aantal uren
 • Gewenste ervaring (evt. specifieke ervaring in bepaalde branches of b2c/b2b)
 • Functieprofiel
 • Indicatie uurtarief
 • Locatie (thuis/kantoor/op locatie of combinatie)
 • Werkzaamheden

Hulp nodig?

Weet je niet zeker of de juiste freelance marketeer voor jouw opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

1.050

Nieuwe freelancers
in oktober

4.043

Opdrachtgevers

332

Ingeschreven Affiliate marketeers

Vind direct jouw freelance Affiliate marketeer!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen