Je vindt zelf de beste freelance professional organizer

Krijg toegang tot de beste 18.970 freelance professionals organizers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance professionals organizers
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance professionals organizers
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance professionals organizers

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste freelance professionals organizers binnen handbereik

Altijd de beste freelance professionals organizers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance professional organizer. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.603 opdrachtgevers en 61.910 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 18.970 professionals organizers.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance professionals organizers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance professionals organizers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance professional organizer voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 18.970 professionals organizers, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance professional organizer, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance professionals organizers

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance professional organizer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance professionals organizers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.910 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.910 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 61.910 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met professionals organizers:

Is een professional organizer toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast professionals organizers ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 61.910 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance professionals organizers? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Freelance professional organizer

Een freelance professional organizer kan zich inzetten voor zowel bedrijven als particulieren. Binnen bedrijven kan een freelance professional organizer actief zijn voor diverse personen. In veel gevallen gaat het dan om een directielid, maar dit hoeft zeker niet het geval te zijn.

Veel professionals met een drukke, verantwoordelijke functie vinden het prettig om gebruik te kunnen maken van de begeleiding en het advies van een freelance professional organizer. Deze professional zorgt voor een goede begeleiding van professionals, zodat zij meer orde, overzicht en structuur hebben. Hierdoor hebben zij meer ‘lucht’ om zich goed te kunnen focussen op hun eigen kerntaken.

Wat doet een freelance professional organizer precies?

Vaak zien we de freelance professional organizer actief in thuissituaties. De meeste freelance professional organizers zetten zich in om het leven van gezinnen terug op orde te krijgen. Toch zijn er zeker ook freelance professional organizers die zich voor andere professionals inzetten. In dit geval kunnen zij de meest uiteenlopende werkzaamheden uitvoeren.

Vaak is de freelance professional organizer dan actief voor de directie, of een directielid, om ervoor te zorgen dat de taken van deze persoon overzichtelijk blijven. De freelance professional organizer kan werkzaamheden voorbereiden, advies bieden waar nodig, zaken juist inplannen en de werkdruk van de professional verlagen. Uiteindelijk zorgt de freelance professional organizer er op deze manier voor dat er voor iemand anders meer ruimte in de agenda ontstaat om op belangrijkere zaken te focussen.

De freelance professional organizer voor werknemers

We hebben al benoemd dat de freelance professional organizer vaak actief is voor particulieren of voor mensen in een hogere zakelijke functie, zoals een directielid. Dan hebben we nog niet alles gecoverd, want de freelance professional organizer kan zeker ook worden ingezet voor werknemers op de werkvloer. Er zijn medewerkers die het lastig vinden om structuur in hun werk aan te brengen, om taken goed te plannen en effectief om te gaan met werkdruk.

Daarnaast zijn er werknemers die onbewust onoverzichtelijk werken of er onbewust slechte werkgewoonten op nahouden. Voor al deze werknemers kan ook een freelance professional organizer worden ingeschakeld. Deze professional gaat met de betreffende werknemer(s) aan de slag om verbeteringen aan te brengen. Dit levert zowel het bedrijf als de werknemer(s) belangrijke voordelen op.

De freelance professional organizer is een coach

In de basis kunnen we stellen dat een freelance professional organizer een coach is. Deze professional zet zich in voor anderen, zodat zij betere prestaties neer kunnen zetten. Uiteindelijk zorgt de freelance professional organizer er zo voor dat de totale bedrijfsprestaties verbeteren. Er wordt efficiënter gewerkt en er bestaat meer tijd om te focussen op zaken die belangrijk zijn voor de groei van het bedrijf. Zo kan de inzet van een freelance professional organizer ook makkelijk zorgen voor een geldbesparing.

De opleidingen van een freelance professional organizer

Er zijn geen specifieke opleidingen die leiden tot de functie van freelance professional organizer. In de meeste gevallen is dit dan ook een functie waar iemand ‘inrolt’. Wel zien we vaak dat de freelance professional organizer een opleiding heeft gevolgd op het vlak van HRM, zakelijke dienstverlening of facilitaire dienstverlening. In de meeste gevallen gaat het om een HBO opleiding, maar ook MBO opleidingen komen voor.

De soft skills van een freelance professional organizer

De ervaren freelance professional organizer is een echte coach en zet zich in om anderen te motiveren, stimuleren en begeleiden. Toch is het coachend vermogen niet de enige soft skill die een ervaren freelance professional organizer nodig heeft. Deze professional beschikt ook over de volgende soft skills:

 • Conflictbeheersing
 • Flexibele werkinstelling
 • Doorzettingsvermogen
 • Optimale mensenkennis
 • Sterk in organiseren en plannen

Heb jij een ervaren freelance professional organizer nodig?

Wil jij een goede freelance professional organizer inschakelen, voor korte of langere tijd? Dan kun je de juiste professional snel en makkelijk vinden via het platform van Jellow. Je kunt direct starten door je opdracht te plaatsen. Meestal ontvang je al binnen 24 uur de eerste reacties van één van de 18.970 aangesloten freelance professional organizers die aan jouw vraag kunnen voldoen. Kies jouw ideale freelance professional organizer en ga de samenwerking aan!

738

Nieuwe freelancers
in June

5.603

Opdrachtgevers

18.970

Ingeschreven professionals organizers

Vind direct jouw freelance professional organizer!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen