Je vindt zelf de beste freelance Bemiddelaar

Krijg toegang tot de beste 254 freelance bemiddelaars in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance bemiddelaars
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance bemiddelaars
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance bemiddelaars

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste freelance bemiddelaars binnen handbereik

Altijd de beste freelance bemiddelaars binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Bemiddelaar. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.489 opdrachtgevers en 61.086 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 254 bemiddelaars.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance bemiddelaars te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance bemiddelaars te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Bemiddelaar voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 254 bemiddelaars, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Bemiddelaar, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance bemiddelaars

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Bemiddelaar is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance bemiddelaars. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.086 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.086 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 61.086 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met bemiddelaars:

Is een Bemiddelaar toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast bemiddelaars ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 61.086 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance bemiddelaars? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Freelance bemiddelaar

Een freelance bemiddelaar vormt de schakel tussen twee partijen. Hierbij kan het gaan om de meest uiteenlopende partijen. De mediator wordt bijvoorbeeld ook wel gezien als een bemiddelaar, maar een schakel die werkgever en werknemer samenbrengt – zoals vanuit een uitzendbureau – wordt ook als bemiddelaar gezien.

Wanneer je op zoek bent naar een freelance bemiddelaar, dan is het dus altijd goed om duidelijk aan te geven wat voor bemiddelaar je precies zoekt. Zo weet je altijd zeker dat jij via Jellow de juiste freelance bemiddelaar voor jouw project vindt.

Wat doet een freelance bemiddelaar precies?

De taken van een freelance bemiddelaar zijn geheel afhankelijk van de precieze functie. Er zijn veel verschillende soorten freelance bemiddelaars. Je kunt onder meer denken aan conflictbemiddelaars, gastouder- en pleegzorgbemiddelaars, arbeidsbemiddelaars en buurtbemiddelaars. Iedere freelance bemiddelaar heeft eigen taken. In de basis draait het natuurlijk wel altijd om het bemiddelen.

De freelance bemiddelaar staat tussen twee partijen in en zorgt ervoor dat deze (weer) samenkomen. Zo is de arbeidsmediator, ook een freelance bemiddelaar, iemand die zich inzet tijdens onderhandelingen tussen werkgever en werknemer, bijvoorbeeld wanneer er een ontslag met wederzijds goedkeuren of een conflict bestaat.

Een freelance bemiddelaar vormt een schakel

De freelance bemiddelaar is een partij die altijd in het midden staat. Het is een professional die een neutrale houding aanneemt en altijd zoekt naar de beste manieren om twee partijen samen te brengen. Hierbij kan het gaan om het begeleiden van gesprekken die plaatsvinden tussen twee partijen die in conflict zijn geraakt met elkaar.

Het kan ook gaan om het vinden van de juiste match tussen een werkgever en een werknemer. Dit zijn slechts voorbeelden. In de regel is het altijd zo dat een freelance bemiddelaar de brug tussen twee of meer partijen vormt.

De freelance bemiddelaar functioneert vaak als coach

Een ervaren freelance bemiddelaar bezit vaak coaching skills. Deze zijn ook nodig om goed te kunnen bemiddelen. Uiteraard geldt dit zeker voor de bemiddelaars die zich inzetten op het vlak van conflictoplossing en onderhandeling. Een goede freelance bemiddelaar zet zich in om het beste resultaat te bereiken tussen twee of meer partijen, waarbij de freelance bemiddelaar zelf een neutrale positie inneemt.

De opleidingen van een freelance bemiddelaar

Een freelance bemiddelaar heeft geen specifieke opleiding nodig om zijn of haar functie naar behoren uit te voeren. In de meeste gevallen heeft deze professional wel een diploma op zak op minimaal MBO niveau. We zien vaker dat freelance bemiddelaars een opleiding heeft gevolgd op het vlak van Personeel of Communicatie, maar dit hoeft zeker niet. Er zijn ook professionals die een HRM opleiding hebben of zelfs helemaal geen relevante opleiding. In dit laatste geval hebben de freelance bemiddelaars vaak trainingen en cursussen gevolgd, voornamelijk met een focus op coaching.

De soft skills van een freelance bemiddelaar

Een freelance bemiddelaar hoeft dus niet per definitie een relevante opleiding te hebben gevolgd. Het gaat er vooral om dat de freelance bemiddelaar de juiste soft skills bezit, welke gecombineerd kunnen worden met de juiste technieken op het vlak van bemiddeling. Onder de meest belangrijke soft skills van freelance bemiddelaars vinden we bijvoorbeeld:

 • Een luisterend oor
 • Coachende instelling
 • Conflictbeheersing
 • Aandacht verdeling
 • Stressbestendigheid

Heb jij een ervaren freelance bemiddelaar nodig?

Ben jij op zoek naar een echte master in bemiddeling? Dan vind je deze professional snel en makkelijk via Jellow. Je kunt jouw specifieke vraag of project bij Jellow plaatsen. Freelance bemiddelaars die aan jouw vraag kunnen voldoen, reageren in de meeste gevallen al binnen 24 uur. Je kunt altijd zelf bepalen met welke van de 254 freelance bemiddelaars jij wilt gaan werken. Zo kun je altijd snel aan de slag met een ervaren freelance bemiddelaar als jij gebruik maakt van de mogelijkheden van Jellow.

602

Nieuwe freelancers
in March

5.489

Opdrachtgevers

254

Ingeschreven bemiddelaars

Vind direct jouw freelance Bemiddelaar!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen