Je vindt zelf de beste freelance Werkvoorbereider

Krijg toegang tot de beste 1.201 freelance Werkvoorbereiders in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Werkvoorbereiders
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Werkvoorbereiders
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Werkvoorbereiders

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste freelance Werkvoorbereiders binnen handbereik

Altijd de beste freelance Werkvoorbereiders binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Werkvoorbereider. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.603 opdrachtgevers en 61.910 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 1.201 Werkvoorbereiders.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance Werkvoorbereiders te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance Werkvoorbereiders te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Werkvoorbereider voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 1.201 Werkvoorbereiders, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Werkvoorbereider, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance Werkvoorbereiders

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Werkvoorbereider is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance Werkvoorbereiders. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.910 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.910 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 61.910 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met Werkvoorbereiders:

Is een Werkvoorbereider toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Werkvoorbereiders ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 61.910 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance Werkvoorbereiders? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Freelance werkvoorbereider

De ervaren freelance werkvoorbereider is iemand met een scala aan verantwoordelijkheden in de technische branche. Deze professional zorgt vanzelfsprekend voor de voorbereiding van alle werkzaamheden die verricht moeten worden. Dit betekent in de praktijk dat de freelance werkvoorbereider zich vooral bezig houdt met calculeren, plannen en ondersteunen. De taken van een ervaren freelance werkvoorbereider zijn veelzijdig en verschillen per opdrachtgever. Wanneer jij een goede freelance werkvoorbereider nodig hebt voor je bedrijf, voor bepaalde tijd, dan kun je altijd de juiste professional vinden via Jellow.

Wat doet een freelance werkvoorbereider precies?

Een freelance werkvoorbereider is verantwoordelijk voor onder meer materiaalinkoop, werkinstructies, planningen, calculaties en werktekeningen. We zien in de praktijk vaak dat de taken van diverse professionals worden samengepakt in de baan van freelance werkvoorbereider. Zo is deze professional niet alleen een planner, maar ook een technisch tekenaar en een calculator. Hier komen we later nog even op terug. Welke taken er precies worden uitgevoerd door een freelance werkvoorbereider is uiteraard afhankelijk van het specifieke project. Hierdoor kunnen de taken per opdracht verschillen. In bepaalde gevallen werkt de freelance werkvoorbereider alleen, terwijl deze professional in andere gevallen onderdeel uitmaakt van een heel team dat actief is voor de opdrachtgever.

Wil je meer weten over wat een werkvoorbereider voor jouw bedrijf kan doen? We hebben een uitgebreid diepte-artikel geschreven over de taken en verantwoordelijkheden van een werkvoorbereider.

Een freelance werkvoorbereider vervult meerdere rollen

We hebben het net al even benoemd. Een freelance werkvoorbereider vervult op de werkvloer vaak meerdere rollen. Op de eerste plaats is hij of zij een calculator, dé professional achter alle berekeningen die moeten worden gemaakt. Hierbij kun je onder meer denken aan begrotingen, urenberekeningen, berekeningen van benodigd materiaal en natuurlijk kostenberekeningen. De freelance werkvoorbereider is ook een planner, iemand die zich onder meer bezighoudt met het opstellen van werkroosters, het verkrijgen van vergunningen, het realiseren van inkopen en het leggen van contacten met leveranciers. Tot slot schuilt er in de meeste freelance werkvoorbereiders ook een technisch tekenaar. Veel freelance werkvoorbereiders zijn goed in staat om gedetailleerde, technische tekeningen te maken, vaak met behulp van een relevant computerprogramma.

Waar zijn freelance werkvoorbereiders actief?

In de meeste gevallen zien we de freelance werkvoorbereiders terug op de werkvloeren van technische bedrijven, maar we kunnen deze professionals zeker ook binnen andere ondernemingen tegen het lijf lopen. Een freelance werkvoorbereider kan actief zijn voor een architectenbureau, een ingenieurskantoor, een aannemingsbedrijf of een uitvoerdersbedrijf. Bij Jellow zijn freelance werkvoorbereiders te vinden die zich binnen iedere branche op hoog niveau in kunnen zetten.

De opleidingen van een freelance werkvoorbereider

Freelance werkvoorbereiders kunnen een opleiding op MBO niveau hebben, maar we zien zeker ook professionals die een HBO opleiding hebben afgerond. Er zijn verschillende opleidingen die een perfecte basis vormen voor werkvoorbereiders. Het gaat dan bijvoorbeeld om de volgende opleidingen: Calculeren en Werkvoorbereiding, Technisch Tekenaar, Werkvoorbereider Installatie en Werkvoorbereider Fabricage. Uiteraard zijn er meer opleidingen die interessant zijn voor een freelance werkvoorbereider. We zien dan ook vaker dat deze professionals meerdere opleidingen hebben gevolgd, of dat zij de basisopleiding hebben aangevuld met meerdere trainingen en cursussen om de kennis uit te breiden.

De soft skills van een freelance werkvoorbereider

De freelance werkvoorbereider zet zich in voor opdrachtgevers om al het werk optimaal voor te bereiden. Hiervoor is het niet alleen nodig om terug te kunnen vallen op een goede, relevante opleiding. Het is ook nodig om de juiste soft skills te bezitten. Onder de freelance werkvoorbereiders komen de volgende soft skills het meest voor:

 • Scherp oog voor detail
 • Innovatief denkvermogen
 • Goed gevoel voor logica
 • Ruimtelijk inzicht
 • Nauwkeurige werkwijze

Heb jij een ervaren freelance werkvoorbereider nodig?

Ben jij op zoek naar een ervaren, enthousiaste en gedreven freelance werkvoorbereider? Deze vind je gegarandeerd in het grote netwerk professionals van Jellow. Er zijn meerdere ervaren freelance werkvoorbereider beschikbaar via ons platform. Je kunt nu direct jouw opdracht plaatsen, zodat deze professionals erop kunnen reageren. Vaak heb je binnen 24 uur al de eerste reacties binnen. Natuurlijk kun je zelf kiezen met welke freelance werkvoorbereider jij wil gaan werken.

 

738

Nieuwe freelancers
in June

5.603

Opdrachtgevers

1.201

Ingeschreven Werkvoorbereiders

Vind direct jouw freelance Werkvoorbereider!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen