Je vindt zelf de beste freelance Toezichthouder

Krijg toegang tot de beste 923 freelance Toezichthouders in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Toezichthouders
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Toezichthouders
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Toezichthouders

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste freelance Toezichthouders binnen handbereik

Altijd de beste freelance Toezichthouders binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Toezichthouder. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.582 opdrachtgevers en 61.739 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 923 Toezichthouders.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance Toezichthouders te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance Toezichthouders te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Toezichthouder voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 923 Toezichthouders, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Toezichthouder, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance Toezichthouders

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Toezichthouder is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance Toezichthouders. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.739 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.739 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 61.739 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met Toezichthouders:

Is een Toezichthouder toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Toezichthouders ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 61.739 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance Toezichthouders? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Freelance toezichthouder

Een freelance toezichthouder wordt in de meeste gevallen aangesteld door de Nederlandse overheid. De toezichthouder is actief op onafhankelijke wijze. Het aanhouden van een neutrale positie is belangrijk, omdat de freelance toezichthouder in wezen onderdeel uitmaakt van een instituut dat als onpartijdig moet worden beschouwd. Uiteindelijk is het de freelance toezichthouder die ervoor zorgt dat de diverse organisaties de huidige wet- en regelgeving naleven. Wanneer dit niet het geval is, dan onderneemt de freelance toezichthouder actie.

Wat doet een freelance toezichthouder precies?

Het takenpakket van een freelance toezichthouder is voor een heel groot deel afhankelijk van de specifieke functie die wordt bekleed. Niet elke freelance toezichthouder is actief op dezelfde wijze. Zo zijn er toezichthouders die zich vooral bezighouden met het handhaven van de wet- en regelgeving, maar er zijn ook toezichthouders die zich voornamelijk inzetten om zaken te beschermen, zoals het milieu.

In dit laatste geval kan het houden van toezicht op gevaarlijke stoffen opslag bijvoorbeeld tot het takenpakket behoren. In de basis is het altijd de taak van een freelance toezichthouder om de zaken in de gaten te houden en ervoor te zorgen dat alles volgens de voorgeschreven regels, wetten en richtlijnen verloopt.

De freelance toezichthouder zorgt voor een optimale kwaliteit

Als freelance toezichthouder ben je actief in de sector Overheid of in de sector Semi-Overheid. Uiteindelijk kunnen freelance toezichthouders op veel verschillende plaatsen, en in veel verschillende organisaties en instanties, worden ingezet. Het uiteindelijke doel is altijd het verhogen van de kwaliteit dan wel het behouden van een optimale kwaliteit. Hierbij wordt natuurlijk ook veel aandacht besteed aan veiligheid.

Het spreekt voor zich dat dit hand in hand gaat. Als freelance toezichthouder binnen één van deze sector behoort het in de basis altijd tot je taken om de samenleving veilig te houden en te zorgen voor een goede kwaliteit. De freelance toezichthouder zet zich in voor de burgers.

Overige taken van de freelance toezichthouder

Freelance toezichthouders kunnen actief zijn voor tal van organisaties en bedrijven. In de meeste gevallen behoort het ook tot de taken van de freelance toezichthouder om informatie en kennis te delen, om organisaties en individuen te begeleiden en een gedegen advies te bieden. In bepaalde functies is de freelance toezichthouder verantwoordelijk voor het opleggen van boetes wanneer de wet- en regelgeving niet wordt nageleefd.

De opleidingen van een freelance toezichthouder

De freelance toezichthouder heeft veel belangrijke taken binnen zijn of haar takenpakket. Het is belangrijk dat deze taken op de juiste wijze, nauwkeurig worden uitgevoerd. Het is daarom dat alle freelance toezichthouders een opleiding hebben op minimaal HBO niveau.

Meerdere opleidingen zijn passend om te kunnen ontwikkelen tot een freelance toezichthouder. We zien onder meer de opleidingen Kwaliteit & Veiligheid, Beveiliging & Bewaking en Beleid & Organisatie. Veel freelance toezichthouders hebben, al dan niet in opdracht van een organisatie, diverse trainingen en cursussen gevolgd als aanvulling op de basis opleiding.

De soft skills van een freelance toezichthouder

Als ervaren freelance toezichthouder heb je niet alleen een goede opleiding nodig, aangevuld met de nodige trainingen of cursussen, maar je hebt ook de juiste soft skills nodig. Wanneer we kijken naar de meest voorkomende soft skills van freelance toezichthouders, dan zien we onder meer de volgende soft skills voorbij komen:

 • Goed gevoel voor conflictbeheersing
 • Scherp oog voor details
 • Assertieve instelling
 • Een kritische blik
 • Integriteit

Heb jij een ervaren freelance toezichthouder nodig?

Bestaat er binnen jouw organisatie behoefte aan een ervaren freelance toezichthouder, voor korte of langere periode? Bij Jellow zijn 923 ervaren toezichthouders aangesloten. Je kunt eenvoudig jouw opdracht online plaatsen. De freelance toezichthouders die jou van dienst kunnen zijn, hebben de mogelijkheid om op jouw opdracht te reageren. Uiteindelijk kun jij zelf bepalen met welke freelance toezichthouder je wilt gaan werken.

390

Nieuwe freelancers
in May

5.582

Opdrachtgevers

923

Ingeschreven Toezichthouders

Vind direct jouw freelance Toezichthouder!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen