Kies uit de 5% beste freelancers projectmanager

Krijg op basis van jouw opdracht een handgemaakte selectie
van de beste en beschikbare freelancers.

 • Direct contact met 3.988 projectmanager freelancers
  Direct contact met freelancers, zonder tussenpersonen.
 • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
  Onbeperkt opdrachten plaatsen en inhuren zonder marges
 • Inhuren zonder marges
  Plaats je opdracht en ontvang binnen een dag de eerste reacties
per direct3.988beschikbaar

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.” Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Relatief simpel platform, waarbij je goed kunt zoeken op een bepaalde kwaliteit/ specialiteit van iemand.” Jacintha van den Brink The Inner Circle

"Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast and easy!" Kim van Santen Marketing en operations booking.com

"Vlotte werkwijze, leuk de directe interactie met de potentiële kandidaten." Jesse Maulany Webshop specialist Hoogvliet

"Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!" Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van freelance {function}

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk met freelancers zoals een projectmanager

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. Bedrijven en 3.988 projectmanager freelancers bouwen met Jellow samen aan één eerlijk en kwalitatief netwerk, daar worden we allemaal beter van. De manier om samen snel te groeien en te kunnen beschikken over de juiste expertise zonder dat je de hulp van een intermediair nodig hebt.

Onbeperkt toegang, direct contact en inhuren zonder marges

Met Jellow krijg je direct en 24/7 toegang tot 3.988 freelancers die als projectmanager actief zijn. Daarnaast heb je meteen toegang tot 30.423 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, gespecialiseerd van , tot en . Neem zelf de regie en selecteer eenvoudig een freelance projectmanager die voor jou relevant is. Dat kan met de slimme software, of je kan een van de Jellowers vragen om je te helpen. Jellow is software mét een service.

Onbeperkt toegang tot freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, zoals een {function}.
Opzetten en uitbreiden van een eigen freelance pool met professionals actief als een {function}

Opzetten en uitbreiden van eigen projectmanager freelance pool

Met een freelancepool voeg je eenvoudig de beste freelance projectmanager toe en raak je nooit meer gegevens kwijt. De basis regelen wij. Binnen no-time bouwen wij een pool voor jou met de beste projectmanager freelancers in jouw vakgebied en jouw omgeving. Vervolgens breid je deze uit door bijvoorbeeld een goede freelance projectmanager uit te nodigen, waarmee jij in de toekomst graag zou willen samenwerken.

Wil jij een freelance projectmanager inhuren?

Jij zoekt een freelance projectmanager. Misschien heb je al een tijd naar een interim projectmanager gezocht, maar heb je nog niet de juiste gevonden. Dan ben je bij Jellow aan het goede adres. In het Jellow netwerk bevinden zich een groot aantal beschikbare freelancers op het gebied van projectmanagement.

Hoe vind jij dan de beste freelance projectmanager in het netwerk?

 • Wat is freelance projectmanager?

  De functie projectmanager houdt vaak in dat de manager samen met een team zorgt dat bepaalde, grote projecten worden uitgevoerd. Tijdens de uitvoer is het van belang dat de projecten zo efficiënt mogelijk, binnen een bepaalde tijd, zonder fouten en met een bepaald budget worden gedaan. Een freelance projectmanager kan je inhuren wanneer je bijvoorbeeld iemand nodig hebt voor het ontwikkelen van bepaalde strategieën voor een project, overlegvoering met meerdere partijen binnen een project, de organisatorische kanten van een project zoals het behalen van deadlines, bijsturen en monitoren van het team, het maken van begrotingen en budgetten, etc.

 • Hoe specifiek moet de interim opdracht zijn voor een projectmanager?

  Het is handig om de werkzaamheden die jij van de freelancer verwacht in je opdracht te omschrijven. Enkele voorbeelden van werkzaamheden van een freelancer op het gebied van projectmanagement zijn:
  * Project coördinatie
  * Opzetten van online werving
  * Inkoop van materialen
  * Opbouwen van relaties
  * Planning, briefing en urenregistratie van het team of personeel
  * Administratieve afwikkelingen van een project
  * Rapportage

  Daarnaast kan je ook toevoegen welke andere eisen jij stelt aan de freelancer die jij zoekt voor de functie. Bijvoorbeeld het opleidingsniveau, of specifieke interesses of ervaringen:
  *Mbo-, hbo- of wo-denkwijze
  *Interesse in duurzaamheid
  *Opleiding gericht op bouwkunde
  *5 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van projectmanagement
  *Vloeiend Nederlands en Engels

  Ook kan het toevoegen van een locatie aan de opdracht handig zijn. Het verschilt per opdrachtgever en natuurlijk per opdracht of dit wenselijk is. Sommige opdrachten kunnen namelijk ‘thuis’ uitgevoerd worden, maar soms is het ook prettig om (regelmatig) face-to-face te zien. Dat kan lastig zijn wanneer jouw kantoor in de randstad zit en de freelancer in Maastricht of Groningen.

  Geef daarom aan de locatie van jouw kantoor is, of de freelancer vanuit huis kan werken en maak vooral duidelijk afspraken wanneer reiskosten bijvoorbeeld een rol gaan spelen.

 • Hoe kies je de meest geschikte freelancer?

  Als jij een uitgebreide en gedetailleerde opdracht hebt kan je deze met een selectie freelancers delen die passen bij de opdracht. Heb jij recht op een 'full-service opdracht'? Dan kan jij de opdracht opsturen en dan zorgen wij dat wij dat je een selectie krijgt met de beste en meest geschikte freelancers voor de klus. Zodat jij kwalitatieve reacties krijgt op jouw opdracht.

  Wanneer je een freelancer hebt gevonden met juiste skills voor de opdracht, kan je via de website contactgegevens vinden. Jij kan dan door middel van een telefoontje, via de mail of via de ‘chatfunctie’ op Jellow direct schakelen met de freelancer om te kijken of jullie een klik hebben en elkaar misschien face-to-face willen spreken. Jij kan dan een afspraak maken en als de klik aanwezig is, de freelancer eenvoudig inhuren via de site.

  Hopelijk heb je niet te lang naar een zzp projectmanager gezocht/hoef je niet lang te zoeken en kan jij binnen een dag na het plaatsen van de opdracht met een freelancer aan de slag.

Daarvoor is het heel handig om specifiek te zijn in de opdrachtomschrijving. Niet alleen kunnen wij een selectie maken van goede freelance project managers, maar zullen ook de reacties van de freelancers kwalitatief zijn.

Hieronder geven we antwoorden op enkele vragen die jou kunnen helpen om een goede omschrijving te maken voor de opdracht, zodat we de beste freelancer kunnen vinden.

Heb je een andere vraag, of wil je ons liever telefonisch spreken? Stuur dan een mail (info@jellow.nl) of bel ons gerust (+31 35 7370 352).

 • Waar kan freelance projectmanager voor inhuren?

  Een freelance projectmanager kan actief zijn in verschillende vakgebieden. Bij Jellow zijn de projectmanagers actief in Communicatie, Online Specialisme, Human Resources, Marketing, UX & Web design, Training en Coaching, Business Consultancy, Consultancy IT, Accounting & Control, Management ondersteuning, Bouw & Installatie, Onderwijs Management, Sales, Bank & Verzekering, Overheid, Inkoop, Audit Risk Compliance, Web- en Appdevelopment, Logistiek & Supply Chain, Legal, Sport, Photo & Video, Grafisch Ontwerp, Tekst, Business Intelligence, SAP, Payroll & Salarisadministratie, ARBO en Gezondheid, Manufacturing, Energie, Re-integratie, Quality Assurance, Onderwijs Docenten, Civil, Sharepoint .NET Office, Oracle, Java, Vertaling, Scala Akka.

  Er zijn dus veel interim projectmanagers beschikbaar met verschillende achtergronden. Geef in de opdrachtomschrijving duidelijk of je een voorkeur hebt voor een freelancer die actief is geweest in een bepaald vakgebied of branche in project management, dit maak het zoeken eenvoudiger!

 • Wat is het gemiddelde uurtarief van freelance projectmanagers?

  Het uurtarief van interim projectmanagers verschilt van €50,-120,- per uur. Dit verschil kan bijvoorbeeld komen door de ervaring van de freelancers of opleiding die de freelancers gevolgd hebben. Daarnaast worden de freelancers gevraagd een indicatie van het uurtarief in te vullen wanneer zij een account aanmaken op Jellow. Dit uurtarief is een inschatting en niet bindend. Iedere opdracht is anders, waardoor dit uurtarief soms wel eens verschilt. Wanneer jij met de freelancer in gesprek gaat over de opdracht kunnen jullie samen een afspraak maken over het definitieve uurtarief.

 • Is het inhuren van een freelance project manager via Jellow veilig?

  Wanneer je een projectmanager inhuurt via Jellow, hoef jij je geen zorgen te maken over de contracten en administratie. Jij kan er namelijk voor kiezen om dit veilig via Jellow Contracting te laten verlopen volgens de laatste wet- en regelgeving (conform wet DBA).

Heb je nog meer vragen? Dan kan je een mailtje sturen naar info@jellow.nl of ons bellen op: 035-7370352.

Nieuwe Freelancers 714 Nieuwe Freelancers in december
Opdrachtgevers
1.817 Opdrachtgevers
Ingeschreven freelancers
30.423 Ingeschreven freelancers

Vind direct jouw projectmanager

Sluit je aan bij het netwerk van Jellow en kom direct in contact met de beste en beschikbare freelance projectmanagers.

Vind mijn freelancer

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.