Je vindt zelf de beste freelance bouwtechnisch tekenaar

Krijg toegang tot de beste 102 freelance bouwtechnisch tekenaars in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance bouwtechnisch tekenaars
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance bouwtechnisch tekenaars
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance bouwtechnisch tekenaars

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste freelance bouwtechnisch tekenaars binnen handbereik

Altijd de beste freelance bouwtechnisch tekenaars binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance bouwtechnisch tekenaar. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.489 opdrachtgevers en 61.086 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 102 bouwtechnisch tekenaars.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance bouwtechnisch tekenaars te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance bouwtechnisch tekenaars te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance bouwtechnisch tekenaar voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 102 bouwtechnisch tekenaars, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance bouwtechnisch tekenaar, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance bouwtechnisch tekenaars

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance bouwtechnisch tekenaar is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance bouwtechnisch tekenaars. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.086 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.086 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 61.086 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met bouwtechnisch tekenaars:

Is een bouwtechnisch tekenaar toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast bouwtechnisch tekenaars ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 61.086 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance bouwtechnisch tekenaars? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Freelance bouwtechnisch tekenaar

Een freelance bouwtechnisch tekenaar zorgt ervoor dat bouwtekeningen tot in het detail kloppen, zoals dat hoort. Bouwprofessionals weten hoe belangrijk het is dat bouwtekeningen helder, begrijpelijk en correct zijn. Hier zorgt een freelance bouwtechnisch tekenaar voor, vaak in samenwerking met de architect. De architect ontwerpt een bouwwerk en werkt dit ontwerp uit, meestal in de vorm van een 3D weergave én 2D tekeningen. Deze tekeningen zijn perfect voor een presentatie van het bouwwerk, maar niet geschikt voor bouwprofessionals om te gebruiken tijdens de bouwfase. Hier zijn andere tekeningen voor nodig en deze worden verzorgd door de freelance bouwtechnisch tekenaar.

Wat doet een freelance bouwtechnisch tekenaar precies?

De freelance bouwtechnisch tekenaar is nauw betrokken bij de voorbereidingen van de bouw van een nieuw bouwwerk, zoals een kantoorpand of een woonhuis. Deze wordt vanzelfsprekend ontworpen door een architect. Aannemers en ingenieurs gaan uiteindelijk aan de slag met de daadwerkelijke bouw van het betreffende bouwwerk. Om hun werk goed te kunnen doen hebben zij een duidelijke bouwtekening nodig. Hiervoor is een ontwerp van een architect niet voldoende. Een bouwtekening treedt in details en laat nauwkeurig zien waar alles hoort, van aparte ruimten tot de stroomvoorziening. Deze tekening wordt gemaakt door de freelance bouwtechnisch tekenaar. In de meeste gevallen wordt hiervoor een softwareprogramma gebruikt, zoals AutoCAD.

De freelance bouwtechnisch tekenaar biedt duidelijkheid

De freelance bouwtechnisch tekenaar staat eigenlijk tussen de architect en de bouwprofessionals in. De architect heeft een helder ontwerp voor presentatie gemaakt. Dit ontwerp zien we bijvoorbeeld vaak op grote borden bij een bouwplaats staan, zodat we kunnen zien hoe het bouwwerk er uiteindelijk uit komt te zien. Het spreekt voor zich dat bouwprofessionals niet kunnen bouwen op basis van deze presentatie. Zij hebben duidelijkheid nodig over alle belangrijke aspecten van het gebouw, zoals afmetingen en exacte locaties van diverse toevoegingen, zoals ook het leidingwerk. Deze informatie halen zij uit de tekening die door de freelance bouwtechnisch tekenaar wordt gemaakt. De freelance bouwtechnisch tekenaar zorgt dan ook voor een zeer gedetailleerde bestektekening die duidelijkheid biedt aan iedereen op de bouwplaats.

Extra controles door de freelance bouwtechnisch tekenaar

Bestektekeningen spelen een extreem belangrijke rol tijdens de bouwfase. Het is dan ook zo dat de tekeningen van de freelance bouwtechnisch tekenaar tot in het detail moeten kloppen. De freelance bouwtechnisch tekenaar zal de tekeningen zelf meerdere malen controleren en alles meerdere keren narekenen om zeker te zijn dat er niets over het hoofd wordt gezien. In verreweg de meeste gevallen worden de tekeningen van de freelance bouwtechnisch tekenaar door verschillende professionals gecheckt om te voorkomen dat de tekenaar over eigen foutjes heen kijkt. Het is immers belangrijk om menselijke fouten uit te sluiten bij het bouwen van bouwwerken.

De opleidingen van een freelance bouwtechnisch tekenaar

Een ervaren freelance bouwtechnisch tekenaar heeft in de meeste gevallen een bouwgerichte opleiding gevolgd. Dit kan op MBO niveau, maar zeker ook op HBO niveau. Het leren werken met softwareprogramma’s voor bestektekeningen is in bepaalde opleidingen wel verwerkt, maar in andere opleidingen niet. In dit laatste geval heeft de freelance bouwtechnisch tekenaar een cursus of training gevolgd om goed om te leren gaan met de betreffende software.

De soft skills van een freelance bouwtechnisch tekenaar

Een freelance bouwtechnisch tekenaar heeft de basiskennis in de meeste gevallen opgedaan binnen de opleiding, maar vaak is het toch zo dat het vooral de aanvullende cursussen en trainingen zijn die een freelance bouwtechnisch tekenaar echt goed maken in wat hij of zij doet. Daarnaast heeft een bouwtechnisch tekenaar natuurlijk ook een goede set soft skills nodig, zoals:

 • Nauwkeurige werkwijze
 • Uitstekend omgevingsinzicht
 • Analytische werkwijze
 • Optimaal samenwerkingsvermogen
 • Gedisciplineerde instelling

Heb jij een ervaren freelance bouwtechnisch tekenaar nodig?

Wil jij een freelance bouwtechnisch tekenaar inschakelen voor een komend project? Bij Jellow zijn veel ervaren freelance bouwtechnisch tekenaars aangesloten. Je kunt bij ons eenvoudig jouw opdracht op het platform plaatsen. De freelancers die geschikt zijn voor jouw project kunnen zelf reageren. Uiteindelijk heb je zo de keuze uit meerdere professionals en kun je altijd aan de slag met de freelance bouwtechnisch tekenaar die jou het meest aanspreekt.

602

Nieuwe freelancers
in March

5.489

Opdrachtgevers

102

Ingeschreven freelance bouwtechnisch tekenaars

Vind direct jouw freelance bouwtechnisch tekenaar!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen