Kies uit de 5% beste freelancers Secretaresse

Krijg op basis van jouw opdracht een handgemaakte selectie
van de beste en beschikbare freelancers.

 • Direct contact met 1.057 human-resource-management freelancers
  Direct contact met freelancers, zonder tussenpersonen.
 • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
  Onbeperkt opdrachten plaatsen en inhuren zonder marges
 • Inhuren zonder marges
  Plaats je opdracht en ontvang binnen een dag de eerste reacties
T-mobile Action Nederlandse Loterij Fox sports KNVB Gemeente Groningen
+2624 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

foxsports

Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

booking.com

Marketing en operations Booking.com

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van freelance Secretaresse

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk met freelancers zoals een Secretaresse

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. Bedrijven en 1.057 human-resource-management freelancers bouwen met Jellow samen aan één eerlijk en kwalitatief netwerk, daar worden we allemaal beter van. De manier om samen snel te groeien en te kunnen beschikken over de juiste expertise zonder dat je de hulp van een intermediair nodig hebt.

Onbeperkt toegang tot freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, zoals een Secretaresse.

Onbeperkt Secretaresse freelancers inhuren zonder marges

Met Jellow krijg je direct en 24/7 toegang tot 1.057 freelancers die als Secretaresse actief zijn. Daarnaast heb je meteen toegang tot 37.848 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, gespecialiseerd van , tot en . Neem zelf de regie en selecteer eenvoudig een freelance Secretaresse die voor jou relevant is. Dat kan met de slimme software, of je kan een van de Jellowers vragen om je te helpen. Jellow is software mét een service.

Opzetten en uitbreiden van een eigen Secretaresse freelance pool

Secretaresse freelancers zoeken met een freelance pool

Met een freelancepool voeg je eenvoudig de beste freelance Secretaresse toe en raak je nooit meer gegevens kwijt. De basis regelen wij. Binnen no-time bouwen wij een pool voor jou met de beste human-resource-management freelancers in jouw vakgebied en jouw omgeving. Vervolgens breid je deze uit door bijvoorbeeld een goede freelance Secretaresse uit te nodigen, waarmee jij in de toekomst graag zou willen samenwerken.

Ben jij op zoek naar een freelance secretaresse?

Secretaresse, ook wel mannelijk secretariaatsmedewerker genoemd, is een freelancer die zich bezighoudt met alle secretariële bedrijvigheid die te maken hebben met een kantoor of praktijk. Een secretaresse kan opgedeeld worden in verschillende functies. Zo kan een secretaresse directiesecretaresse zijn, maar kan hij of zij ook een managementassistent zijn. In de praktijk worden deze termen dan ook door elkaar gebruikt.

Een directiesecretaresse ondersteunt de gehele directie in de organisatie. Een management assistent ondersteunt het management op een coördinerende en administratieve wijze.

Wat voor werkzaamheden verricht een secretaresse?

In principe houdt een secretaresse zich bezig met de ondersteunende taken van de directie, het management, een afdeling of een volledig bedrijf. De taken van een secretaresse kunnen erg verschillen. Dit is erg afhankelijk van hoe de organisatie is ingericht. Secretaresse kunnen zich bijvoorbeeld ook bezighouden met personeelszaken of faciliterende werkzaamheden. Om een overzicht te geven van met welke werkzaamheden een secretaresse zich normaliter bezighoudt, hebben we die voor je op een rij gezet:

 • Administreren van de agenda
 • Het bijhouden van de mail
 • Het bijhouden van inkomende post
 • Bezoekers in ontvangst nemen
 • Telefoneren
 • Het plannen en organiseren van meetings en vergaderingen
 • Notuleren tijdens meetings en vergaderingen
 • Het uitwerken van verslagen
 • Het beheren van het archief
 • Het verwerken van declaraties
 • Faciliterende werkzaamheden
 • Waar kan je een secretaresse vinden?

  Veel organisaties beschikken over een administratieve afdeling. Waar je uiteindelijk als secretaresse komt te werken is ook sterk afhankelijk welk specialisme je kiest. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om als algemene secretaresse aan de slag te gaan, maar het is ook mogelijk om als medische of juridisch secretaresse te werken. Secretaresses in de algemene richting komen bijvoorbeeld terecht bij de directie, het management of besturen. Juridische secretaresses kunnen aan de slag bij advocatenkantoren, notariskantoren, juridische afdelingen en op een juridisch afdeling binnen overheidsinstanties. Uiteraard kunnen medische secretaresses aan de slag bij zorginstellingen zoals tandartspraktijken en ziekenhuizen.

  Secretaresses komen eigenlijk met (bijna) iedereen in de organisatie in aanraking. Dit verschilt natuurlijk per opdracht waar je werkt, maar over het algemeen krijgt iedereen weleens te maken met een secretaresse. Daarnaast werkt de secretaresse nauw samen met de directie, het management en kan de secretaresse ook ondersteunt worden door administratieve medewerkers.

  Over welke vaardigheden moet je beschikken als secretaresse?

  Zoals hierboven genoemd is het voor een secretaresse mogelijk om in veel verschillende branches aan de slag te gaan, maar moet je ook over bepaalde vaardigheden beschikken als secretaresse? Wij hebben tien vaardigheden voor je op een rij gezet, waarvan wij denken dat deze bij een secretaresse niet mogen ontbreken:

  • Overzicht kunnen houden
  • Goed kunnen samenwerken
  • Jezelf continu willen ontwikkelen
  • Efficiënt en effectief kunnen werken
  • Flexibel kunnen zijn
  • Goede informatie kunnen vergaren
  • Leiderschap
  • Prioriteiten kunnen stellen
  • Mondeling en schriftelijk sterk zijn
  • Wat kost een secretaresse bij Jellow?

   Wij beschikken over verschillende secretaresses met veel en weinig ervaring. Wij hebben secretaresses op het gebied van directiesecretaresse, juridische dienstverlening en medische dienstverlening. Het uurtarief van een secretaresse bij Jellow ligt tussen de €20,- en €95,-. Het uurtarief loopt erg uiteen omdat het per specialisme erg verschilt wat men verdient. Uiteraard bepalen de opdrachtgever en freelancer uiteindelijk samen wat het daadwerkelijke uurtarief zal worden wanneer een freelancer voor een opdracht aan de slag gaat.

   Hoe kan je secretaresse worden?

   Om secretaresse te worden kan je ervoor kiezen om een opleiding te volgen. Dit betreft een voltijd opleiding op mbo-niveau 3. Deze opleiding kan je volgen op verschillende middelbare beroepsscholen, maar ook via andere opleidingen is dit te volgen. Een opleiding is natuurlijk niet per se een vereiste. Heeft iemand jarenlange ervaring als secretaresse, dan is dit misschien nog wel meer waardevol.

   Ben jij op zoek naar een freelancer? Sluit je dan aan bij Jellow.

   Ben jij per direct op zoek naar een secretaresse voor korte of lange termijn? Vanaf €199,- per maand is het mogelijk om onbeperkt freelancers in te huren binnen ons netwerk. Heb je behoefte aan meerdere secretaresses of meerdere freelancers met verschillende functies? Dan heb je de mogelijkheid om een pool op te bouwen met jouw beste freelancers. Wil je hier meer informatie over? Neem dan gerust eens contact met ons op: 035-7370352 of stuur een mailtje naar [email protected]

Nieuwe Freelancers 146 Nieuwe Freelancers in augustus
Opdrachtgevers
2.624 Opdrachtgevers
Ingeschreven freelancers
37.848 Ingeschreven freelancers

Vind direct jouw Secretaresse freelancer!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer