Je vindt zelf de beste freelance Secretaresse

Krijg toegang tot de beste 4.345 freelance secretaresses in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance secretaresses Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance secretaresses Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance secretaresses Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance secretaresses KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance secretaresses Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance secretaresses

+4.043 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance secretaresses

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance secretaresses

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste freelance secretaresses binnen handbereik

Altijd de beste freelance secretaresses binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Secretaresse. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.043 opdrachtgevers en 48.854 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 4.345 secretaresses.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance secretaresses te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance secretaresses te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Secretaresse voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 4.345 secretaresses, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Secretaresse, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance secretaresses

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Secretaresse is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance secretaresses. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met secretaresses:

Is een Secretaresse toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast secretaresses ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 48.854 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance secretaresses? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Ben jij op zoek naar een freelance secretaresse?

Secretaresse, ook wel mannelijk secretariaatsmedewerker genoemd, is een freelancer die zich bezighoudt met alle secretariële bedrijvigheid die te maken hebben met een kantoor of praktijk. Een secretaresse kan opgedeeld worden in verschillende functies. Zo kan een secretaresse directiesecretaresse zijn, maar kan hij of zij ook een managementassistent zijn. In de praktijk worden deze termen dan ook door elkaar gebruikt.

Een directiesecretaresse ondersteunt de gehele directie in de organisatie. Een management assistent ondersteunt het management op een coördinerende en administratieve wijze.

Wat voor werkzaamheden verricht een secretaresse?

In principe houdt een secretaresse zich bezig met de ondersteunende taken van de directie, het management, een afdeling of een volledig bedrijf. De taken van een secretaresse kunnen erg verschillen. Dit is erg afhankelijk van hoe de organisatie is ingericht. Secretaresse kunnen zich bijvoorbeeld ook bezighouden met personeelszaken of faciliterende werkzaamheden. Om een overzicht te geven van met welke werkzaamheden een secretaresse zich normaliter bezighoudt, hebben we die voor je op een rij gezet:

 • Administreren van de agenda
 • Het bijhouden van de mail
 • Het bijhouden van inkomende post
 • Bezoekers in ontvangst nemen
 • Telefoneren
 • Het plannen en organiseren van meetings en vergaderingen
 • Notuleren tijdens meetings en vergaderingen
 • Het uitwerken van verslagen
 • Het beheren van het archief
 • Het verwerken van declaraties
 • Faciliterende werkzaamheden

Waar kan je een secretaresse vinden?

Veel organisaties beschikken over een administratieve afdeling. Waar je uiteindelijk als secretaresse komt te werken is ook sterk afhankelijk welk specialisme je kiest. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om als algemene secretaresse aan de slag te gaan, maar het is ook mogelijk om als medische of juridisch secretaresse te werken. Secretaresses in de algemene richting komen bijvoorbeeld terecht bij de directie, het management of besturen. Juridische secretaresses kunnen aan de slag bij advocatenkantoren, notariskantoren, juridische afdelingen en op een juridisch afdeling binnen overheidsinstanties. Uiteraard kunnen medische secretaresses aan de slag bij zorginstellingen zoals tandartspraktijken en ziekenhuizen.

Secretaresses komen eigenlijk met (bijna) iedereen in de organisatie in aanraking. Dit verschilt natuurlijk per opdracht waar je werkt, maar over het algemeen krijgt iedereen weleens te maken met een secretaresse. Daarnaast werkt de secretaresse nauw samen met de directie, het management en kan de secretaresse ook ondersteunt worden door administratieve medewerkers.

Over welke vaardigheden moet je beschikken als secretaresse?

Zoals hierboven genoemd is het voor een secretaresse mogelijk om in veel verschillende branches aan de slag te gaan, maar moet je ook over bepaalde vaardigheden beschikken als secretaresse? Wij hebben tien vaardigheden voor je op een rij gezet, waarvan wij denken dat deze bij een secretaresse niet mogen ontbreken:

 • Overzicht kunnen houden
 • Goed kunnen samenwerken
 • Jezelf continu willen ontwikkelen
 • Efficiënt en effectief kunnen werken
 • Flexibel kunnen zijn
 • Goede informatie kunnen vergaren
 • Leiderschap
 • Prioriteiten kunnen stellen
 • Mondeling en schriftelijk sterk zijn

Wat kost een secretaresse bij Jellow? Wij beschikken over verschillende secretaresses met veel en weinig ervaring. Wij hebben secretaresses op het gebied van directiesecretaresse, juridische dienstverlening en medische dienstverlening. Het uurtarief van een secretaresse bij Jellow ligt tussen de €20,- en €95,-. Het uurtarief loopt erg uiteen omdat het per specialisme erg verschilt wat men verdient. Uiteraard bepalen de opdrachtgever en freelancer uiteindelijk samen wat het daadwerkelijke uurtarief zal worden wanneer een freelancer voor een opdracht aan de slag gaat.

Hoe kan je secretaresse worden?

Om secretaresse te worden kan je ervoor kiezen om een opleiding te volgen. Dit betreft een voltijd opleiding op mbo-niveau 3. Deze opleiding kan je volgen op verschillende middelbare beroepsscholen, maar ook via andere opleidingen is dit te volgen. Een opleiding is natuurlijk niet per se een vereiste. Heeft iemand jarenlange ervaring als secretaresse, dan is dit misschien nog wel meer waardevol.

Ben jij op zoek naar een freelancer? Sluit je dan aan bij Jellow.

Ben jij per direct op zoek naar een secretaresse voor korte of lange termijn? Vanaf €199,- per maand is het mogelijk om onbeperkt freelancers in te huren binnen ons netwerk. Heb je behoefte aan meerdere secretaresses of meerdere freelancers met verschillende functies? Dan heb je de mogelijkheid om een pool op te bouwen met jouw beste freelancers. Wil je hier meer informatie over? Neem dan gerust eens contact met ons op: 035-7370352 of stuur een mailtje naar [email protected]

1.050

Nieuwe freelancers
in oktober

4.043

Opdrachtgevers

4.345

Ingeschreven secretaresses

Vind direct jouw freelance Secretaresse!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen