Kies uit de 5% beste freelance Recruiter

Krijg op basis van jouw opdracht een handgemaakte selectie van de beste en beschikbare freelance Recruiter.

 • Direct contact met 1.710 Recruiter freelancers
  Direct contact met freelancers, zonder tussenpersonen.
 • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
  Onbeperkt opdrachten plaatsen en inhuren zonder marges
 • Inhuren zonder marges
  Plaats je opdracht en ontvang binnen een dag de eerste reacties
T-Mobile Action Nederlandse Loterij Anne Frank stichting KNVB Gemeente Groningen

+3.094 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox

Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com

Marketing en operations Booking.com

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk met freelancers zoals een Recruiter

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk met freelancers zoals een Recruiter

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. 3.094 bedrijven en 1.710 Recruiter freelancers bouwen met Jellow samen aan één eerlijk en kwalitatief netwerk, daar worden we allemaal beter van. De manier om samen snel te groeien en te kunnen beschikken over de juiste expertise zonder dat je de hulp van een intermediair nodig hebt.

Onbeperkt Recruiter freelancers inhuren zonder marges

Onbeperkt Recruiter freelancers inhuren zonder marges

Met Jellow krijg je direct en 24/7 toegang tot 1.710 freelancers die als Recruiter actief zijn. Daarnaast heb je meteen toegang tot 42.651 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, gespecialiseerd van ZZP manager, tot jurist of developer. Neem zelf de regie en selecteer eenvoudig een freelancer Recruiter die voor jou relevant is. Dat kan met de slimme software, of je kan een van de Jellowers vragen om je te helpen. Jellow is software mét een service.

Opzetten en uitbreiden van eigen freelance pool

Recruiter freelancers zoeken met een freelancer pool

Met een freelancer pool behoud je de beste Recruiter freelancers en raak je nooit meer gegevens kwijt. De basis regelen wij. Binnen no-time bouwen wij een pool voor jou met de beste Recruiter freelancers in jouw vakgebied en jouw omgeving. Vervolgens breid je deze uit door Recruiter freelancers uit te nodigen, waarmee jij in de toekomst graag zou willen samenwerken.

Freelance recruiter


Een freelance recruiter helpt je bij het vinden van de juiste talenten voor jouw bedrijf. Recruiters hebben zich gespecialiseerd in het werven van personeel op basis van belangrijke speerpunten. Veel ondernemingen vinden het lastig om het juiste personeel te vinden. Vacatures blijven hierdoor langer openstaan dan nodig of worden vervuld door medewerkers die niet volledig aan het profiel voldoen. Een freelance recruiter zet een goede strategie in om openstaande vacatures te vervullen met de juiste medewerkers.

Verschillende soorten freelance recruiters


De functie van een recruiter is zeker niet standaard. Er zijn dan ook meerdere soorten freelance recruiters die ingeschakeld kunnen worden voor je bedrijf. Welke recruiter jij precies nodig hebt is afhankelijk van je specifieke wensen en behoeften. In de basis zijn er vier soorten freelance recruiters, namelijk:

 • Headhunters
 • Intercedenten
 • Recruitment consultants
 • Corporate recruiters
 • Wanneer schakel je een headhunter in?


  Ben je voor jouw onderneming op zoek naar een kandidaat voor een zeer hoge functie binnen de organisatie en wil je voor de werving van deze kandidaat een freelance recruiter inzetten? Dan kun je vaak het best een beroep doen op een headhunter. Deze heeft zich gespecialiseerd in het vinden van hoog gekwalificeerde kandidaten, vaak voor functies die meer dan een ton per jaar betalen.

  Wanneer kies je voor een intercedent?


  Een intercedent is een recruiter die actief is voor een uitzendbureau. Heb je een tijdelijke functie beschikbaar? Dan kun je voor de juiste kandidaat bij een uitzendbureau terecht. Dit geldt ook wanneer je eerst een langere proefperiode met een kandidaat wilt aangaan, waarna je kunt besluiten om de kandidaat over te nemen van het uitzendbureau. De intercedent zoekt binnen het bestand van het uitzendbureau naar de juiste kandidaat, maar kan ook andere kanalen aanspreken om het juiste talent te vinden.

  Wanneer doe je een beroep op een recruitment consultant?


  Naast uitzendbureaus zijn er ook speciale recruitmentbureaus, welke ook wel bekend staan als de werving- en selectiebureaus. Deze bureaus zijn niet aan organisaties gevonden, maar vormen een bemiddelende partij tussen kandidaten en werkgevers. Wil jij de werving en selectie aan een ervaren partij uitbesteden voor een tijdelijke functie of een vaste functie binnen je bedrijf? Dan kun je gebruik maken van de service van een recruitment consultant, die actief is voor een recruitment bureau.

  Wanneer is een corporatie recruiter de juiste keuze?


  Een corporate recruiter is de beste keuze wanneer je eigenlijk voortdurend op zoek bent naar nieuwe talenten voor je bedrijf. Deze recruiters behoren tot je eigen medewerkers. In de meeste gevallen neemt een corporate recruiter binnen je onderneming plaats op de human resources afdeling (HR).

  Wat is de precieze taak van een freelance recruiter?


  Een freelance recruiter zet zich vooral in om een goede match te vinden tussen kandidaat en bedrijf. Wanneer er een vacature bij een bedrijf openstaat, dan gaat de freelance recruiter op zoek naar de juiste kandidaat voor de baan. Hiervoor kan de recruiter op verschillende manieren te werk gaan. Veel freelance recruiters kunnen terugvallen op een zeer uitgebreid eigen netwerk. Daarnaast worden ook de sociale kanalen steeds vaker aangesproken door ervaren freelance recruiters. LinkedIn is hierbij favoriet. Uiteraard zet een recruiter ook veel kennis en ervaring in tijdens de zoektocht naar de perfecte match tussen bedrijf en kandidaat.

  Hoe wordt het traject door een freelance recruiter uitgevoerd?


  Elke freelance recruiter werkt op een eigen manier, maar de dienstverlening van een freelance recruiter wordt vaak wel op vergelijkbare wijze vormgegeven. In verreweg de meeste gevallen wordt het hele traject door de recruiter verzorgd. Dit betekent dat de freelance recruiter een functieprofiel opstelt en de juiste recruitmentkanalen kiest voor het uitzetten van het aanbod. De freelance recruiter zoekt actief naar de juiste kandidaten en beoordeelt alle sollicitaties. Er worden meerdere gesprekken gevoerd en ontmoetingen georganiseerd, waarna de kandidaten ook worden gescreend en gecoacht. In de meeste gevallen worden de onderhandelingen over arbeidsvoorwaarden ook gevoerd door de freelance recruiter.

  Heb jij een ervaren freelance recruiter nodig


  Heb jij vers talent nodig voor je onderneming en wil je een freelance recruiter inschakelen om de zoektocht naar de perfecte kandidaat of kandidaten voor jou te organiseren? Bij Jellow vind je zeker de freelance recruiter die jou de beste service biedt. Bij ons vind je eenvoudig dé zakelijke dienstverlener op freelance basis waar jij behoefte aan hebt. Zoek jij een ervaren freelance recruiter? Dan start jouw zoektocht bij Jellow! Je hebt bij ons de keuze uit maar liefst 3.768 recruiter freelancers!

  999

  Nieuwe freelancers
  in January

  3.094

  Opdrachtgevers

  42.651

  Ingeschreven freelancers

  Vind direct jouw freelancer!

  Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare zzp’ers.

  Vind mijn freelancer

   

  Wat vinden onze klanten van Jellow

  Jellow
  4,1 / 5
  51 beoordelingen