Je vindt zelf de beste freelance Recruiter

Krijg toegang tot de beste 5.926 freelance recruiters in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance recruiters
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance recruiters
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance recruiters

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste freelance recruiters binnen handbereik

Altijd de beste freelance recruiters binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Recruiter. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.489 opdrachtgevers en 61.086 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 5.926 recruiters.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance recruiters te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance recruiters te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Recruiter voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 5.926 recruiters, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Recruiter, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance recruiters

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Recruiter is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance recruiters. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.086 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.086 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 61.086 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met recruiters:

Is een Recruiter toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast recruiters ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 61.086 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance recruiters? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Freelance recruiter

Een freelance recruiter helpt je bij het vinden van de juiste talenten voor jouw bedrijf. Recruiters hebben zich gespecialiseerd in het werven van personeel op basis van belangrijke speerpunten. Veel ondernemingen vinden het lastig om het juiste personeel te vinden. Vacatures blijven hierdoor langer openstaan dan nodig of worden vervuld door medewerkers die niet volledig aan het profiel voldoen. Een freelance recruiter zet een goede strategie in om openstaande vacatures te vervullen met de juiste medewerkers.

Verschillende soorten freelance recruiters

De functie van een recruiter is zeker niet standaard. Er zijn dan ook meerdere soorten freelance recruiters die ingeschakeld kunnen worden voor je bedrijf. Welke recruiter jij precies nodig hebt is afhankelijk van je specifieke wensen en behoeften. In de basis zijn er vier soorten freelance recruiters, namelijk:

 • Headhunters
 • Intercedenten
 • Recruitment consultants
 • Corporate recruiters

Wanneer schakel je een headhunter in?

Ben je voor jouw onderneming op zoek naar een kandidaat voor een zeer hoge functie binnen de organisatie en wil je voor de werving van deze kandidaat een freelance recruiter inzetten? Dan kun je vaak het best een beroep doen op een headhunter. Deze heeft zich gespecialiseerd in het vinden van hoog gekwalificeerde kandidaten, vaak voor functies die meer dan een ton per jaar betalen.

Wanneer kies je voor een intercedent?

Een intercedent is een recruiter die actief is voor een uitzendbureau. Heb je een tijdelijke functie beschikbaar? Dan kun je voor de juiste kandidaat bij een uitzendbureau terecht. Dit geldt ook wanneer je eerst een langere proefperiode met een kandidaat wilt aangaan, waarna je kunt besluiten om de kandidaat over te nemen van het uitzendbureau. De intercedent zoekt binnen het bestand van het uitzendbureau naar de juiste kandidaat, maar kan ook andere kanalen aanspreken om het juiste talent te vinden.

Wanneer doe je een beroep op een recruitment consultant?

Naast uitzendbureaus zijn er ook speciale recruitmentbureaus, welke ook wel bekend staan als de werving- en selectiebureaus. Deze bureaus zijn niet aan organisaties gevonden, maar vormen een bemiddelende partij tussen kandidaten en werkgevers. Wil jij de werving en selectie aan een ervaren partij uitbesteden voor een tijdelijke functie of een vaste functie binnen je bedrijf? Dan kun je gebruik maken van de service van een recruitment consultant, die actief is voor een recruitment bureau.

Wanneer is een corporatie recruiter de juiste keuze?

Een corporate recruiter is de beste keuze wanneer je eigenlijk voortdurend op zoek bent naar nieuwe talenten voor je bedrijf. Deze recruiters behoren tot je eigen medewerkers. In de meeste gevallen neemt een corporate recruiter binnen je onderneming plaats op de human resources afdeling (HR). Op het gebied van HR kun je bij Jellow ook terecht voor een HR professional, HR medewerker, of een HR adviseur.

Wat is de precieze taak van een freelance recruiter?

Een freelance recruiter zet zich vooral in om een goede match te vinden tussen kandidaat en bedrijf. Wanneer er een vacature bij een bedrijf openstaat, dan gaat de freelance recruiter op zoek naar de juiste kandidaat voor de baan. Hiervoor kan de recruiter op verschillende manieren te werk gaan. Veel freelance recruiters kunnen terugvallen op een zeer uitgebreid eigen netwerk. Daarnaast worden ook de sociale kanalen steeds vaker aangesproken door ervaren freelance recruiters. LinkedIn is hierbij favoriet. Uiteraard zet een recruiter ook veel kennis en ervaring in tijdens de zoektocht naar de perfecte match tussen bedrijf en kandidaat.

Wil je meer weten over wat een recruiter binnen een organisatie doet? We hebben een uitgebreid diepte-artikel geschreven over de taken en verantwoordelijkheden van een recruiter.

Hoe wordt het traject door een freelance recruiter uitgevoerd?

Elke freelance recruiter werkt op een eigen manier, maar de dienstverlening van een freelance recruiter wordt vaak wel op vergelijkbare wijze vormgegeven. In verreweg de meeste gevallen wordt het hele traject door de recruiter verzorgd. Dit betekent dat de freelance recruiter een functieprofiel opstelt en de juiste recruitmentkanalen kiest voor het uitzetten van het aanbod. De freelance recruiter zoekt actief naar de juiste kandidaten en beoordeelt alle sollicitaties. Er worden meerdere gesprekken gevoerd en ontmoetingen georganiseerd, waarna de kandidaten ook worden gescreend en gecoacht. In de meeste gevallen worden de onderhandelingen over arbeidsvoorwaarden ook gevoerd door de freelance recruiter.

Heb jij een ervaren freelance recruiter nodig

Heb jij vers talent nodig voor je onderneming en wil je een freelance recruiter inschakelen om de zoektocht naar de perfecte kandidaat of kandidaten voor jou te organiseren? Bij Jellow vind je zeker de freelance recruiter die jou de beste service biedt. Bij ons vind je eenvoudig dé zakelijke dienstverlener op freelance basis waar jij behoefte aan hebt. Zoek jij een ervaren freelance recruiter? Dan start jouw zoektocht bij Jellow! Je hebt bij ons de keuze uit maar liefst 3.768 recruiter freelancers! Kijk ook eens naar onze pool S EN OP planners, Talent managers en organisatieadviseur.