Je vindt zelf de beste freelance Notulist

Krijg toegang tot de beste 63 freelance notulisten in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Logo Deloitte klein T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance notulisten Logo NN Group klein Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance notulisten Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance notulisten

+4.831 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

 

 

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste freelance notulisten binnen handbereik

Altijd de beste freelance notulisten binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Notulist. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.831 opdrachtgevers en 52.618 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 63 notulisten.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance notulisten te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance notulisten te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Notulist voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 63 notulisten, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Notulist, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance notulisten

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Notulist is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance notulisten. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

 

 

Jellow Go

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Helemaal zelf doen via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’. Geadviseerd aan bedrijven tot 20 medewerkers en voor opdrachten van minder dan 100 uur.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 52.618 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Voor bedrijven die graag een beetje extra service willen. Zelf freelancers vinden of met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘ no cure no pay’. Wij adviseren Jellow Standaard aan bedrijven met 20 tot 200 medewerkers en voor opdrachten die groter zijn dan 100 uur.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 52.618 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Een ‘branded’ omgeving, een vast aanspreekpunt, een eigen freelance pool opbouwen en nog veel meer. Wij adviseren Jellow Enterprise voor organisaties vanaf 200 medewerkers.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 52.618 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager binnen Jellow
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met notulisten:

Is een Notulist toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast notulisten ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 52.618 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance notulisten? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Ben jij op zoek naar en freelance notulist?

Wanneer jij jouw opdracht plaatst bij Jellow, krijg je binnen 24 uur reactie van de eerste freelancers. Jij hebt dan direct contact, zonder tussenpersonen. Jij kan kijken of de freelancer goed bij jouw opdracht past en of er een wederzijdse klik. Vervolgens kunnen jullie afspreken, voor een koffie of bijvoorbeeld via Google hangouts, om de communicatie opdracht tot in de puntjes door te spreken. Vervolgens kan je de freelancer inhuren met een eenvoudige druk op de knop. Heb je nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een freelance notulist heeft de taak om ervoor te zorgen dat een vergadering ordelijk verloopt en geeft aan deze vergadering een relevante samenvatting. Deze samenvatting zal daarna door mede-collega’s worden gebruikt of nagelezen. Dit kan bijvoorbeeld worden gebruikt als geheugensteun voor alle medewerkers die aanwezig zijn geweest bij de vergadering, maar daarnaast kunnen deze notulen ook gebruikt worden voor nieuwe acties of vergaderingen.Een notulist kan een directeur ondersteunen en de werkzaamheden kunnen ook overlap hebben met de werkzaamheden van een secretaresse

Welke werkzaamheden voert een freelance notulist uit?

De werkzaamheden kunnen erg breed zijn omdat een notulist over het algemeen nog meer werkzaamheden verricht dan het alleen notuleren tijdens vergaderen. De notulist houdt zich bijvoorbeeld van te voren bezig met de vergaderstukken zodat hij van te voren genoeg geïnformeerd is over de inhoud van de vergadering. Na het notuleren, het maken van aantekeningen tijdens een vergadering, verwerkt de notulist deze aantekeningen tot concrete notulen oftewel een samenvatting.De werkomstandigheden waar een freelance notulist in verkeerd kunnen per afspraak verschillen. Dit betekent dat de ene keer de notulist zich bevindt bij een managementoverleg en de andere een afspraak bijwoont op een bouwlocatie. Maar het kan ook heel goed mogelijk zijn dat een notulist aanwezig is bij een vergadering in een rouwcentra of bij een vergadering met horecapersoneel.Dit betekent dat het werk van een notulist erg variërend kan zijn want dit betekent niet alleen dat de locatie erg verschillend kan zijn, maar ook die onderwerpen kunnen erg variëren. Dit betekent dat een notulist erg breed inzetbaar kan zijn. Het ligt er maar net aan waar jij naar op zoekt bent.

Over wat voor competenties moet een notulist beschikken?

Wellicht spreekt het voor jou voor zich over wat voor vaardigheden een notulist moet beschikken, maar wij hebben ze toch voor je op een rijtje gezet. Hierdoor kan jij wellicht beter voor jouw bedrijf of organisatie bepalen wat voor notulist bij jouw opdracht of organisatie past. Een notulist beschikt vaak over de volgende competenties:OnafhankelijkOrganisatorischKan gestructureerd te werk gaanKan ingrijpen indien nodig

Ben jij op zoek naar een freelancer? Sluit je dan aan bij Jellow.

Ben jij per direct op zoek naar een secretaresse voor korte of lange termijn? Vanaf €199,- per maand is het mogelijk om onbeperkt freelancers in te huren binnen ons netwerk. Heb je behoefte aan meerdere secretaresses of meerdere freelancers met verschillende functies? Dan heb je de mogelijkheid om een pool op te bouwen met jouw beste freelancers. Wil je hier meer informatie over? Neem dan gerust eens contact met ons op: 035-7370352 of stuur een mailtje naar [email protected]Ben je niet op zoek naar een secretaresse, maar naar een andere functie? Wellicht ben je op zoek naar:·Administratief medewerker·Virtual assistant·Ontwikkelaar·Uitvoerder

492

Nieuwe freelancers
in augustus

4.831

Opdrachtgevers

63

Ingeschreven notulisten

Vind direct jouw freelance Notulist!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,5 / 5
104 beoordelingen