Kies uit de 5% beste freelancers notulist

Krijg op basis van jouw opdracht een handgemaakte selectie
van de beste en beschikbare freelancers.

  • Direct contact met 111 notulist freelancers
    Direct contact met freelancers, zonder tussenpersonen.
  • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
    Onbeperkt opdrachten plaatsen en inhuren zonder marges
  • Inhuren zonder marges
    Plaats je opdracht en ontvang binnen een dag de eerste reacties
T-mobile Action Nederlandse Loterij Fox sports KNVB Gemeente Groningen
+2581 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

foxsports

Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

booking.com

Marketing en operations Booking.com

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van freelance {function}

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk met freelancers zoals een notulist

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. Bedrijven en 111 notulist freelancers bouwen met Jellow samen aan één eerlijk en kwalitatief netwerk, daar worden we allemaal beter van. De manier om samen snel te groeien en te kunnen beschikken over de juiste expertise zonder dat je de hulp van een intermediair nodig hebt.

Onbeperkt toegang, direct contact en inhuren zonder marges

Met Jellow krijg je direct en 24/7 toegang tot 111 freelancers die als notulist actief zijn. Daarnaast heb je meteen toegang tot 37.370 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, gespecialiseerd van , tot en . Neem zelf de regie en selecteer eenvoudig een freelance notulist die voor jou relevant is. Dat kan met de slimme software, of je kan een van de Jellowers vragen om je te helpen. Jellow is software mét een service.

Onbeperkt toegang tot freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, zoals een {function}.
Opzetten en uitbreiden van een eigen freelance pool met professionals actief als een {function}

Opzetten en uitbreiden van eigen notulist freelance pool

Met een freelancepool voeg je eenvoudig de beste freelance notulist toe en raak je nooit meer gegevens kwijt. De basis regelen wij. Binnen no-time bouwen wij een pool voor jou met de beste notulist freelancers in jouw vakgebied en jouw omgeving. Vervolgens breid je deze uit door bijvoorbeeld een goede freelance notulist uit te nodigen, waarmee jij in de toekomst graag zou willen samenwerken.

Ben jij op zoek naar en freelance notulist?

Wanneer jij jouw opdracht plaatst bij Jellow, krijg je binnen 24 uur reactie van de eerste freelancers. Jij hebt dan direct contact, zonder tussenpersonen. Jij kan kijken of de freelancer goed bij jouw opdracht past en of er een wederzijdse klik. Vervolgens kunnen jullie afspreken, voor een koffie of bijvoorbeeld via Google hangouts, om de communicatie opdracht tot in de puntjes door te spreken. Vervolgens kan je de freelancer inhuren met een eenvoudige druk op de knop. Heb je nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een freelance notulist heeft de taak om ervoor te zorgen dat een vergadering ordelijk verloopt en geeft aan deze vergadering een relevante samenvatting. Deze samenvatting zal daarna door mede-collega’s worden gebruikt of nagelezen. Dit kan bijvoorbeeld worden gebruikt als geheugensteun voor alle medewerkers die aanwezig zijn geweest bij de vergadering, maar daarnaast kunnen deze notulen ook gebruikt worden voor nieuwe acties of vergaderingen. Een notulist kan een directeur ondersteunen en de werkzaamheden kunnen ook overlap hebben met de werkzaamheden van een secretaresse

Welke werkzaamheden voert een freelance notulist uit?

De werkzaamheden kunnen erg breed zijn omdat een notulist over het algemeen nog meer werkzaamheden verricht dan het alleen notuleren tijdens vergaderen. De notulist houdt zich bijvoorbeeld van te voren bezig met de vergaderstukken zodat hij van te voren genoeg geïnformeerd is over de inhoud van de vergadering. Na het notuleren, het maken van aantekeningen tijdens een vergadering, verwerkt de notulist deze aantekeningen tot concrete notulen oftewel een samenvatting. De werkomstandigheden waar een freelance notulist in verkeerd kunnen per afspraak verschillen. Dit betekent dat de ene keer de notulist zich bevindt bij een managementoverleg en de andere een afspraak bijwoont op een bouwlocatie. Maar het kan ook heel goed mogelijk zijn dat een notulist aanwezig is bij een vergadering in een rouwcentra of bij een vergadering met horecapersoneel. Dit betekent dat het werk van een notulist erg variërend kan zijn want dit betekent niet alleen dat de locatie erg verschillend kan zijn, maar ook die onderwerpen kunnen erg variëren. Dit betekent dat een notulist erg breed inzetbaar kan zijn. Het ligt er maar net aan waar jij naar op zoekt bent.

Over wat voor competenties moet een notulist beschikken?

Wellicht spreekt het voor jou voor zich over wat voor vaardigheden een notulist moet beschikken, maar wij hebben ze toch voor je op een rijtje gezet. Hierdoor kan jij wellicht beter voor jouw bedrijf of organisatie bepalen wat voor notulist bij jouw opdracht of organisatie past. Een notulist beschikt vaak over de volgende competenties: Onafhankelijk Organisatorisch Kan gestructureerd te werk gaan Kan ingrijpen indien nodig

Ben jij op zoek naar een freelancer? Sluit je dan aan bij Jellow.

Ben jij per direct op zoek naar een secretaresse voor korte of lange termijn? Vanaf €199,- per maand is het mogelijk om onbeperkt freelancers in te huren binnen ons netwerk. Heb je behoefte aan meerdere secretaresses of meerdere freelancers met verschillende functies? Dan heb je de mogelijkheid om een pool op te bouwen met jouw beste freelancers. Wil je hier meer informatie over? Neem dan gerust eens contact met ons op: 035-7370352 of stuur een mailtje naar [email protected]   Ben je niet op zoek naar een secretaresse, maar naar een andere functie? Wellicht ben je op zoek naar:   ·     Administratief medewerker ·     Virtual assistant ·     Ontwikkelaar ·     Uitvoerder

Nieuwe Freelancers 589 Nieuwe Freelancers in juli
Opdrachtgevers
2.581 Opdrachtgevers
Ingeschreven freelancers
37.370 Ingeschreven freelancers

Vind direct jouw notulist freelancer!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer
-->