Je vindt zelf de beste freelance HR manager

Krijg toegang tot de beste 13.282 freelance HR managers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance HR managers
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance HR managers
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance HR managers

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste freelance HR managers binnen handbereik

Altijd de beste freelance HR managers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance HR manager. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.576 opdrachtgevers en 61.711 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 13.282 HR managers.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance HR managers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance HR managers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance HR manager voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 13.282 HR managers, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance HR manager, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance HR managers

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance HR manager is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance HR managers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.711 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.711 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 61.711 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met HR managers:

Is een HR manager toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast HR managers ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 61.711 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance HR managers? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Een freelance HR manager inhuren

Een freelance HR manager staat voor je klaar wanneer jouw bedrijf een sterke schakel nodig heeft tussen medewerkers en bestuur of directie. Voorheen deed deze professional vooral dienst als personeelsfunctionaris, maar tegenwoordig heeft de freelance HR manager veel meer verantwoordelijkheden. Deze professional zorgt ervoor dat bestuur of directie in verbinding komt met het personeel, maar de freelance HR manager zorgt er ook voor dat elk personeelslid het maximale uit zichzelf weet te halen. De freelance HR manager kijkt of elke medewerker zijn of haar talenten optimaal kan benutten binnen de functie die wordt bekleed. Is dit niet het geval? Dan kan de HR manager zoeken naar een functie waarbinnen de talenten effectiever worden benut.

Wat doet een freelance HR manager precies?

De freelance HR manager is de verbindende factor tussen de werkvloer en het zogenaamde ‘hogerhand’, het zij de directie of het bestuur. Bij interne gesprekken is de freelance HR manager in de meeste gevallen de organisator en begeleider. Voor medewerkers is de freelance HR manager een aanspreekpunt. Daarbij is het zo dat deze professional zich inzet om de prestaties van personeelsleden en / of teams te verhogen. Hiervoor kan het nodig zijn om medewerkers van werkplek te verwisselen. Staat een medewerker niet op de juiste plek binnen het bedrijf? Dan merkt de HR manager dit op en wordt er gezocht naar een oplossing. Weet een medewerker niet het beste uit zichzelf te halen binnen de functie? Dan is het meestal ook de taak van de freelance HR manager om hiermee aan de slag te gaan.

De freelance HR manager is een echte communicator

Als er iets is dat een freelance HR manager goed moet kunnen, dan is het wel communiceren. De directie of het bestuur neemt beslissingen die invloed hebben op de medewerkers die actief zijn op de werkvloer. Soms zijn de veranderingen kleinschalig, maar deze kunnen ook vrij ingrijpend zijn. Het is aan de freelance HR manager om hier goed over te communiceren. Hij of zij zorgt er niet alleen voor dat de nieuwe strategieën en plannen duidelijk zijn voor de medewerkers, maar er wordt ook gezorgd voor persoonlijke duidelijkheid. De freelance HR manager zorgt ervoor dat alle medewerkers precies weten wat er van hen wordt verwacht als het gaat om het bereiken van de nieuwe doelstellingen van het bedrijf.

Freelance HR managers vormen de verbindende schakel

Binnen veel bedrijven is het zo dat er geen directe communicatielijnen bestaan tussen de beslissers en de mensen op de werkvloer. Dit zorgt er vaak voor dat de prestaties niet zo optimaal zijn als wel mogelijk is. Een freelance HR manager is de verbindende schakel tussen de beslissers en de mensen op de werkvloer. Deze professional vertaalt de plannen naar duidelijke procedures, welke worden gecommuniceerd naar de medewerkers. Voor het bedrijf is het natuurlijk belangrijk dat personeel optimaal presteert. Dit kan alleen wanneer de freelance HR manager aandacht besteed aan het plaatsen en begeleiden van personeel.

Een freelance HR manager haalt het maximale uit personeel

De freelance HR manager is van hét aanspreekpunt voor medewerkers. Zitten zij niet lekker in hun vel of presteren zij niet optimaal? Dan kunnen zij dit aangeven bij de freelance HR manager, die gaat zoeken naar een oplossing. Toch, veel medewerkers zullen niet vanzelf hun klachten of problemen neerleggen bij de HR manager. Daarom is het ook aan de freelance HR manager om zelf goed te observeren en te beoordelen hoe alle medewerkers zich voelen en uiten binnen hun functie.

Opleidingen van een freelance HR manager

Er zijn verschillende opleidingen op het vlak van HR, ook wel Human Resource, die een freelance HR manager gevolgd kan hebben. Er zijn diverse opleidingen op MBO niveau, zoals de opleiding HRM niveau 4. Ook op MHBO niveau is er een goede opleiding, namelijk HR Management. Op HBO niveau zien we de opleiding HR Management en de opleiding Associate Degree human Resource Management.

Soft skills van de freelance HR manager

Een freelance HR manager is iemand die krachtig in de schoenen staat, die zich niet gemakkelijk uit het veld laat slaan en die zich inzet voor complete teams én individuele medewerkers. Voor een goede uitvoering van de taken bezit de freelance HR manager onder meer de volgende soft skills:

 • Conflictbeheersing
 • Leiderschap skills
 • Optimale communicatieve vaardigheden
 • Motiverende en coachende instelling
 • Een luisterend oor voor iedereen

Heb jij een ervaren freelance HR manager nodig?

Heeft jouw bedrijf behoefte aan een ervaren, sterke freelance HR manager die op korte termijn al aan de slag kan? Dan vind je de ideale professional via Jellow. Je kunt direct jouw opdracht op ons platform plaatsen om al binnen 24 uur de eerste reacties te ontvangen van freelance HR managers. Heb je de juiste partij gevonden? Dan kun je altijd snel aan de slag met de betreffende freelance HR manager. Publiceer direct jouw opdracht online!

336

Nieuwe freelancers
in May

5.576

Opdrachtgevers

13.282

Ingeschreven HR managers

Vind direct jouw freelance HR manager!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen