Je vindt zelf de beste freelance fiscalist

Krijg toegang tot de beste 749 freelance fiscalisten in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance fiscalisten
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance fiscalisten
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance fiscalisten

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste freelance fiscalisten binnen handbereik

Altijd de beste freelance fiscalisten binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance fiscalist. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.653 opdrachtgevers en 62.446 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 749 fiscalisten.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance fiscalisten te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance fiscalisten te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance fiscalist voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 749 fiscalisten, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance fiscalist, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance fiscalisten

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance fiscalist is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance fiscalisten. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 62.446 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 62.446 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 62.446 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met fiscalisten:

Is een fiscalist toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast fiscalisten ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 62.446 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance fiscalisten? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Freelance fiscalist

Een freelance fiscalist, ook wel een belastingadviseur genoemd, staat voor je klaar wanneer je behoefte hebt aan een professioneel belastingadvies. Alle ondernemers, van ZZP’ers tot multinationals, hebben te maken met de belastingdienst. Alleen al in de basis moeten ondernemers zo klein als ZZP’ers aangifte inkomstenbelasting en omzetbelasting doen. Hoe groter het bedrijf, hoe meer je met de belastingdienst te maken krijgt. Er zijn veel belastingregelingen en het kan snel verwarrend worden. Een freelance fiscalist helpt duidelijkheid te scheppen en zorgt voor een professioneel advies op het gebied van belastingen. Ben jij op zoek naar een ervaren freelance fiscalist? Plaats je opdracht dan via Jellow en je kunt snel met een ervaren belastingadviseur aan de slag.

Wat doet een freelance fiscalist precies?

De basistaak van een freelance fiscalist is het bieden van advies op het vlak van belastingen. Er zijn freelance fiscalisten die zich hier fulltime mee bezighouden en die wat dat betreft ook eigenlijk altijd zelfstandig werken. Soms werken zij zelfs volledig vanuit de eigen woning of vanuit een eigen flexplek. Veel kan immers online geregeld worden tegenwoordig. Er zijn zeker ook freelance fiscalisten die de leiding hebben over een complete afdeling, wat vaker het geval is bij grote bedrijven, en er zijn freelance fiscalisten die extra taken uitvoeren. Hierbij valt te denken aan het doen van de belastingaangiften.

De freelance fiscalist zoekt naar fiscaal voordeel

Veel ondernemers kunnen financieel fiscaal voordeel behalen. Toch, veel voordeel blijft liggen. Dit heeft vooral te maken met het feit dat het de ondernemers niet goed bekend is waar zij recht op hebben, waar zij aanspraak op kunnen maken en waarvoor zij in aanmerking komen. Een freelance fiscalist weet dit wel. De ervaren freelance fiscalist neemt alle zaken door en zoekt voor de opdrachtgever naar fiscale voordelen. Dit kan een mooie extra bedrag opleveren. Het is dan ook zeker altijd de moeite waard om alles met betrekking tot belastingen regelmatig te laten controleren door een freelance fiscalist.

De freelance fiscalist spoort valkuilen op

Een goede freelance fiscalist zet zich in om fiscaal voordeel te behalen voor de opdrachtgever, maar dit is niet het enige dat deze professional doet. In de wereld van belastingen gaat het namelijk ook wel eens mis. Dit kan leiden tot het ontvangen van boetes of het moeten betalen van hoge bedragen waar geen rekening mee is gehouden. Een freelance fiscalist kan alles goed controleren en mogelijke valkuilen opsporen en aanpakken voordat er consequenties ontstaan.

De opleidingen van een freelance fiscalist

Een freelance fiscalist heeft altijd een opleiding op WO niveau. Hierbij kan het in de basis gaan om twee verschillende opleidingen. Op de eerste plaats kan het gaan om een fiscaal economische opleiding en daarnaast kan het gaan om een fiscaal rechterlijke opleiding. Beide opleidingen vormen een prima basis om als freelance fiscalist aan de slag te gaan. Een ervaren freelance fiscalist volgt in de meeste gevallen regelmatig trainingen om goed bij te blijven. Daarnaast zorgt deze ervoor dat veranderingen op het vlak van belastingen direct bekend zijn, zodat deze kunnen worden toegepast wanneer nodig. Een freelance fiscalist blijft dus altijd goed up to date als het om de ontwikkelingen met betrekking tot belastingen gaat.

De soft skills van een freelance fiscalist

Een freelance fiscalist is natuurlijk iemand die écht alles weet van belastingen. Toch, een optimale kennis van zaken is niet voldoende om een echt goede freelance fiscalist te zijn. Hiervoor zijn ook de juiste soft skills nodig. Wanneer we kijken naar de meest belangrijke soft skills van freelance fiscalisten, dan zien we onder meer de volgende soft skills:

 • Analytisch denkvermogen
 • Financieel bewustzijn
 • Ambitieuze werkinstelling
 • Doorzettingsvermogen
 • Resultaatgerichte werkwijze

Heb jij een ervaren freelance fiscalist nodig?

Wil jij voor jouw bedrijf een ervaren freelance fiscalist inschakelen? Plaats je project dan vandaag nog op Jellow. Er zijn meerdere ervaren freelance fiscalisten bij ons platform aangesloten. Zij hebben de mogelijkheid om op jouw opdracht te reageren wanneer zij jou van dienst kunnen zijn. In de meeste gevallen ontvang je de eerste reacties al binnen een dag na het plaatsen van je project. Je kunt via Jellow dan ook altijd snel starten met een ervaren freelance fiscalist die bij jouw bedrijf past.

286

Nieuwe freelancers
in July

5.653

Opdrachtgevers

749

Ingeschreven fiscalisten

Vind direct jouw freelance fiscalist!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen