Je vindt zelf de beste freelance Financieel Medewerker

Krijg toegang tot de beste 815 freelance Financieel medewerkers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Financieel medewerkers Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Financieel medewerkers Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Financieel medewerkers Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Financieel medewerkers KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Financieel medewerkers Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Financieel medewerkers

+4.344 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Financieel medewerkers

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Financieel medewerkers

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste freelance Financieel medewerkers binnen handbereik

Altijd de beste freelance Financieel medewerkers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Financieel Medewerker. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.344 opdrachtgevers en 50.289 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 815 Financieel medewerkers.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance Financieel medewerkers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance Financieel medewerkers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Financieel Medewerker voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 815 Financieel medewerkers, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Financieel Medewerker, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance Financieel medewerkers

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Financieel Medewerker is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance Financieel medewerkers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

Jellow Jaarlijks

Voor bedrijven die duurzame samenwerkingen met freelancers aangaan en meer dan 3 freelancers per jaar inhuren.

euro per maand (excl. btw)

Specialist spreken

 • Tot 6 opdrachten delen per jaar
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • 1 Gebruikersaccount
 • Customer support light
 • Direct toegang tot alle 50.289 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Optioneel: Contract- en urenregistratie via Jellow (€2,50- per gewerkt uur)
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard
Meest gekozen

Jellow Go

Voor een snelle en eenmalige zoektocht naar een freelancer. Via Jellow op basis van ‘No cure no pay’.

euro per gewerkt uur (excl. btw)

Direct starten

 • 1 Opdracht delen
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • 1 Gebruikersaccount
 • Customer support light
 • Contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 50.289 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard

Jellow Enterprise

Voor bedrijven die actief werken met een freelance pool en meer dan 6 freelancers per jaar inhuren.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Meer dan 6 opdrachten delen
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Vanaf 2 gebruikersaccounts
 • Customer support
 • Direct toegang tot 50.289 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard
 • Optioneel: Contract- en urenregistratie via Jellow (€2,50- per gewerkt uur)

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met Financieel medewerkers:

Is een Financieel Medewerker toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Financieel medewerkers ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 50.289 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance Financieel medewerkers? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Freelance administratief medewerker

Een freelance administratief medewerker zorgt voor een uitstekende verzorging van de voorkomende administratieve zaken binnen een bedrijf. De freelance administratief medewerker zet zich vaak in om een hoofdverantwoordelijke, de administrateur, te ondersteunen. Binnen kleinere bedrijven is de administratief medewerker juist verantwoordelijk voor de hele administratie. Dit betekent dat deze professional alle administratieve zaken op zich neemt. Een freelance administratief medewerker heeft zich vaak al voor meerdere opdrachtgevers ingezet, waardoor deze professional over veelzijdige kennis en ervaring beschikt.

Wat doet een freelance administratief medewerker precies?

De precieze rol van een freelance administratief medewerker is afhankelijk van het bedrijf waarin deze actief is. Binnen grote bedrijven is het vaak de administratief medewerker die ondersteunende en voorbereidende taken uitvoert voor de administrateur. Uiteindelijk is het hier de administrateur die de eindverantwoordelijkheid draagt. Kleinere ondernemingen, met een beperkter aantal personeelsleden, kiezen er vaak voor om alle administratieve taken in handen van een enkele administratief medewerker te leggen. Zowel het verwerken als archiveren van financiële transacties behoort tot het takenpakket van de freelance administratief medewerker. Hierbij kan het gaat om meerdere soorten administratie, zoals:

 • Loonadministratie
 • Inkoop- en verkoopadministratie
 • Factuuradministratie
 • Debiteurenbeheer

Waar is een freelance administratief medewerker actief binnen het bedrijf?

In veel gevallen maakt de freelance administratief medewerker onderdeel uit van de administratie afdeling of van de afdeling personeelszaken, afhankelijk van het specifieke takenpakket. Ook is het mogelijk dat de freelance administratief medewerker plaatsneemt op de boekhoudafdeling. Wanneer de freelance administratief medewerker alle (financieel) administratieve taken uitvoert, dan wordt deze ook wel de bedrijfsadministrateur, de boekhouder of de administrateur genoemd. Hierbij hoort de totale verantwoordelijkheid over de gehele administratie. Binnen grote bedrijven worden freelance administratief medewerkers ook op de financieel administratieve afdelingen en de secretariële afdelingen gezien.

Diverse taken van een freelance administratief medewerker

De taken van een freelance administratief medewerker zijn per bedrijf verschillend. Ook maakt het verschil of deze professional hoofdverantwoordelijke is, of ondersteuning biedt aan de hoofdadministrateur. Onder de meest voorkomende taken van freelance administratief medewerkers vinden we bijvoorbeeld het bijhouden van de agenda, het onderhouden van klantcontacten, het op orde brengen en houden van personeelsgegevens en het verwerken van binnenkomende en uitgaande post.

De opleiding van een freelance administratief medewerker

Een freelance administratief medewerker kan een opleiding hebben gevolg op MBO en / of op HBO niveau. Er zijn dan ook veel opleidingen te noemen die een uitstekende basis vormen voor het uitvoeren van de taken van een freelance administratief medewerker. Voor bepaalde functies heeft een freelance administratief medewerker enkel de opleiding Administratie Basiskennis nodig. Voor de bekleding van hogere functies op het vlak van administratie heeft de professional een uitgebreidere opleiding nodig. Er kan dan worden gedacht aan de opleidingen Financiële Dienstverlening – Junior Assistent-Accountant / Bedrijfsadministrateur (Beroepsopleiding KBC). Echter, er zijn erg veel verschillende opleidingen waarmee iemand een administratief medewerker kan worden.

De soft skills van een freelance administratief medewerker

Soft skills zijn heel belangrijk voor de freelance administratief medewerker. Het zijn in veel gevallen deze vaardigheden die de opleiding aanvullen tot het ‘complete plaatje’ dat iemand nodig heeft om de taken uitstekend uit te voeren. In de meeste gevallen worden soft skills verder ontwikkeld binnen de carrière. Een ervaren freelance administratief medewerker:

 • Moet goed kunnen samenwerken
 • Heeft een integere instelling
 • Is in het bezit van een uitstekend financieel bewustzijn
 • Werkt altijd zeer nauwkeurig
 • Heeft een goed analytisch vermogen

Heb jij een ervaren freelance administratief medewerker nodig?

Heeft jouw bedrijf op korte termijn behoefte aan een ervaren freelance administratief medewerker? Bij Jellow vind je precies wat je zoekt. Wij hebben alle ervaren freelancers voor je klaarstaan. Je kunt eenvoudig online jouw opdracht plaatsen. Binnen 24 uur ontvang je de eerste reacties van ervaren professionals. Zo kom je al snel in contact met de mogelijk nieuwe freelance administratief medewerker voor jouw business.

673

Nieuwe freelancers
in januari

4.344

Opdrachtgevers

815

Ingeschreven Financieel medewerkers

Vind direct jouw freelance Financieel Medewerker!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,4 / 5
84 beoordelingen