Je vindt zelf de beste freelance Finance Manager

Krijg toegang tot de beste 663 freelance Finance Managers in Nederland en huur ze in zonder marges.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

On demand freelance platform

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Finance Managers Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Finance Managers Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Finance Managers Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Finance Managers KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Finance Managers Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Finance Managers

+3.789 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Finance Managers

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Finance Managers

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste freelance Finance Managers binnen handbereik

Altijd de beste freelance Finance Managers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Finance Manager. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 3.789 opdrachtgevers en 46.875 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 663 Finance Managers.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance Finance Managers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance Finance Managers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Finance Manager voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 663 Finance Managers, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Finance Manager, of plaats direct een freelance opdracht.

Opzetten en uitbreiden van eigen freelance pool

Rechtstreeks contact met freelance Finance Managers

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Finance Manager is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance Finance Managers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met Finance Managers:

Is een Finance Manager toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Finance Managers ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 46.875 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance Finance Managers? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Een freelance finance manager inhuren?

Een freelance finance manager staat voor je klaar als jouw finance team een goede, ervaren leidinggevende nodig heeft voor een bepaalde tijd. De finance afdeling hoort altijd goed te presteren. Hiervoor kan het team altijd terugvallen op een leidinggevende. Maar wat als deze tijdelijk uitgeschakeld is, bijvoorbeeld door ziekte of zwangerschap? Dan kun je gebruik maken van de dienstverlening van een ervaren freelance finance manager. Een freelance finance manager heeft alle kwaliteiten en ervaringen in huis om op professionele wijze leiding te geven aan de finance afdeling van jouw bedrijf.

Wat doet een freelance finance manager precies?

De freelance finance manager staat aan het roer van de finance afdeling. Deze professional is er om het finance team aan te sturen, maar ook om deze personen te motiveren, te stimuleren en ervoor te zorgen dat zij het maximale uit zichzelf weten te halen. Daarnaast heeft de freelance finance manager uiteraard meer taken, zoals het onderhouden van contacten met stakeholders en klanten, het opstellen van prognoses, jaarrekeningen en begrotingen, en het realiseren van diverse financiële rapporten.

Verantwoordelijkheden van de freelance finance manager

De freelance finance manager heeft een lange takenlijst. Natuurlijk ziet deze takenlijst er binnen elke onderneming iets anders uit, vooral omdat de behoeften overal anders liggen. Een freelance finance manager kan zich onder meer bezighouden met het analyseren van concurrenten en markttrends, het beheren, bewaken en herzien van budgetten, het bieden van advies bij financiële beslissingen en het voorspellen van trends op het financiële vlak. De freelance finance manager weet alles wat financiële informatie en houdt zich dan ook veel bezig met het beoordelen en interpreteren van deze financiële data. Uiteraard zet de freelance finance manager zich ook in om financiële risico’s tot een minimum te reduceren voor een bedrijf.

De freelance finance manager is een modern leidinggevende

Een belangrijk voordeel van de freelance finance manager is wel dat dit een ervaren professional is die zich blijft ontwikkelen. Doordat er op freelance basis wordt gewerkt, wordt er op veel verschillende vlakken en binnen diverse branches ervaring opgedaan. Daarbij blijven freelance finance managers zich ontwikkelen door trainingen en cursussen te volgen. Hierdoor zijn deze freelancers vaak gerichte, benaderbare, moderne leidinggevenden die zich echt inzetten voor de medewerkers van de financiële afdeling. Freelance finance managers weten precies wat finance teams nodig hebben om het maximale uit zichzelf te halen.

De opleiding van een freelance finance manager

Freelance finance managers hebben in de meeste gevallen een opleiding op HBO of WO niveau. We zien verschillende opleidingen terugkomen bij freelance finance managers, waaronder de opleidingen Economie, Wiskunde, Financiën en Accountancy. Een deel van de freelance finance managers hebben een postdoctorale opleiding in financieel management. Overigens is dit geen vereiste om de baan van finance manager naar behoren uit te kunnen voeren.

De soft skills van een freelance finance manager

De freelance finance manager is in alle gevallen hoog opgeleid en heeft in de meeste gevallen aanvullende cursussen of trainingen gevolgd om de kennis uit te breiden. Daarnaast heeft een freelance finance manager een mooie selectie soft skills om toe te passen in de praktijk. Onder de meest voorkomende soft skills van freelance finance managers vinden we onder meer:

  • Oog voor detail
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Analytisch denkvermogen
  • Stressbestendig
  • Onderhandelingsvaardigheden

Heb jij een ervaren freelance finance manager nodig?

Ben jij op zoek naar een ervaren, gedreven en enthousiaste freelance finance manager die zich optimaal inzet voor jouw bedrijf en finance afdeling? Vind via Jellow direct de professional die je zoekt. Wij bieden je de mogelijkheid om jouw opdracht online te plaatsen op ons platform. Professionals die jou van dienst kunnen zijn zullen op de opdracht reageren. Vaak gebeurt dit al binnen 24 uur. Je kunt natuurlijk zelf bepalen met welke freelance finance professional jij wilt gaan werken.

177

Nieuwe freelancers
in August

3.789

Opdrachtgevers

663

Ingeschreven freelance Finance Managers

Vind direct jouw freelance Finance Manager!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer