Je vindt zelf de beste freelance Excel expert

Krijg toegang tot de beste 15 freelance Excel experts in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Excel experts Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Excel experts Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Excel experts Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Excel experts KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Excel experts Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Excel experts

+4.029 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Excel experts

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Excel experts

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste freelance Excel experts binnen handbereik

Altijd de beste freelance Excel experts binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Excel expert. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.029 opdrachtgevers en 48.368 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 15 Excel experts.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance Excel experts te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance Excel experts te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Excel expert voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 15 Excel experts, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Excel expert, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met  freelancers

Rechtstreeks contact met freelance Excel experts

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Excel expert is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance Excel experts. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met Excel experts:

Is een Excel expert toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Excel experts ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 48.368 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance Excel experts? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Freelance Excel expert

Een freelance Excel expert weet alles van dit Microsoft programma. Veel mensen maken gebruik van het programma, maar zijn eigenlijk niet optimaal bekend met alle mogelijkheden ervan. Je kunt Microsoft Excel inzetten voor de meest uiteenlopende zaken, waarbij je ook gebruik kunt maken van tal van shortcodes.

Zo weet lang niet iedereen dat je ook perfecte formulieren en sjablonen kunt maken met Excel, en dat het een uitstekend programma is om te gebruiken voor het analyseren van data. Een freelance Excel expert kent echt alle ins en outs van dit programma. Als jij een goede freelance Excel expert nodig hebt, dan kun je altijd de beste professional vinden door je opdracht op Jellow te plaatsen.

Wat doet een freelance Excel expert precies?

Microsoft Excel biedt eindeloos veel voordelen voor bedrijven. Je kunt onder meer sjablonen en formulieren maken in de eigen huisstijl, data analyseren met praktische tools en natuurlijk het maken van snelle en overzichtelijke berekeningen. Diverse bedrijven maken ook gebruik van Excel voor de administratie en, in het bijzonder, de facturering.

Alleen de echte experts weten écht alles van dit programma en kunnen er ook maximaal voordeel uit halen. Bedrijven kunnen veel winst boeken door een freelance Excel expert in te schakelen. Door optimaal voordeel uit het programma te halen kun je namelijk flink tijd besparen, en tijd is geld.

Wat kan een freelance Excel expert met het programma?

Een freelance Excel expert kan voor je klaarstaan als jij formulieren in je huisstijl wilt ontwikkelen, waarmee andere gebruikers bijvoorbeeld een eenvoudig je spreadsheets kunnen invoeren. De freelance Excel expert kan ook voor je klaar staan als jij data-analyses wilt laten maken met behulp van Excel, en de freelance Excel expert weet precies hoe business intelligence technieken op de juiste wijze in het programma worden toegepast.

Daarnaast kan een freelance Excel expert gebruik maken van Doelzoeken, Oplosser en PivotTables, ook wel draaitabellen genoemd.

Eindeloos veel Excel oplossingen

Excel is een programma dat gemakkelijk kan worden geïntegreerd in andere software. Daarnaast zijn er talloze Excel oplossingen, zoals financiële modellen, prijsmodellen en stresstestmodellen, invoer- en uitvoerwerkmappen, verbonden spreadsheets, dynamische resultaten, collaboratieve bestandsstructuren en het automatisch vernieuwen van Power BI rapporten. Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden van Excel en een freelance Excel expert weet precies hoe jij het maximale haalt uit al deze mogelijkheden.

De opleidingen van een freelance Excel expert

Een aanzienlijk deel van de freelance Excel experts heeft een opleiding in de IT of ICT gevolgd. Vaak is dit op HBO niveau, maar er zijn zeker ook professionals actief die een MBO opleiding hebben gevolgd. Het is ook zeker niet zo dat alle freelance Excel experts een relevante opleiding hebben.

De professionals zonder relevante opleiding hebben in de meeste gevallen een Expert-cursus Excel gevolgd om écht alles te leren over het gebruik van Excel. In de regel zegt de ervaring van de freelance Excel expert meer over zijn of haar kwaliteiten dan de opleiding die aan het werken vooraf is gegaan.

De soft skills van een freelance Excel expert

Een freelance Excel expert heeft in principe altijd minimaal een Expert-training gevolgd om alle ins en outs van het programma te leren. Daarnaast heeft een ervaren freelance Excel expert natuurlijk ook goede soft skills nodig. Onder de meest voorkomende soft skills van een freelance Excel expert vinden we bijvoorbeeld:

  • Analytisch denkvermogen
  • Scherp oog voor detail
  • Goed samenwerkingsvermogen
  • Doorzettingsvermogen
  • Nauwkeurige werkwijze

Heb jij een ervaren freelance Excel expert nodig?

Ben jij op zoek naar een enthousiaste freelance Excel expert om jouw bedrijf verder te helpen, voor een enkel project of voor een wat langere periode? Er zijn 15 freelance Excel experts aangesloten bij Jellow. Plaats je opdracht bij Jellow en de professionals die jou van dienst kunnen zijn reageren vaak al binnen een dag. Kies met welke freelance Excel expert jij aan de slag wilt en je kunt snel starten.

737

Nieuwe freelancers
in oktober

4.029

Opdrachtgevers

15

Ingeschreven Excel experts

Vind direct jouw freelance Excel expert!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen